Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 4 september 2016

Live Kryon Channeling 172: De fundamentele Fractal - 3 / 11 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 september 2016

Live Kryon Channeling 172:
De fundamentele Fractal - 3
Deze live channeling werd gehouden in Hot Springs, Arkansas.
11 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 september 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij hebben dit eerder gezegd. De Pleiadiers hebben een beschaving die miljoenen jaren ouder is dan die van jullie, lieve mensen. Hoe denken jullie dat die eruit zou kunnen zien?

Het is een zeer ontwikkelde beschaving die heeft meegemaakt waar jullie doorheen gingen. Zij hebben een zeer hoog, wijs bewustzijn dat zelfs natuurkunde kan beheersen door gedachten en zij kwamen hier met een goddelijk plan om jullie de kennis van licht en donker te geven en de vrije wil van dualiteit zodat jullie met de puzzel zouden kunnen werken.

Hun God is jullie God – de Creatieve Bron. Dat is wat zij hier deden en zij zijn als jullie biologische zaad-ouders en zij geven om jullie. Zij moeten hun handen van jullie afhouden, maar zij geven om jullie.

De Pleiadiers zelf gaven jullie een tijdslimiet voor jullie groei en het is precies degene waar jullie nu naar kijken. Het is het begin en het einde van de precessie van de nachtevening, het midden van de fundamentele cyclus, 25.630 jaar. Jullie hadden verschillende beschavingen die begonnen en ophielden in die tijd en als jullie het nu niet hadden gered, zouden jullie het helemaal nooit redden. Dit was jullie laatste kans!