Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 september 2016

St. Germaine Urgentie, Evenwicht van Actie en het Rustpunt, Snelheidstempo en de Uitlijning / 22 September 2016 / Linda Dillon


St. Germaine
Urgentie, Evenwicht van Actie en het Rustpunt, Snelheidstempo en de Uitlijning
22 September 2016 / Linda Dillon

Linda: Zelden krijgen wij de mogelijkheid om een persoonlijke lezing te delen; maar, dat is waar deze post over gaat. Dit prachtige Lichtwezen heeft ermee ingestemd om de Liefde en Wijsheid van St. Germaine met ons te delen! Wij zijn in dankbaarheid jegens jou geliefde ziel.

St. Germaine:
Groeten, Ik ben St. Germaine. Ik stap naar voren om je te omhelzen, om je vast te houden, om jou neer te leggen en dat je de zachte genezing mag ontvangen, de nectar en zoetheid van het leven, de nectar en zoetheid van de Moeder. De nectar en zoetheid van de bloemen, van de otter, van de rivier, van de velden, van de vallei, van de laagte. Dierbare engel van Liefde, je hebt geleerd en verankerd en hebt het goed gedaan in het evenwicht van actie, van het rustpunt, van deelnemer/waarnemer. Je bent nooit iemand geweest die vreugdevol achterover leunt en toekijkt. En mijn vriendin, je hebt het oprecht als één van mij geleerd, als één van de Moeder, als één van Michael. Op heel veel manieren ken je niet de betekenis van stil te zitten. En je zegt, “Afgezien daarvan, is zat vorig jaar genoeg stil om een levensspanne van mij te duren!” Geliefde vriendin, ik plaag je, omdat je weet dat dat niet is hoe het werkt. En ik zeg dit op geen enkele manier, in geen enkele vorm van kritiek.

Toen ik de wereld bewandelde, en dat heb ik dus heel vaak gedurende honderden aan jaren gedaan, voelde ik nog steeds, “Er is geen tijd genoeg. Er is zoveel dat ik moet doen. Er zijn zoveel mensen die ik moet transformeren, onderwijzen, helpen, assisteren. Er is zoveel dat ik wil doen aangaande de vervulling van het Plan van de Moeder. Er is niet genoeg tijd.” En natuurlijk was elk en ieder tijdstip in goddelijke perfectie - niet noodzakelijkerwijs in mijn perfectie, maar in de perfectie van de Moeder/ Vader/Ene.

Je gaat de vervulling zien, niet alleen van het tot bloei komen van jezelf en de mensheid, maar ook van het Plan van de Moeder. Er hangt een gevoel van urgentie in de lucht die je inademt op het moment. En dit is niet alleen de afstemmingen en de aanpassingen en de verhoging in de frequentie en de harmonisatie met het collectief, het is het gevoel van naderende verandering. En voor jou, heeft het inademen van deze lucht betekent, “Laat mij voor dingen zorgen” - niet in de betekenis van dringend, maar eenvoudig in de betekenis van “Laten we aan de slag gaan en dit gedaan krijgen!”

Mijn vriendin, ik begrijp het. Jij, en ieder menselijk wezen op de planeet, heeft slechts een fragment van het grootste plaatje. En zelfs als je in staat was het volledige Plan te zien, zou je nog het nog steeds niet zien vanuit het perspectief van de Moeder, de Vader, de Ene en Haar Machtige Legioenen. En de reden is niet capaciteit; het is dat het volledig zou overweldigen. Maar zelfs in dat segment dat je binnenin werkzaam bent, is de omvang van de verschuiving voorbij ieder begrip. Niet jij, maar soms hebben anderen gezegd, “Wanneer?” - deze omvang niet begrijpend; Ik spreek over de hartverschuiving, de ontwaking naar een grotere spanbreedte van het bewustzijn, van in Liefde en goedgunstigheid te leven. Het volledige weefsel van wat het betekent om mens te zijn is aan het veranderen, en niet op kleine stapsgewijze manieren, maar op monumentale manieren!

Dus, hier ben je, de urgentie inademend en je goed voelend en dus ben jij jezelf aan het uitbreiden. En hiervoor loof en complimenteer ik je - want dit is precies wat ik zou doen! Maar ik ben hier ook als de Meester van de Violette Vlam, Opzichter van de IK BEN Aanwezigheid, Brenger van Eeuwigheid. Dus, wat je aan het doen bent in deze monumentale verandering (niet alleen voor je geliefde zelf - hetgeen zeer belangrijk is - maar voor velen), is dat je duidelijk zegt - en ik smeek je, verzoek je, onderhandel met je, leer jou en vraag jou - om uit te lijnen. De verschuivingen en het gevoel van urgentie zijn niet dringend. Als ik dwars door de lucht zou kunnen schrijven en in feite dat mensen er aandacht aan schenken, zou ik het aldus doen. Wij doen het voortdurend maar zeer weinig schenken er aandacht aan.

Welnu, je zegt dat er gruweldaden van zo een omvang geweest zijn op deze planeet - groot, klein en daartussenin, individueel en collectief - en dat zij geadresseerd moeten worden. Maar lieve engel van Licht, hoe zij geadresseerd worden is in het verankeren van de energie van deze verandering en van evenwicht. Dus wat je doet is dat je zegt, “Ja, er is een urgentie om voort te gaan dat van evenveel belang is - denk na over wat ik zeg, omdat je in de fysieke vorm bent en dat is het Plan - het is van evenveel belang, belangrijkheid, dat ik aandacht besteed aan mijn heilige zelf: mijn heilige zelf, de expressie van wat, in de vorm, mijn lichaam is. En ik voel me nu goed, niettemin is mijn capaciteit om rustig aan te doen.” Het is het oude verhaal van de schildpad en de haas. En dus zeggen wij niet dat urgentie opkomend is of dat er iets gedaan moet worden, en het betekent niet tragedie. Het betekent eenvoudig opwinding in deze situatie…

De Lavendel Velden en een “Zachtaardige” Mantra

Dit is wat ik aan jou vraag om te doen: Mijn vlam, mijn toorts, werkt op heel veel manieren. Ik vraag niet aan jou om te komen en te gaan zitten in het Violette Vreugdevuur: Ik wil dat je met mij meegaat naar de lavendel velden. Laat ons naar het zuiden van Frankrijk gaan, naar de plaats van het Goddelijke Vrouwelijke, en onze geliefde Magdalene. Laat ons in deze zachte velden liggen, en de lavendel, het zachte violet, toestaan jou te strelen, jou te vullen; de zoetheid - niet de sterke zon, maar de lente zon en de lente regen of mist en de lente briesjes - strelen jou. Zachtjes, zachtjes, zachtjes . Je weet dat dit niet alleen jouw mantra hoeft te zijn, mijn geliefde vriendin, het moet de mantra van het menselijke ras zijn. Evenwicht wordt niet bereikt door te zeggen, “Ik ga dit doen, wat er ook gebeurt - push, push, push.” Nee! Voel jezelf terugvallen in de zachte velden - het gras is niet prikkend en de grond is zacht - en kom en ben hier iedere dag bij mij als jij jezelf eenvoudig een kleine pauze geeft.

Weet je, soms was ik maandenlang in de rechtbank. En dan zei ik, “Ik heb genoeg hiervan gehad, ik heb genoeg gehad van deze energie, Ik heb genoeg gehad van deze mensen,” (en ik had enige goede vrienden, weet je - het wat niet allemaal werk), en dan verdween ik. Welnu, niemand wist ooit echt waar ik naar verdween.

Dus, kom en verdwijn met mij. Ik praat niet over je familie en je geliefden te verlaten - want zo uitputtend als dit is, het is ook de brandstof van Liefde. Dus het is het evenwicht, mijn geliefde. Ik zal voor jou zorgen. Ik ben bij je.


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Channeled by Linda Dillon
© 2016 Council of Love, Inc.
http://counciloflove.com/