Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 september 2016

WE beleven een dynamische her-kalibratie van elektromagnetische velden in het stelsel van de aarde op wereld schaal./ Door: aemedia September 24, 2016

WE beleven een dynamische her-kalibratie van elektromagnetische velden in het stelsel van de aarde op wereld schaal.
Door: aemedia  September 24, 2016


We kregen in de laatste paar maanden rapporten dat het Aarde Magnetische Veld aan het ineenstorten is en er is een Magnetopauze Omkering, de ineenstorting van Aarde’s “Magnetosfeer”, en dat CERN de ineenstorting van Aarde’s schilden veroorzaakt, enz.
Wat er eigenlijk gebeurt is dat de magnetische velden oplossen en zich hervormen in een hogere frequentie, die de Aarde voorbereidt op de dimensionale verschuiving.

Er zijn voortdurende frequentie veranderingen geweest in de magnetosfeer en dat is allemaal deel van het planetaire dimensionale veranderingsproces. En dit veroorzaakt veranderingen in de polariteit van Aarde’s innerlijke kernmassa, die meer hitte genereert en dat energie wordt overgebracht naar de tektonische platen. Om dit te compenseren moet de planeet loslaten en zich zelf her-verbinden aan de innerlijke elektromagnetische energie, wat heeft geresulteerd in de toegenomen activiteiten van aardbevingen, vulkanische uitbarstingen en zo voorts. Deze Aarde veranderingen en de variëteit van dramatische weerspatronen zien we vaker en zijn best normaal voor de planetaire ascentie. Inderdaad verliezen we ons magnetische veld. Wat er nu precies plaats vindt is de vergroting van de elektromagnetische frequenties die door het magnetische veld van de Aarde komen. Als dit een breekpunt bereikt in de volgende maanden, zal het buitenste magnetische veld van de 3D planeet verschuiven in de nieuwe dimensionale frequentie band, en gelijktijdig de etherische frequentie van de Aarde verhogen die een frequentie sprong zal scheppen die Aarde’s etherische lichaam zal katapulteren door het 4D portaal en zal verschuiven in de 5de dimensie.


magnetosphere-psd

Dit betekent dat we een verhoogde vooruitgang krijgen in bewustzijn op wereldwijde schaal, Alles Zal Veranderen! De oude werkelijkheid zal volledig oplossen en om deze reden zal het leven niet langer meer bestaan zoals we dat nu kennen. Het magnetische veld is het mechanisme dat ons een bewuste ervaring laat hebben, wat wij zien om ons heen en hoe we denken. We hebben dit buitenste magnetische veld nodig om te scheppen en om menselijke herinneringspatronen op te slaan. Het magnetische veld is ook bekend als het “Planetaire Bewustzijn Rooster”.  “Aarde’s Aurische Veld”. Wat begrijpt dat ons bewustzijn verbonden is aan het buitenste magnetische veld.

13083112_1012139452206364_7917111269179931384_n

De 5D frequentie sprong zal beginnen bij de Herfst Equinox en ze zullen volledig opgaan in Aarde’s 5D parallelle lichaam – de nieuwe Aarde in de Winter Zonnewende van 2016. Veel mensen zullen de planetaire verschuiving van de hand wijzen; sommigen zullen er voor
kiezen om op te stijgen d.m.v. het stoffelijke stervings proces om spirituele redenen en anderen zullen een nieuwe manier vinden om op de nieuwe Aarde te leven. Er zal geen negativiteit zijn in deze planetaire verschuiving naar de nieuwe Aarde werkelijkheid, behalve voor hen die gekozen hebben om niet te veranderen omdat zij willen blijven hangen aan de oude vrees, hebzucht en corruptie. Degenen van ons die ons oude karma hebben opgeruimd, hebben hun hartchakra geopend en hebben onvoorwaardelijke liefdevol licht & hart gecentreerd medeleven gedemonstreerd, die zullen klaar zijn om in te gaan in de meer geëvolueerde 5D nieuwe Aarde.

Ik zie jullie aan de andere kant! In Liefde-Eenheid,