Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 20 september 2016

Matthew via Suzy Ward op 16 september 2016

Matthew via Suzy Ward
op 16 september  2016 

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere.

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew.

Laten we beginnen met het aanpakken van de gedachten in vele hoofden, en vooral is dat de bezorgdheid over de succesvolle raket Noord-Korea lanceringen. Als dat land een nucleaire oorlogskop in de ruimte zendt, zal de ontploffing worden voorkomen door de leden van de familie die voortdurend door onze hemelen patrouilleren. – het zelfde zou gebeuren als elke andere natie zo’n poging deed.

De wapenstilstand in Syrië voor humanitaire doeleinden is welkom, maar om er zeker van, te zijn is er veel meer in dit verband nodig om het lot van de mensen te verlichten in dat door oorlog verscheurde land. Vrede zal er komen; maar de sterke energie-stromingen van vijandschap en wantrouwen uitgestraald door tegengestelde godsdienstige en wereld groepen zullen omleidingen veroorzaken langs het pad


Zoals volgens de energetische scenario's, beschreven in onze laatste boodschap over de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten, heeft Hillary Clinton's terugtrekking uit de race om gezondheidsredenen een pré op de andere mogelijkheden die ook Bernie Sanders in het Witte Huis zouden kunnen brengen. Dit betekent niet dat als dit voordeel zich verruimt, de scenario's met betrekking tot de activiteiten van Clinton zullen verdampen. De energie van deze streamers zal zijn loop hebben om die informatie aan het licht te brengen, dus blijft de mogelijkheid bestaan dat het haar diskwalificatie voor het presidentschap zal zijn dat Sanders zal verheffen naar het Presidentiële kantoor. De waarheid over “9/11” zal worden onthuld maar niet voordat de Rockefeller factie van de Illuminatie al hun invloed heeft verloren in de regering, economie en in de mainstream media van de Verenigde Staten.

Dat natie’s wijzen met de vinger naar Rusland in een reeks van gehackte e-mails en schilderen Vladimir Poetin af als een bemoeial in Amerikaanse politieke zaken en als een dictator die de controle wil over landen die vroeger binnen de Sovjet-Unie vielen, is politiek geneuzel en voer voor de media. Poetin wil geen nieuwe Koude Oorlog of conflicten met enig ander land; Hij is een van de personen in de regeringen, de strijdkrachten en de zakelijke en economische sectoren waarvan de inspanningen achter gesloten deuren zijn gericht op de beëindiging van de lange heerschappij van de Illuminatie, hun wereldwijde corruptie, bedrog, moord , het initiëren van oorlogen en het bevorderen van verarming.

Dat wijzen met de vinger naar Rusland van die natie in een serie van gehackte e-mails en die Vladimir Poettin als bemoeial zien in de politieke zaken van de VS en een dictator die de landen wil beheersen vroeger in de USSR dat is politiek een houding aannemen en veevoer voor de media. Poettin wil geen nieuwe koude oorlog of conflicten met enig land; hij is een van de individuen in regeringen, militaire legers en in handel en economie sectoren wiens pogingen achter gesloten deuren gericht zijn op het beëindigen van het lange bewind van corruptie door de Illuminatie van wereld corruptie, bedrog, moord, het initiatief nemen van oorlogen en het kweken van armoede.
De omhoog gaande vibratie niveaus die ook helpen om de Aarde te bevrijden van die plagen over de mensheid, spelen verwoesting met mensen die niet begrijpen wat er uitwasemt. Wat jullie weten is de evolutie van een beschaving en transformatie van een wereld, die de meesten zien als een eeuwige beroering, verdeeldheid en verwarring, en het idee dat de tijd sneller en sneller voorbij gaat is ook in verwarring brengend. Voor velen betekent die het stormen door verantwoordelijkheden, maar vaak eindigen de dagen zich voordat alle taken klaar zijn en gedaan, ze brengen druk op lichamen en denken die al gestrest zijn door de effecten van hoge vibraties.

Een aantal lezers schrijft over de uitdagingen die ze tegen komen wat dat betreft, en terwijl ontwakende zielen specifiek zoeken naar leiding, lichtwerkers zijn niet immuun voor de stress om zich naar successievelijk hogere frequenties aan te passen die langs Aarde’s ascentie pad liggen.

Eerder dan herhaalde stress-verminderende suggesties die we boden, vroeg ik mijn moeder om de datums te noteren van boodschappen, zodat iemand die die informatie opnieuw wil lezen of als aandenken deze gemakkelijk kan vinden.
 

[4 juli 2013 (NL) , heeft de meest begrijpelijke dekking, en 23 maart 2008 (E) ; 10 maart 2009 (E) ; 20 november 2013 (NL); en 20 maart 2016 (NL) bieden na toegevoegd inzicht in gevallen en loslaten van stress.]

Dank je Moeder. We willen benadrukken dat het veranderen van een negatieve gedachte naar een die positief is, de snelste manier is om stressvolle gevoelens te verminderen over een situatie.

“Waarom beïnvloeden vibraties iedereen niet op dezelfde manier?”

Eigenlijk beïnvloeden ze iedereen op de zelfde manier omdat ze alle mensen hun persoonlijke karakteristieken en gedragsneigingen vergroten. Het zijn de reacties op vibraties die enorm variëren, en dat komt omdat ieder persoon uniek is. Jullie verschillen in een veelvoud van manieren, alleen al stoffelijk, van maat en leeftijd naar lichaamschemie en cellulaire structuur; maar het zijn, wat je gelooft, de ervaringen, relaties en houdingen, die het meest intens de reacties van individuen beïnvloeden.

Maar opnieuw sprekend over de gehele bevolking en zeggend dat dit meest in de grond antwoordt op vibraties die in overeenstemming zijn met het denken en harten die open zijn of gesloten zijn. We dwalen wat af met te zeggen dat vibratie niveaus immens verschillen, maar altijd is het “ingrediënt” van vibraties de liefde-licht essentie van de Schepper, de meest sterke kracht in de kosmos. Alhoewel het licht in het algemeen gezien wordt als visueel en liefde een gevoel is, zijn ze een en dezelfde energie; en in een spirituele samenhang zijn liefde, licht en liefde-licht synoniem. Nu dan, de mensen die open staan voor deze energie kunnen liefde krijgen en verzenden langs zijn spectrum van opheffende manifestaties; zij die afgesloten zijn van die energie kunnen dat niet.

Het kan lijken dat het tegengestelde van liefde haat is, maar dat is niet zo – het tegengestelde is de afwezigheid van liefde. Angst is ook de afwezigheid van liefde en ook al kan angst nooit de macht hebben die inherent is aan liefde, hij is sterk genoeg om “ouder” te zijn, zeg maar, dan meedogenloosheid, hebzucht, geweld, bedrog en machtslust met controle. Mensen die in angst leven zitten “in het duister” in zoverre als spiritueel en bewust besef en mensen die zorgen voor met angst gevulde omstandigheden slachtoffer zijn van het duister. Dat is waarom we zo vaak aandringen om je licht te zenden aan iedereen op Aarde – alleen als mensen “het licht zien” kunnen hun harten en denken zich openen zodat liefde angst kan vervangen.

Ons is gevraagd hoe je licht zendt. Elke persoon heeft het vermogen om een kanaal van universele energie te zijn, het al-machtige liefde-licht, en gewoon de wens, of intentie om die energie naar een mens te sturen of naar een specifiek gebied of automatisch naar de gehele Aarde, stuurt die energie onmiddellijk naar de bedoelde ontvanger. Als je dit meer formeel wilt doen, misschien door een gebed, meditatie of visualisatie, is dat natuurlijk goed, maar niet nodig – het is je gevoel dat telt. En tellen dat doen ze! Het collectieve gevoel van mensen die in vrede willen leven en in harmonie met de Natuur, in rechtvaardigheid, waardigheid en welzijn voor iedereen, is de energie kracht die deze soort wereld manifesteert.

“Worden mensen in het Nirvana beïnvloed door verschillende astrologische tekens zoals wij zijn?”

Nee. Etherische lichamen en het Nirvana zelf vibreren met frequenties die niet beïnvloed worden door planetaire uitwisseling in jullie zonnestelsel die effecten op dichte lichamen zoals die van jullie, kunnen produceren.

“Bij de nadering van autonome robots, brengen die een bedreiging naar onze toekomst en zal kunstmatige intelligentie door Illuminatie worden gebruikt om onze ascentie te stoppen naar de vierde dichtheid en massale werkeloosheid en sociale onrust scheppen?” 

Als robots normaal worden gebruikt door industrieën, bij langdradige montage banen die deze technologie vervangt – en dat is de enige “bedreiging”- die zal eindigen en die afhangt van de leeftijden van de werkers, ze kunnen zich dan terugtrekken of zich voorbereiden op banen op andere gebieden die veel meer bevredigend zijn en financieel lonend.

Het zal niet in een oogwenk gebeuren, maar dit waardevol deel van Aarde’s Gouden Episode is op weg. Als de gemeenschap zich de noodzaak realiseert voor herstel recreatie- re-creatie – die het nieuwe economie stelsel zal ondersteunen, zullen mensen veel gezonder, blijer, meer betekenisvol actief en welvarend zijn. (KI of AI) Kunstmatige Intelligentie zal ook worden gebruikt voor doelen die het leven rijker maken. En de Illuminatie hebben nooit het vermogen gehad om iemands persoonlijke ascentie naar de vierde dichtheid en verder in spiritueel en bewust besef, te stoppen.

Moeder, er is geen noodzaak om de vragen te typen over tweeling zielen – ik antwoord erop vanaf je lijst. Het is onwaarschijnlijk dat een zielen contract de her-verbinding zou inhouden van tweelingzielen; elk contract is een integraal deel van een voor-de-geboorte overeenkomst die bedoeld is om alle deelnemers te begunstigen, en tweelingen zijn misschien niet in staat om de rollen te vullen die alle anderen in de overeenkomst nodig hebben. Omdat tweelingen alleen aan elkaar bekend zijn is er geen “onmiskenbaar middel van identificatie” die toepasbaar zijn voor alle tweelingen. Nee, tweelingen beïnvloeden elkaars ziel contract keuzes niet of bewuste besluiten in groter of mindere mate dan een andere ziel zou doen voor of na het incarneren. De her-verbinding met een tweeling in een stoffelijke beschaving verzekert niet de karmische voltooiing, en het zijn van tweelingen is geen stap verder op het evolutionaire proces. Ja, tweelingen kunnen meer waarschijnlijk elkaar herkennen in een hoog ontwikkelde beschaving of in hun spirit wereld. Het is meer dan “mogelijk”, het is zelfs zeer waarschijnlijk “dat iemand fout zou zitten over een specifiek persoon die hun tweeling ziel moet zijn”.- zoals we zeiden in een vorige boodschap, tweelingen zijn buitengewoon zeldzaam. We voegen erbij dat de verstrooidheid met het willen weten of je een tweeling bent of dat je je her-verenigt met je tweeling de vervulling van je contract keuzes kan verminderen, in dit leven.

“Ik denk na over de verschuiving waarbij velen zullen sterven omdat hun lichamen de zich verhogende vibratie niveaus niet kunnen verdragen. Wat als je jonge kinderen hebt? Zullen alle kinderen tot aan een bepaalde leeftijd natuurlijk omhoog gaan met de Aarde? Is er een bepaald moment waarop mensen verantwoordelijk zijn voor dit besluit? Zullen familie structuren evolueren naar nieuwe vormen?

Als lichamen abrupt levensvatbaarheid verliezen vanwege de rijzende vibratie niveaus, zal de dood worden bijgedragen door hartfalen, aneurysma, massale inslag of misschien het resultaat van een val of voertuig ongeluk. Welke medische reden ook, jonge kinderen leren om te gaan met verdriet en het verlies van een ouder. In al die eeuwen hebben talloze zielen deze ervaring gekozen om evenwicht te bereiken, en in deze weergaloze era in het universum, zullen voor-de-geboorte overeenkomsten rekening houden dat kinderen een of beide ouders verliezen vanwege de vibratie intolerantie. Als dat zo is, net als nu, zullen gezinnen medische diagnoses accepteren.

Verhoogde vibraties zullen ook voor hartverwarmende aspecten zorgen. Mensen zullen verlicht worden door het leven in een spirit wereld en de zekerheid de her-vereniging tussen geliefde personen en huisdieren. Indien telepathische verbindingen zich openen kunnen er heldere communicaties zijn tussen zielen op Aarde en ergens anders in het universum; en als jullie gemeenschap hoger is geëvolueerd, kunnen bewoners op de planeet en in het Nirvana heen en terug bezoeken afleggen.

Natuurlijk is omhoog gaan met de Aarde – of beter gezegd, persoonlijke ascentie – een zaak van spiritueel en bewust groeien en leeftijd is geen factor; ongeveer 30 jaren of meer kwam er een aanzienlijk aantal nieuwgeborenen in geëvolueerde staat. Elke persoon heeft de keuze, niet de verantwoordelijkheid, om in het besef te groeien wat stoffelijk in staat stelt om met de Aarde mee te gaan in de tijdspanne die in het zielencontract werd gekozen. Persoonlijke ascentie heeft geen reizen met de planeet nodig naar hogere dichtheden – zielen evolueerden door de millennia heen toen de Aarde in het slijk zat van de diepe derde dichtheid. Het grote voordeel nu is de gelegenheid om in een leven het derde dichtheidskarma te voltooien, geholpen door zich versnellende vibraties en vaak de liefdevolle hulp van sterkere zielen.

Familie structurering is al enige tijd geëvolueerd en dit verdient wat gedachte in de context van ascentie. Er zijn biraciale(twee rassen) en interfaith(tussen 2 geloven in) huwelijken, in sommige gebieden, dezelfde sekse en transgender huwelijken, jongeren rebelleren tegen ge-arrangeerde huwelijken. Gescheiden ouders delen de zorg voor hun kinderen, door opnieuw te huwen worden gemixte families geschapen, sommige ouders kiezen toewijding boven de wettelijke status, surrogaat moeders en in vitro bevruchting zijn niet ongewoon, geboorte beheersing stelt getrouwde stellen in staat om niet te kiezen om kinderen te hebben. Kinderen die weggehaald werden van misbruikende of nalatige ouders die wonen bij andere familieleden of in pleeggezinnen, aparte mensen die kinderen adopteren, mensen in een land die kinderen uit een ander land adopteren. Drie generaties kunnen in het zelfde huis leven, familieleden kunnen zeer ver van elkaar wonen, oudere ouders kunnen leven in tehuizen die bijgestaan worden. Sommige familiale regelingen zijn er vanwege de progressie in de medische wetenschap, maar het meer intense bewijs van verandering is het groeiend respect voor alle liefdevolle relaties en familie samenstellingen.

Geliefde broeders en zusters, als de voorhoede van de spirituele en bewuste evolutie aan de gang is, gewoon door jullie Licht te leven jullie voorbeeldig enthousiasme en vertrouwen in de toekomst van Aarde - als jullie trillingen blijven stijgen, blijven jullie de vibraties van de wereld verhogen.

Lichtwezens doorheen dit Universum eren jullie en omringen jullie met onvoorwaardelijke liefde.

LOVE and PEACE LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com

[If you received this message as a forward or are reading it on www.matthewbooks.com and would like to receive future messages directly, an email sent to messagesfrommatthew-subscribe@yahoogroups.com will register your address on the moderator’s subscription list.]

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl