Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 752: Dinosaurussen – is er een relatie met ons? /18 september 2016 / Lee Carroll


752: Dinosaurussen – is er een relatie met ons?
18 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kunnen wij gezien worden als – of zijn wij – dinosaurussen of hebben wij een relatie met hen en/of wat is er met de dinosaurussen gebeurd toen zij “opeens”, dat wil zeggen redelijk abrupt gezien de “korte tijd” waarin dit geschiedde, van onze planeet verdwenen?

ANTWOORD: Nee, jullie zijn mensen en er is helemaal geen enkele relatie met de dinosaurussen behalve dat jullie allebei de biologie van Gaia, van de planeet Aarde vertegenwoordigen. De dinosaurus is een product van de evolutie van de Aarde. Jullie menselijk DNA is een combinatie van menselijke evolutie en een mixture, een mengeling, van/met het DNA van een ander sterrenstelsel. (de Pleiaden)

De dinosaurussen stierven uit toen hun voedsel verdween door de geologische en astronomische omstandigheden waardoor hun levensomstandigheden drastisch veranderden en als gevolg waarvan zij niets anders konden dan verdwijnen van de Aarde – heel passend voor de groei en de evolutie van de planeet Aarde.

Er wordt heel innig van jullie gehouden.

Kryon