Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 25 september 2016

VRAAG HET AAN ASHTAR / 25 september 2016

VRAAG HET AAN ASHTAR
25 september 2016

(Vergeet niet om slechts vragen te stellen van algemeen belang - dit is niet een forum voor persoonlijke vragen en verzoeken om informatie, en HIJ ZAL GEEN DATUMS GEVEN!)

Vraag: "Alsjeblieft, ben zo vriendelijk ons te helpen begrijpen waarom sommigen van ons dromen en sommige niet dromen of onze dromen na het ontwaken niet herinneren. Wat we moeten doen om onze dromen te herinneren?" Kitty

Ashtar:.. "Iedereen heeft dromen, Geliefde, maar het is niet zo dat je droomt tijdens het geheel van jouw slaaptijd. Want het is dat je  verschillende stadia binnen gaat, of cycli, en je droomt niet gedurende alle van hen. Het is tijdens, wat de REM-fase wordt genoemd, dat bijna alle dromen plaatsvinden.”

"Nu als je niet jouw dromen herinnerd, is het te proberen om je programmering te veranderen, zodat je dat wel kunt. Dit kan enige tijd duren, maar je kunt een beroep doen op je Hogere Dimensionale Zelf en je Gidsen om je te helpen. Je kunt een oproep doen voor het verwijderen van alle programma's die  mogelijk worden uitgevoerd die interfereren met, of volledig jouw droom herinneringen blokkeren. Het zou verstandig zijn ook dromen op te roepen die alleen van Licht en Waarheid zijn, zodat er geen op angst gebaseerde 'nachtmerries.' ervaren worden. Vergeet niet, het is je eigen Goddelijke Zelf die de leiding heeft! "


****************************
Als u een vraag heeft voor Ashtar, kunt u deze hier e-mailrn naar hem : ashtarontheroad@aol.com

Hij zal een of twee vragen van algemeen belang selecteren om te beantwoorden _ in onze e-mails - zij zullen niet worden geplaatst op onze website, en zij zullen niet persoonlijk worden beantwoord. Vergeet niet om slechts één onderwerp te vragen!

Zorg ervoor dat u in ieder geval o.a. uw eerste en laatste initialen en de staat of het land waar u woont vermeld !!!

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged, and that no part is altered or deleted. 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl