vrijdag 2 september 2016

Live Kryon Channeling 172: De fundamentele Fractal - 1 / 11 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 2 september 2016

Live Kryon Channeling 172:
De fundamentele Fractal - 1
Deze live channeling werd gehouden in Hot Springs, Arkansas.
11 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 2 september 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Hot Springs, Arkansas.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen een moment nemen om de wetenschap van vandaag te eren, van gisteren, die in deze zaal gisteren werd gepresenteerd (sprekend over de presentaties tijdens de conferentie).

Al 26 jaar heb ik jullie steeds weer boodschappen gebracht die voor jullie vreemd kunnen hebben geklonken. Als ik jullie waarheden heb gebracht die nog niet bewaarheid waren of jullie dingen heb verteld die niet voorkwamen in de meeste gedachten, waren dit gewoon dingen die op dat moment geen basis hadden.

Jaar na jaar kwamen deze dingen langzaamaan tot bloei, maar nu beginnen jullie pas de waarheid te zien over de boodschappen die op deze manier werden gebracht. Ik wil de gaten opvullen, gewoon een beetje, in deze laatste boodschap van vandaag.