Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 september 2016

SAUL: Jullie zijn goddelijke Wezens van de immense kracht en energie, Goddelijke Energie. / 26 september 2016 / door John Smallman


SAUL:
Jullie zijn goddelijke Wezens van de immense kracht en energie, Goddelijke Energie.
26 september 2016 / door John Smallman

Het ontwaken van de mensheid is zo dichtbij dat jullie gewaarzijn, dat het gaat gebeuren, enorm intensiveert - jullie hebben het gevoel dat het je omhult - en toch ervaren jullie de illusie nog steeds als zeer reëel. En dit voelt erg verwarrend voor jullie. Het is alsof jullie opgesloten zitten in dat moment dat jullie ervaren als mensen als jullie wakker worden na het slapen, maar waarna jullie nog steeds niet helemaal wakker zijn, jullie dromen worden voorzichtig afgevoerd en het bewustzijn keert terug, maar je bent er nog volop mee bezig.

Er is niemand die nu geïncarneerd is op aarde die zich volledig onbewust is van de enorme veranderingen die aan de gang zijn. Zelfs degenen die gevangen zitten in de kommer en kwel die de mainstream media consequent uitbraken, of die leven in conflictgebieden, in de gebieden van intense armoede of vluchtelingenkampen zijn, zijn zich op een diep niveau, ervan bewust dat er iets van enorm belang op handen is.

Jullie die dit lezen of luisteren naar deze boodschap zijn, natuurlijk, goed op de hoogte, maar ervaren ook, soms, ernstige twijfels omdat, en als je met anderen spreekt die gevangen zitten in katastrofisch informatie van de media, kom je de negatieve en zelfs wanhopige energieën tegen waaraan ze zo stevig vast zitten, en dan, in plaats van ze te observeren en hen te laten voorbijgaan, gaan je met hen hier in mee en wordt je er in mee getrokken, en aldus intensiveer je jouw eigen twijfels.

Het is daarom essentieel dat jullie doorgaan met jullie dagelijkse beoefening van het naar binnen gaan om uw ontvangst van de goddelijke Liefde te verhogen die onafgebroken in en door jullie heen stroomt, dat jullie grandioos ondersteunt op elk moment, zolang jullie je hart openen om het te ontvangen. Liefde is jullie ware aard, maar de afleidingen van de illusie hebben zich geïntensiveerd, voor hen die zich er mee blijven bezig houden en de spelletjes spelen die het hen biedt en die wanhopig proberen om de snel afbrokkelende fundamenten te herstellen en te stabiliseren. Dus is het gemakkelijk voor jullie om die luidruchtige en zeer verontrustende afleidingen toe te staan jullie bewustzijn te verdoezelen van jullie doel op Aarde in deze tijd van verandering, terwijl het lang gezochte ontwaken van de mensheid naar de realisatie van zijn ware aard, wat de terugkeer van het volledige bewustzijn zal toestaan, eindelijk opbloeit.

Zoals jullie weten, is het jullie doel om jullie licht hoog te houden met de intentie om het uit te breiden tot de gehele mensheid, zonder uitzondering, en zodoende te onthouden in elk moment dat dit het eeuwige en onblusbare licht van Gods Liefde voor Zijn hele creatie is. Zodra je merkt dat de afleidingen van de illusie jouw aandacht afleiden van jouw goddelijk doel reset dan direct je voornemen om liefdevol te zijn op elk moment en in elke situatie.

Jullie liefdevolle intentie is zeer krachtig, precies als God het wil, en beïnvloedt niet alleen degenen met wie jullie in fysiek contact komen, maar elke incarnatie die aanwezig is op Aarde. Jullie hebben de neiging te vergeten dat jullie niet jullie fysieke vormen zijn, jullie menselijke lichamen, maar eigenlijk VASTE energievelden van Liefde zijn, één met God en de hele schepping. Dit besef is tijdelijk voor jullie verborgen door de dunne en kortstondige sluier die de illusie omhult.

Jullie taak, als het ontwakingsproces versnelt en intensiveert, is om je te blijven richten op het Jezelf zijn! Jullie zijn voor eeuwig Een met de Bron, Jullie hebben je nooit afgescheiden van Hem, maar terwijl jullie je individueel menselijke paden volgen door de illusie, met de liefde en overvloed die jullie meebrengen en uitbreiden over de gehele mensheid, zullen de drainerende energieën van negativiteit invloed op jullie hebben. Vergeet niet dat in de illusie alles een illusie is. Daarom zijn jullie angsten, zorgen, bezorgdheden, en de depressieve emoties die hen begeleiden, ook volkomen illusoir. Alleen Liefde Echt is, en het is eeuwig en altijd aanwezig.

Jullie hebben allemaal stemmingen ervaren, ofwel euforische of verontrustende, die zich binnenin je hebben gerealiseerd en vervolgens zijn voorbijgegaan, maar welke heel intens voelde terwijl ze zich voordeden, zozeer zelfs dat ze leken, terwijl je ze ervoer, jouw normale staat te zijn. Daarna verdwenen ze en keerde je terug naar wat jouw aanwezigheid in de illusie niet herkent als normaliteit, waaruit blijkt dat er niets in de illusie lang duurt, alles is vergankelijk. Het is dan ook heel duidelijk dat niets in de illusie normaal is!

Het houd jullie constant voor de gek en verwart jullie door jullie te laten geloven dat het de enige realiteit is, want dat is waar het voor bedoeld was te doen, en jullie worden in beslag genomen door de spelletjes waarmee het jullie presenteert. De belangrijkste verwarring is het sterke en intense geloof in de realiteit van jullie persoonlijke identiteit als menselijke lichamen. Wat volgt is dat jullie voortdurend de behoefte voelde voor hen te zorgen en hen te beschermen tegen de aanvallen van anderen, en tegen verwonding en ziekte. Zij zijn zonder twijfel afzonderlijke en fragiele woningen van waaruit jullie het leven te ervaren, en hun voortbestaan lijkt vaak ernstig bedreigd.

Echter Jullie zijn niet je lichaam! Jullie zijn goddelijke wezens van de immense kracht en energie, Goddelijke Energie, Een met en voortdurend in de aanwezigheid van onze Bron, want afscheiding van de Bron is onmogelijk als de Bron alles is wat bestaat. Laat jezelf toe de waarheid van Wie Je Bent te accepteren, vertrouw Het onvoorwaardelijk, en genieten van de vreugde dat het weten je brengt. En die vreugde kan alleen binnenin worden gevonden, wat je buiten ziet is illusie.

Met heel veel liefde, Saul.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl