Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 september 2016

Sterrenkinderen – Hoe Herkennen We “De Brengers van Licht?” / door Mary Rodwell, / 31 augustus 2016

Sterrenkinderen –
Hoe Herkennen We “De Brengers van Licht?”
door Mary Rodwell, 31 augustus 2016


Er zijn nieuwe generaties kinderen die incarneren op onze planeet, die heel anders zijn dan de vorige generaties. Zij hebben vele namen gekregen, zoals Indigokinderen, Kristal Kinderen, Kinderen van Licht of Sterrenkinderen.

De kinderen zijn veel meer multidimensionaal bewust dan wat momenteel beschouwd wordt als de "norm. "

Velen hebben een diep inzicht in hun multidimensionale realiteit en spreken over het helpen van de mensheid bij het ontwaken naar een hogere staat van bewustzijn.

Zij kunnen zich ook bewust zijn van contact met niet-menselijke buitenaardse intelligenties.

"Er is een ras van wezens op de planeet, die steeds meer in aantal toeneemt, hoewel zij visueel en fysiek niet te onderscheiden zijn van de meeste mensen. Zij zijn "de brengers van het licht" en zijn hier om het ontwaken van het Aardse bewustzijn te begeleiden. De Nieuwe Kinderen zijn geboren zonder programma's en zullen zorgen voor een Wereldwijd Ontwaken. " - Tracey Taylor kunstenaar / ervaarder


Metafysische groepen hebben deze kinderen herkend en labels/etiketten geboden om "de verschillen te verklaren”. Maar sommige zijn disfunctioneel gelabeld omdat ze moeite hebben om zich te socialiseren of om te gaan met de belastende en conditionerende moderne samenleving die op hen wordt geplaatst.

Deze labels omvatten ADD (Attention Deficit Disorder), het syndroom van Asperger, vormen van autisme en dyslexie. Echter deze labels / etiketten kunnen ook voortvloeien uit ons gebrek aan inzicht in de manier waarop deze generaties werken of de werkelijkheid ervaren.


Het blijkt dat vele worstelen met conditionering van de 3D realiteit.

Dr. Ohlson PhD, een moleculair bioloog noemt deze mensen "letter mensen." Ze denkt dat zij een letter persoon is, dat wil zeggen Asperger / ADHD en haar multidimensionale en fysieke gevoeligheden heeft verkend vanuit een praktisch en wetenschappelijk perspectief.

"De programma's zoals ADD, ADHD, Asperger, " Letter mensen", daarvan geloof ik niet dat het 'gebroken of slecht functionerende genen zijn', maar in plaats daarvan het aanbieden van nieuwe multidimensionale vaardigheden om beperkte herprogrammering van een driedimensionale realiteit te voorkomen.”

"De Letter mensen tonen een stoornis in de communicatie tussen de hersenhelften en gebruiken dus één zijde van "de hersenen voor het oplossen van hetzelfde probleem.”

"Hoewel men denkt dat ze disfunctioneel zijn kan het echter een manier zijn om meer ruimte in de hersenen vrij te maken voor het oplossen van moeilijke taken. Het Asperger deel zou verantwoordelijk voor "hogere kennis en geen belangstelling voor traditioneel leren kunnen zijn."  - Dr. Ohlson, Ph.D

Dr. Ohlson PhD een moleculair bioloog brengt twee belangrijke perspectieven op dit verschijnsel naar voren: Het perspectief van de ziele reis en onze buitenaardse sterren oorsprong.

"Het is niet zo eenvoudig als vreemd DNA. Het is een combinatie van genetisch verbeterde lichamen, in combinatie met zielen uit verschillende plaatsen in ons Universum, die incarneren in deze 'verbeterde' lichamen.”

"De zielen hebben verschillende frequenties / trillingen, afhankelijk van hun evolutionaire status en dat speelt een rol bij de activering van het DNA in dat bepaalde lichaam. Ik denk dat we ook rekening moeten houden met de collectieve ziel van Homo sapiens. De "letter mensen"  hebben bovennormale sensorische cellen op de huid.”

"Ze horen boven het normale bereik. Zij zijn zich bewust van de minieme verschillen in de tinten van kleur dan normaal. Smaak en geur worden versterkt. Zijn gevoelig voor alle frequenties en kunnen worden overweldigd door zintuiglijke overbelasting. Zijn gevoelig voor radioactieve straling evenals energievelden en energie die afstraalt van boze mensen of dieren. " - Dr. Ohlson, Ph.D

Dr. Ohlson heeft opgemerkt dat berekende niveaus van acetylcholine en dopamine in de hersenen hoger is bij Letter Mensen en stelt manieren voor om deze kinderen te helpen omgaan met de 3D uitdagingen.

Letter Mensen hebben extra hulp nodig wat voeding betreft om het te kunnen doorstaan, plus multi-vitaminen en mineralen:

Ze verklaart dat Acetylcholine gevormd uit choline in het vitamine B complex en Letter Mensen hebben meer choline nodig, maar ook andere leden van de vitamine B familie omdat ze er meer van gebruiken . Dit is de simpelheid achter de 'behandeling.'

Ze zegt:

Vitamine D3 50 microgram p / dag, vitamine C 1-2 gram p / dag

Soms kunnen zij silicagel nodig hebben voor de maag en het zenuwstelsel en probiotica voor de darmflora .

Voor het zenuwstelsel en de hersenen (die alle functies in het lichaam draaiende houden, wat cruciaal is).

Vitamine B's in een complex p / dag (25 mg van elk B1, B2, B6, PABA, inositol) (50 mg van elk B3, B5, Cholin) (50 microgram B12, B15 25 microgram, 150 microgram biotine en 200 microgram foliumzuur).

Opmerking: de meeste B vitamines zijn hoger dan de aanbevolen dagelijkse inname, maar haar familie heeft deze al voor meer dan 10 jaar ingenomen zonder bijwerkingen, behalve dat zij steeds gezonder worden.

Omega olie 3,6,9.

MSM (methyl-sulfonulmethane): In eerste instantie beginnen met weinig korrels tot de maximale dosis van twee theelepels, dagelijks. Dit ondersteunt de enzymatische reacties in de hersenen en de vorming van acetylcholine choline.

Het best is om dit 's morgens of overdag in te nemen, want het geeft energie en kan de persoon in de nacht wakker houden. Voor de preventie van angst nemen we Valeriaan officinalis tussen 200 mg p / dag en 1200mg p / dag en voor depressie Hypericum officinalis (tussen 600 mg p / dag en 900 mg p / dag).

Ufoloog onderzoeker Neil Gould, auteur van Close Encounters van het ADHD Kind, legde in zijn boek uit dat hij werd gediagnosticeerd als ADHD later in het leven.

Hij herinnert zich dat hij altijd de werkelijkheid anders waarnam en dat is waarom hij worstelde in zo'n zwaar geprogrammeerde 3D-wereld. Hij interpreteert opnieuw het ADHD-label als "Altijd Draaiend naar Hogere Dimensies."

Ik geloof dat Neil's interpretatie veel nauwkeuriger is en samenvalt met Moleculair Bioloog Ds William Brown die ook het Nieuwe menselijk verschijnsel erkent en de wijziging in onze genetische codes dat nu gebeurt.

"Ik geloof dat de genetische modificatie die zich nu in Utero voordoet eigenlijk de productie is van 'Neuwe Mensen'. Hun nieuwe genetische architectuur stelt hen in staat om de wereld te zien in een multidimensionale modes.”

"Ik geloof dat onderzoek slapende genetische regio's zou tonen die worden geïntegreerd in de biologische systemen wat gebeurt in ons allemaal om verruimd bewustzijn te produceren.”

"Er is een exponentiële toename van ADD, Autistische en Indigo kinderen. Hun hersenen werken sneller en ik denk dat ze al 'weten' wat hen wordt geleerd.”

"Het 'intrinsieke' begrip van kennis en informatie werkt op een bio-moleculair niveau - zijn trans-generationele informatie. Het is" gecodeerd "in de atomaire structuur van het DNA-molecuul.”

"Het kan efficiënter worden benaderd om wetenschap achtige kenmerken te produceren. De modificatie van het DNA is meer als een hermodellering van het genoom om slapende gebieden weer toegankelijk te maken." - Neil Gould, auteur van Close Encounters van het ADHD Kind

Buitenaardse bezoeken zijn een zeer belangrijke factor als het bekend is, deze 'intelligenties' zijn zeer geïnteresseerd in het menselijk DNA, en onderzoek suggereert dat ze betrokken zijn geweest bij veranderingen van het menselijk DNA.

Daarom is het alleen maar logisch en verklaart wellicht een deel van de 'verschillen' die we waarnemen in het Nieuwe Mens gedrag.

Ik denk dat het logisch is om te veronderstellen dat dit direct is gerelateerd aan de menselijke ontmoetingen met niet-menselijke intelligenties. Mijn hypothese komt voort uit twintig jaar onderzoek naar buitenaardse ontmoeting verschijnselen en 3.000 gevallen.

De kinderen hebben bewust herinneringen van hun tijd op ruimteschepen, vaak van hun planeet van herkomst, en hun missie.

Onderwerpen met betrekking tot:
 • Hun ware oorsprong, dat wil zeggen sterren familie.
 • Eerdere levens op andere planeten.
 • Hun missie op de planeet Aarde.
 • De ware geschiedenis van deze planeet en de oorsprong van de mensheid:
 • Ze hebben bewust herinneringen dat ze zijn meegenomen op een ruimteschip, en van wat ze geleerd hebben op de ruimteschepen.
 • De multidimensionale vaardigheden vergroot door het onderwijs op de ruimte scholen.
 • Wat is er werkelijk gaande re: verborgen programma's en verborgen agenda's ? 
 • Het doel van bepaalde oude plaatsen en technologieën.
 • In staat zijn om sommige van de sterren talen en scripts te vertalen, beide in de taal weer terug vertaald in het Engels en ook de bron van deze informatie:
 • Decodeer een aantal van de symbolen en kunstwerken van ET ontmoetingen.
 • Kunnen verbinding maken met alle levende en onbezielde levensvormen op een multidimensionaal niveau: dieren, planten en mineralen.
 • Helende vermogens.
 • Schrijven ongebruikelijke scripts, spreken sterren talen en tekenen symbolen, en wezens waar ze mee omgaan.
Uit mijn onderzoek blijkt, dat dit een wereldwijd fenomeen is en deze kinderen komen in alle culturen voor.

Zij tonen hun multidimensionale vaardigheden:
 •  Het waarnemen van geesten
 •  Energievelden
 •  Buitenaardsen
 •  Beïnvloeding op afstand
 •  Telepathische vermogens
 •  Kennis die ze niet bewust hebben geleerd
 •  Helende vermogens
 •  Universele spiritualiteit
 •  Telekinetische vaardigheden
 •  Helderziendheid (het zien van toekomstige gebeurtenissen)

Paul Dong en Thomas E. Raffill vermelden ook een aantal van de psychische vermogens, boven in China's Super Psychics, genoemd. Zij bestempelen dit fenomeen als, EMF (Extra Human Functions) of HEEFT (High Sense Abilities.).

De kinderen zijn echter nu geïdentificeerd in vele culturen, en worden vooral gezien als super paranormaal begaafden, zonder het inzicht dat er misschien aanpassingen zijn die niet het gevolg zijn van de natuurlijke evolutie, maar door buitenaardse intelligenties gedaan kunnen zijn.

Wijlen Dr. Roger Leir een pionier in Ufology, meest bekend door zijn werk van het verwijderen van geïmplanteerde voorwerpen na buitenaardse ontmoetingen. Dr. Leir was ervan overtuigd dat de mensheid werd 'opgewaardeerd' door hun contact en interactie met buitenaardse wezens.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat er niet alleen sterren kinderen zijn onder ons, maar het gehele menselijke ras geavanceerd vooruit is gegaan met een snelheid die onwaarschijnlijk te wijten is aan de langzame evolutionaire krachten, maar veel waarschijnlijker is dat deze snelle vooruitgang van de menselijke soort te wijten is door buitenaardse tussenkomst van ons lichaam en geest. " - Dr. Roger Leir. Auteur, De Aliens en het Scalpelmes.

De worsteling voor de Nieuwe Mens is om te werken en te functioneren wanneer hun bewustzijn en de kennis niet wordt begrepen of erkend. Dit kan zich manifesteren als arrogantie of frustratie, maar meestal is het meer een verdriet, of verwarring.

Ze kunnen gevoel hebben dat hun sterren familie hen heeft verlaten en moeite hebben om hier te zijn en gewoon weer naar huis willen gaan. Het kan overweldigend zijn en leiden tot een bewuste of onbewuste wens om om zich, stom genoeg, over te geven aan alcohol, drugs of zelfs de Aarde te verlaten door zelfmoord.

Het is belangrijk dat de mensheid deze evolutionaire sprong in het menselijk bewustzijn erkent. Het herkennen van deze nieuwe generaties zijn verschillend voor een goede reden, we moeten luisteren naar wat ze ons te vertellen hebben. Zij zijn werkelijk de ''wegwijzers''  voor een zich ontwikkelende mensheid.

De Nieuwe Mens is hier:

"Volwassenen hebben kleine oren ze willen niet de boodschappen horen die wij jullie proberen te vertellen. Waarom luisteren ze niet?" - Een 9-jarige Nieuw Mens die Sterrentalen spreekt om te water te genezen.

By Mary Rodwell / Cover image art by Josephine Wall / References:

Mary RodwellAwakening: How Extraterrestrial Contact Can transforms your Life
Dr. Roger Leir, The Aliens and the Scalpel
Dr. L Ohlson statements on her research 2012-2015 to Mary Rodwell
Dr. William Brown in emails to Mary Rodwell ACERN 2010
Neil Gould, Close Encounters of the ADHD Kind


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl