Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 28 september 2016

Montague Keen, / 25 september, 2016

Montague Keen,
25 september, 2016

Er zijn momenten in het leven van de mens waarop een besluit moet worden genomen: sta je pal voor waarheid en recht, of volg je de dictaten van de marionetten waarvoor jij verantwoordelijk bent dat ze aan de macht zijn gekomen. Jullie creëerden je eigen ondergang door de LEUGENS van de marionetten te vertrouwen en je stem te geven om hun kwaadaardige plannen voor de mensheid te steunen. Jullie hebben keer op keer ervaren hoe de marionetten van alles beloven en precies het tegenovergestelde leveren. Onthoud wat Obama beloofde en kijk dan nauwkeurig naar wat hij deed. Er werden meer mensen vermoord door illegale oorlogen tijdens zijn aanstelling dan onder enige andere marionet.

Daden spreken luider dan woorden, beoordeel dus altijd daden, geen woorden. De marionetten leggen alleen verantwoording af aan hun meesters, nooit aan de mensen die hen hebben gekozen. De meesters zijn over de hele wereld dezelfden, met plannen om de bevolking van de Aarde te reduceren. Ze willen slechts een hanteerbaar aantal SLAVEN overhouden om hen te dienen. Jullie hebben deze situatie toegestaan door niet de tijd te nemen om te bestuderen wat jullie werd aangedaan. Jullie slaapwandelden de rotzooi in waarin jullie je vandaag de dag bevinden. Te druk met je eigen individuele leven om na te gaan wat de hele mensheid werd aangedaan. Jullie accepteerden stilletjes dat jullie water werd vergiftigd, en de chemtrails die de lucht die jullie inademen vergiftigen. En wat jullie nu voedsel noemen; er zit geen enkele voedingswaarde in.

Wat zijn jullie van plan eraan te doen? Ik kan je horen denken, wat kan ik eraan doen? Gezamenlijk kunnen jullie er ontzettend veel aan doen. Jullie kunnen je belastingen inhouden totdat er voldoende veranderingen tot jullie tevredenheid tot stand zijn gebracht. Jullie willen lucht, water en voedsel die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Wanneer jullie samen pal staan kunnen jullie niet genegeerd worden. Jullie belastinggeld wordt gebruikt voor jullie vernietiging. Kijk voor hulp nooit naar de regering, want de bescherming van de mensheid staat niet op hun agenda. Ze leggen enkel verantwoording af aan hun meesters. De overname van jullie wereld wordt elke dag duidelijker. Neem een moment om hier zelf naar te kijken. De kwaadaardige cabal kwam stiekem aan de macht. Onthoud, mijn lief, dat toen ik pas was overgegaan naar de Geestenwereld, ik je liet zien hoe dit in zijn werk ging en door wie. Bankieren is, uiteraard, hun belangrijkste gereedschap. Ze gebruiken het genadeloos. Ze vernietigen hele landen en het lijden van de onschuldigen, waar ze naar snakken, is voor hen de zuurstof van het leven.

Het is tijd om in actie te komen. Vind je stem en gebruik die ten goede van iedereen. De mensheid is slachtoffer en jullie, beste vrienden, zijn de mensheid. De cabal heeft velen van jullie weggestopt in gevangenissen omdat ze bang voor jullie zijn. Ze zijn bang voor wie jullie zijn en wat jullie kunnen doen om hun kwaadaardige plannen aan de kaak te stellen en te voorkomen. Ze zijn bang voor de paar mensen die de mogelijkheid hebben hun corrupte macht aan de kaak te stellen en te vernietigen. Ze arrangeren valse beschuldigingen zodat ze hun tegenstanders op kunnen laten sluiten. Dit zijn normale praktijken in Amerika, dat volledig door de cabal wordt geregeerd. Hoe triest is het dat het Amerikaanse volk nog steeds de illusie gelooft. Er wacht hen een ruw ontwaken. De mensen van de VS werden enorm voor de gek gehouden door dezelfde mensen die zij steunen.

Ga alsjeblieft in conclaaf met je spirituele kant, aangezien je daar begeleiding en bescherming zult vinden. Dit werd natuurlijk door het Vaticaan veroordeeld. Het Vaticaan wil geestloze slachtoffers creëren die in angst leven voor het hellevuur, en die de Kerk altijd gehoorzamen. Maar je bent geest (spirit), die een ervaring heeft op Aarde. Je dient je te verbinden met wie je bent, niet met wie het Vaticaan je vertelt dat je bent. Hou op slachtoffer te zijn.

Er vinden veranderingen plaats die de cabal niet kan tegenhouden, hoezeer ze dat ook zouden willen. Deze waarheid wordt elke dag duidelijker. Jullie lichamen moeten zich aanpassen aan de interne veranderingen die zich dienen te voltrekken zodat jullie na de Transitie in staat zijn succesvol te functioneren. De totale uitputting waar velen van jullie mee om trachten te gaan is nodig zodat de interne veranderingen kunnen plaatsvinden zonder stress te veroorzaken. Nadat de corrupten eenmaal van de Aarde zijn verwijderd zal alles rustiger worden en zal een nieuwe manier van leven op Aarde beginnen. De enige religie die op Aarde achterblijft zal LIEFDE zijn, en dit zal het hellevuur en de verdoemenis van het Vaticaan vervangen. Liefde zal angst vervangen. Het leven op Aarde zal opnieuw een prachtige ervaring worden en onze twee werelden zullen samenkomen. Ik kan jullie verzekeren dat de cabal haar greep op jullie niet makkelijk zal opgeven. Maar ze hebben geen andere optie, want ze hebben de strijd verloren. Het is tijd voor hen om te gaan.

Mijn lief, zorg alsjeblieft voor je gezondheid. Je vergt teveel van jezelf. Onze vriend is zich aan het openstellen voor wie hij is. Hij heeft je steun en begeleiding nodig. De cabal probeerde hem te vermoorden, maar faalde, aangezien dit niet was toegestaan. Stuur hem liefde en de kracht om te zijn wie hij is.
Altijd, mijn lief, je aanbiddende Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja

http://galacticchannelings.com/nederlands/