Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 741: Is leven op andere werelden ook Goddelijk? / 1 september 2016 / Lee Carroll


741: Is leven op andere werelden ook Goddelijk?
1 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Jij zegt dat wij biologisch zijn met een goddelijk complement terwijl wij hier zijn en dat andere werelden deze combinatie niet hebben. Dan denk ik…. Mijn vraag aan jou is: Wat zijn wij WERKELIJK? Als er werelden zijn waar alleen maar biologie bestaat en er zoiets als goddelijkheid bestaat maar deze twee niet altijd hand in hand gaan op de manier waarop dit hier zo is, waarom is dit dan zo, en wat zijn wij als wij hier niet zijn?

Waar is ons thuis? Jij zegt dat wij gekend zullen zijn door onze kleuren als degenen die meededen in deze ervaring, maar waar zal dit zijn? En door wie zullen wij herkend worden? Ik heb in de Pearl of Great Price gelezen dat God tegen Mozes zei: ”Want voorwaar, dit is mijn werk en mijn glorie, om onsterfelijkheid en eeuwig leven naar de mens te brengen.” Ik vraag mij af of dit betekent dat ons werk hier bestaat uit het brengen van de realisatie dat wij eeuwig zijn en dat wij God zijn. En ik vraag mij af waarom er werelden zijn waar geen goddelijkheid aanwezig is, alleen biologie en dat dit dan betekent dat er ergens levensvormen zijn die primitiever zijn dan mensen?