Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 september 2016

Montague Keen, / 30 augustus, 2016

Montague Keen,
30 augustus, 2016

Door regeringen worden nu belangrijke beslissingen genomen. Gaan ze door het corrupte regime dat een Nieuwe Wereldorde eist en de eliminatie van 90% van het menselijk ras te steunen? Of luisteren ze naar hun geweten en beschermen ze hun medemensen? Jullie regeringen worstelen met deze vraag. Jullie, mijn vrienden, gebruiken deze energie om je te verenigen en jullie medemens te steunen. De corrupten zijn zover gegaan als ze durfden, maar ze zijn veruit in de minderheid. De ontwaakten hebben hun stem gevonden. Ze zeggen: NEE, we willen geen NIEUWE WERELDORDE die aan ons wordt opgedrongen. Gebruik je hervonden zelfvertrouwen om op elke mogelijke manier te weigeren de Nieuwe Wereldorde te steunen. Het is niet wat jullie willen en jullie zijn in de meerderheid.

Toen het Engelse volk NEE zei tegen de EU, was dit de eerste nagel in de doodskist van de Nieuwe Wereldorde. Nu dienen jullie elke mogelijkheid te baat te nemen om zelfs nog maar op minimale wijze diegenen niet langer te steunen die jullie willen vernietigen. Jullie hebben leiders nodig die naar voren treden zodat men zich rondom hen kan verzamelen om de krachten te bundelen. Ik beloof jullie dat jullie op weg zijn naar de overwinning. Die overwinning staat vast. De mensheid zal tot bloei komen wanneer alle GM-'voedsel' is verwijderd, de chemtrails worden stopgezet en jullie water zuiver is. Alle ziekten die nu een plaag vormen voor jullie levens zullen snel verdwijnen. Het leven op Aarde zal opnieuw een schitterende ervaring worden.

Het volk dient haar stem te vinden en die te gebruiken. Gezamenlijk kunnen jullie alle veranderingen doorvoeren die nodig zijn om de gezondheid en het welvaren te herstellen. In deze tijd zijn er duizenden op Aarde om jullie in de transitie vanuit alles dat duister en corrupt was, te assisteren. Het heeft tijd en inspanning gekost om jullie zover te brengen. Jullie dienen je krachten te bundelen om deze transitie te voltooien. Wanneer jullie volledig in het Licht tevoorschijn komen zullen jullie ontdekken dat dit alles is wat jullie je ooit hebben kunnen wensen.

ANGST zal op elke mogelijke manier door de Cabal worden ingezet om te proberen jullie tegen te houden. Maar jullie zijn met velen en zij met weinigen, dus trap niet in de val van angst. Natuurlijk heeft angst in het verleden steeds gewerkt, maar jullie zijn wijzer geworden en weten nu wat jullie willen. Jullie willen niet leven binnen de Nieuwe Wereldorde van de Cabal. Ze hebben geen respect voor het menselijk leven, ze verachten jullie. Ze zien jullie als nutteloze opvreters. Moet ik nog meer zeggen? Het plan van de Cabal is bezig uiteen te vallen en ze verkeren in shock. Het Engelse volk heeft daadwerkelijk NEE tegen hen gezegd. Wat een verschrikkelijke schok!

Nu zien jullie dat ook andere landen onder aanvoering van Duitsland een klinkend NEE laten horen. Hier hebben we op gewacht. De eerste stappen worden gezet. Dit zal steeds sterker worden. Dit is geschiedenis in de maak en er zal in vele toekomstige generaties nog over gesproken worden.

Onze twee werelden zullen samenkomen. Jullie hebben geen idee hoezeer dit werd geblokkeerd. Jullie DNA wordt hersteld. Ik weet dat dit proces sommigen van jullie verontrust: de vreemde pijnen, de uitputting, maar het maakt allemaal deel uit van de restauratie van je DNA. De Cabal heeft veel gedaan om dit te voorkomen, omdat ze niet in staat zullen zijn om jullie onder controle te houden wanneer jullie de krachtige lichtwezens worden die jullie zijn. De Cabal is bang. Ze weten niet wat ze moeten verwachten wanneer jullie hen daadwerkelijk zien voor wie ze zijn. Jullie zullen met deernis naar hen kijken omdat ze zo lang hebben gewerkt en gepland, alleen maar om op de laatste horde te worden verslagen. Al hun kwaadaardige plannen hebben nergens toe geleid.

Verbind je opnieuw met de Aarde. Kijk ernaar met wijd open ogen en zie haar in al haar glorie. Begrijp hoe ze werkt, haar verschillende weerpatronen, en verbind je met al haar heilige plaatsen, deze waar nodig herstellend. Energieportalen openen zich om jullie te helpen je te verbinden met wie je bent. Er bestaan meer wonderen in jullie wereld dan je je voor kunt stellen, maar veel daarvan werden verborgen. Er opent zich meer voor jullie, meer dan je je voor kunt stellen, en het is allemaal van jullie. Binnenkort zullen er geen belastingen meer zijn, geen geldzorgen. Dat alles zal verdwijnen, aangezien een nieuwe manier van leven zich voor jullie gaat openen, zonder de stress van het huidige bestaan.

Teneinde jullie gezondheid te herstellen, kijk naar de oude remedies. Het is er allemaal. De mensen uit de oudheid wisten precies welk kruid te gebruiken, allemaal natuurlijk en goed voor je. De Ouden hadden nooit gehoord van “bijwerkingen”, dergelijke zaken werden uitgevonden door de medicijnproducenten om zichzelf te beschermen.

Wie vertrouw je? Luister naar je hart, daar zul je de waarheid vinden. In je logische geest zul je alleen maar vinden wat de Cabal je heeft geleerd. Dit kan niet worden vertrouwd. Ik heb jullie er vele malen aan herinnerd dat jullie alles wat jullie ouders jullie hebben geleerd moeten ontleren, en natuurlijk alles waar de Cabal voor heeft gezorgd dat je via educatie hebt geleerd. Alles was tegen jullie opgesteld om te voorkomen dat jullie ontwaakten, maar dit heeft gefaald. Nu dienen jullie voorwaarts te gaan, het Licht in, met liefde in jullie hart, in de zekere wetenschap dat jullie de Aarde en de hele mensheid zullen herstellen naar alles dat het had moeten zijn. Wees sterk, wees voorbereid, en wees dapper.

Mijn lief, al degenen die hebben geholpen de weg te wijzen worden aangevallen. Dat is te verwachten, aangezien ze niet beter weten. Ze zitten vol angst, dus vallen ze iedereen aan. Jullie kennen de waarheid, hoe ze die ook proberen te verdraaien. Stuur alsjeblieft liefde en gerechtigheid naar al diegenen ter wereld die door de Cabal in de val zijn gelokt. Ze hebben jullie hulp nodig.

Mijn lief, wees voorzichtig met wie je vertrouwt, aangezien niet iedereen is zoals die zich voordoet. Woorden zijn goedkoop, acties dragen vrucht. Dit is geen tijd om risico’s te nemen, dus wees te allen tijde op je hoede.

Altijd, je aanbiddende
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja