Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 september 2016

Meester Djhwal Khul De Cyclus van Wedergeboorte met de Zonsverduistering Begrijpen /1 September 2016 / Rev. Christine Meleriessee

Meester Djhwal Khul
De Cyclus van Wedergeboorte met de Zonsverduistering Begrijpen
1 September 2016 / Rev. Christine Meleriessee

Achtergrond Informatie: Terwijl we een nieuw fase betreden verhuizend in/naar de energieën van September, worden we geraakt met nochtans een volgend Lichtportaal dat waarlijk de planeet en de mensheid helpt om dieper in zichzelf te kijken. In de ochtend om 11:05 uur van 1 September, zullen wij de Nieuwe Maan energieën in Maagd ervaren met een krachtige Zonsverduistering om 09:44uur (De verduistering is niet zichtbaar voor ons, en de tijden zoals aangegeven zijn NL/B)
Terwijl ik onderzoek verrichtte van vele astrologische artikelen, zal deze fase waar wij instappen Beëindigingen en Aanvangen representeren, het is een tijd van Geboorte, van onze Ziel diens Essentie toe te staan meer in ons fysieke bestaan te komen. De uitdaging zal zijn of je in staat bent om door de storm van het oude heen te lopen om het nieuwe creatieve proces te vinden te beginnen.
Maagd regelt het besef in het lichaam, maar kan ook de gebreken zien die zich in de fysieke, Emotionele en Mentale Niveaus voordoen. Het is belangrijk tijdens deze fase om de beweging van Maagd toe te staan je te helpen om de hogere essentie te worden die je wenst vast te houden binnenin je volledige bewustzijn doorheen het fysieke, in/naar het onderbewuste en super bewuste, wat het Hogere Zelf is.
De Zonsverduistering brengt naar jou de bekwaamheid om door de nieuwe doorgang van je Hogere Essentie te lopen, door de verandering te creëren die je nodig hebt om te ervaren in alle fases van je spirituele ontwikkeling.
Het is een tijd om je dagelijkse routines opnieuw op te bouwen welke ons Hogere Zelf zullen helpen om meer betrokken te raken in het proces van het fysieke lichaam, om Eén binnenin het Spirituele te worden. Het is een tijd om werkelijk de effectiviteit van deze energieën toe te staan om jou te helpen bij het begrijpen van je gebreken, specifiek in de gebieden van je Mentale Geest dat de manier controleert waarop wij handelen, denken en onze ervaringen creëren en om volledig te verbinden met je Hogere Geest in ieder moment van je dag.
Dit betekent dat het belangrijk is om de inventaris op te nemen van wat je spirituele uitoefening is en of het jou helpt om deze hogere frequenties in je lichaam vast te houden. Maak een lijst van wat je momenteel doet aangaande je dagelijkse activiteiten, om te zien wat er verbeterd en veranderd kan worden. Aangezien de Maan in Maagd is, heeft dit ook betrekking op je gezondheidsregime en uitoefening om je fysieke lichaam toe te staan om de hogere niveaus van initiatie te accepteren.
Deze Verduistering kan een spelveranderaar zijn voor heel veel individuen, als je de tekens toestaat die aan jou getoond worden om een positieve ervaring te zijn en niet iets dat jou in/naar een ronddraaiende beweging neemt van donkere energieën, hetgeen onze voortgang aanzienlijk kan belemmeren.
Ik geloof dat een ieder van ons een beroep moet doen op de energieën in Augustus die ons hielpen om in/naar het hogere dimensionale niveau van ervaring te gaan, aangezien de afgelopen maand werkelijk een tijd van innerlijk besef was. Wij brengen nu deze cyclus in/naar die ervaring, zodat onze spirituele fundering onze fysieke motivering wordt om meer te doen.
Dit zal een zeer krachtige cyclus worden en het zal grote toewijding/overgave nemen om tegen de moeilijkheden van het Hogere Zelf opgewassen te zijn. Ingesloten in deze energieën is Mercurius die Retrograde gaat, hetgeen communicatie representeert. Persoonlijke relaties kunnen beïnvloed worden in deze tijd, hetgeen grote standvastigheid kan veroorzaken om boven de energieën uit te stijgen.
Ik houd er altijd van om deze cyclus te zien als een tijd om werkelijk dieper te gaan in mijn Fysieke Zelf, om te zien wat er nodig is om gevoed en genezen te worden. Het is een cyclus waarin alle dingen beseft moeten worden, om voor ons hogere dimensionale deel van onszelf volledig gerealiseerd te worden.
In Expressies of Eenheid,

Rev. Christine Meleriessee Hayden

MEESTER DJHWAL KHUL:
Groeten Mijn Dierbaren,
Ik ben het, Meester  Djwhal Khul, blij om voor jullie in deze momenten van dienstverlening te zijn.
Ik wil verwijzen naar de energetische uitwisseling van de cyclus van verandering die zich in Augustus voordeed. Jullie moeten je herinneren hoe belangrijk elke van deze bewegingen van tijd en ruimte zijn, die zich binnenin de planeet en elk van jullie voordoen. Wij kunnen niet iedere cyclus vergeten, aangezien zij werkelijk helpen om de brug in/naar de volgende beweging helpen die zullen gebeuren voor Gaia en elk van jullie.
Augustus had werkelijk heel veel krachtige momenten van initiatie.
De Leeuwenpoort op zichzelf was potentieel een levensveranderende gebeurtenis voor de mensheid; dan was daar ook de uitlijning van de planeten Mercurius, Venus, Mars, Pluto en Saturnus. Deze beweging van de planeten stond de Aarde toe om volledig hun energieën op een gezonde manier te incorporeren, zodat de acceptatie van alles dat zij representeren de veranderingen in elk van jullie voort brengen. Samen met deze elementen, creëerden de Volle Maan van Waterman in Leeuw met een Maansverduistering ook nieuwe elementen om ervaren te worden in jullie omgevingen.
Het was een prachtige climax van de gebeurtenissen die zich voorgedaan hadden om eindelijk het evenwicht te voelen dat binnenin de planeet noodzakelijk was.
Dit stond toe voor meer geopenbaard te worden, aangezien die eerdere fase niet binnenin jullie geaard was; het stond jullie toe om meer te worden dan jullie eerder waren. Hopelijk, is dit voor elk van jullie waar. Als jij uit de Augustusmaand vandaan kwam met kwesties die jou geplaagd hebben, dan is er meer dat geadresseerd moet worden.
Deze Nieuwe Maan van Maagd neemt ieder individu in/naar een dieper deel van zichzelf dan dat zij voorheen ervaren hebben. Iets ervan mag oude elementen zijn die nog steeds genezing nodig zijn en andere delen mogen in/naar de kern van je Etherische Lichaam gaan om toegang te verkrijgen tot de tijdlijnen die ook genezen, verwijderd of verjongd moeten worden. Je moet begrijpen dat op dit pad van Meesterschap te zijn een doorgaande reis van het zelf is, aangezien er nooit een tijd is waarin je niet een nieuw deel van je Ziel diens Essentie aan het genezen of accepteren bent.
Met de Zonsverduistering en deze Nieuwe Maan, is het een tijd om zelfs dieper dan voorheen te gaan.
Ik weet dat jullie mogen voelen dat deze veranderingen doorlopend zijn en jullie geen tijd hebben om te stoppen en te genieten van de essentie die jullie worden. Maar jullie moeten die tijd vinden wanneer het ook maar is dat jullie dat kunnen en beseffen dat verandering een doorgaande beweging is voor het evoluerende zelf dat je aan het worden bent. Jullie kozen om in dit lichaam in deze tijd te komen om de aspecten te genezen die verloren en bang geweest zijn in andere momenten van jullie bestaan.
Weet dat deze cyclus dat voor jullie doet. Het is een tijd waarin duisternis voor jou toe mag schijnen dat het lijkt alsof je er gewoonweg niet mee af wil rekenen, maar dat is niet het antwoord.
Als vragen naar je toekomen over wie je bent, wat je aan het worden bent, en welk pad je wilt nemen, gebruik dan deze energie om jou te helpen meer begrip van jezelf te verkrijgen.
Denk na over de spirituele fundering die je fysieke werkelijkheid wordt en dan zal je de verandering verwelkomen die moet komen.
Ik weet dat het geen gemakkelijke overgang voor wie van jullie dan ook is; jullie kozen om hier in deze tijd te zijn en om de Aarde te helpen uit Haar disfunctie vandaan te stijgen. Het is een tijd van grote vernieuwing en begrip.
Ben zeer bewust van je emotionele grenzen ~ wat wel en wat niet voor jou werkt. Dit omvat al je vroegere relaties, aangezien zij naar de oppervlakte mogen komen tijdens dit proces. Mijn advies is … werk met de hogere energieën voor je bewustzijn om boven de moeilijkheden uit te stijgen. Wanneer jij jezelf toestaat in/naar een hogere staat van zijn/bestaan te verhuizen via ademhalingswerk, begeleide visualisaties en afstemmingen, komen deze energieën in/naar je fysieke bestaan en zullen je helpen de verandering in het fysieke zelf te accepteren.
Als een toegevoegd voordeel, werk in de Stralen van God om jou te helpen toegang te verkrijgen tot je Hogere Geest via de Fysieke Geest. Ben Eén met Elk van de Stralen via je belichaming en commandeer hen niet slechts doorheen je mentale lichaam.
Dit is een grote kans voor meer stabiliteit om verkregen te worden binnenin je volledige lichamelijke systeem. Sta deze cyclus van Wedergeboorte toe om gewoonweg dat voor jou te doen ~ ga voorwaarts en ben niet bang van wat je in je schaduwzijde ziet. Sta het toe jou in/naar het Licht van je Eeuwige Spirit van het Leven te gidsen.
Al mijn Zegeningen en Liefde,
Meester Djhwal Khul
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2016 The Walking Terra Christa Academy of New Earth Mastery.WalkingTerraChrista.com by Rev. Christine Meleriessee Hayden and Rev. J. Michael Hayden (Ara).
Use for commercial websites, blogs and any printed or written reproduction requires written permission. Rights are granted to repost this information electronically on your non-commercial website or blog as long as you include this copyright statement and the referral links below to stay informed and share our messages: