Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 september 2016

Jij Ben ECHT van 5D of Eraan Voorbij / 5 September 2016 / Brenda Hoffman


Jij Ben ECHT van 5D of Eraan Voorbij
5 September 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
De boodschappen waar jullie toegang tot hebben verwarren velen van jullie - “Je bent van 5D,” naar “Je kunt onmogelijk van 5D zijn totdat je dit doet,” naar “Je zult in dit leven niet van 5D zijn”.
Dus verschuif je tussen je behoorlijk aangenaam te voelen met wat jij je meester gemaakt hebt, naar gevoelens van wanhoop dat al je werk (en het is werk geweest) voor niets was in dit leven. Dat op de één of andere dag je kleinkinderen de resultaten mogen ervaren van deze verbazingwekkende overgang, maar zeer zeker niet jij in je huidige fysicaliteit.
Je bent inderdaad op een uniek pad - een pad dat jij creëerde. De boodschappen die elkaar schijnen tegen te spreken zijn voor mensen in uiteenlopende evolutionaire stadiums.
Misschien begint je beste vriend(in) ermee nog maar net diens waarde te erkennen. Of iemand die je kent raakt geïnteresseerd in kristallen, chakra’s, astrologie, of channelen - stukjes waar jij jaren geleden, misschien decennia geleden, toegang tot kreeg.

Sommigen van diegenen die net ontwaakten moeten hun “donkere” zijde onderzoeken en dus zijn zij verslaafd aan boodschappen die spreken tegen dat deel van zichzelf. Anderen moeten geloven dat iemand in een ruimteschip hen zal voorzien van de kennis die zij nooit zullen hebben zonder hulp van iemand die wijzer is, dan dat zij voelen dat ze zelf zijn. En aldus gaat het, aangezien iedere entiteit die stukjes die hen motiveert om voorwaarts te gaan onderzoekt.
Heel veel boodschappen die via het internet of seminars meegedeeld worden zijn niet ontworpen om jou te motiveren, omdat je voorbij die plaats verhuist bent. Niettemin geloof je dat je iets zult missen als je geen toegang tot deze materialen hebt; als je niet goed mediteert of met de juiste instructeur/goeroe werkt.
Eén van de meer moeilijke stukjes met het leren om van jezelf te houden is te her/erkennen dat je alle informatie binnenin je hebt zitten. Iets dergelijks is aldus, omdat je gedurende maanden en jaren gewerkt hebt (en werk is het correcte woord) om dit punt van voltooiing te bereiken.
Niet noodzakelijkerwijs een voltooiing in de zin van totaal van 5D te zijn, of welke dimensie dan ook waar je verder toegang tot hebt. Maar voltooiing, in die zin dat je niet langer meer van 3D of 4D bent. Heel veel van de boodschappen die je onderzoekt zijn direct gerelateerd aan het overgaan voorbij 3D of 4D - naar waar je al bent.  
Je bent er. Je bent niet langer meer van 3D of 4D.
Een dergelijke gedachte is moeilijk voor jou om te internaliseren, want je gelooft dat je niet voldoende van jezelf houdt, dat je niet mededogend genoeg bent, dat jij je pad niet kent, enz. enz. enz.
Hetgeen weinig anders is van je schooldagen, toen je besloot dat je een specifiek onderwerp niet kon leren op de eerste dag van die klas. Maar terwijl je over dat onderwerp leerde door het bijwonen van die klas en huiswerk te maken, maakte jij je de cursus eigen.
Aldus is het nu. Je bent van 5D of eraan voorbij, maar omdat jij je de 5D of eraan voorbij vaardigheden niet meester gemaakt hebt, geloof je dat je dat nooit zult of dat je een 3D Aarde wezen in dit leven zult blijven.
Verwachtte je dat je op een ochtend wakker zou worden totaal ondergedompeld in 5D of eraan voorbij met vaardigheden die je zelfs nog niet kon visualiseren? Aldus is het dat je begonnen bent in de eerste klas, zo je wilt, van 5D of eraan voorbij.
Als je van 3D zou zijn, zou je genieten van de politieke onrusten die oorlogen genereren in uiteenlopende delen van de fysieke wereld, of de oorlog van overtuigingen van de filosofische oorlogen. Er zou geen zonneschijn zijn in je leven, want het leven zou hard, koud en wedijverend aanvoelen.
In plaats daarvan, ben je een gevoel van mededogen aan het ontdekken in vele gebieden van je leven. Het is waar, dat mededogen breidt zich nog niet uit naar ieder deel van je leven - het is een evoluerend, groeiproces. Jullie, als menselijke wezens, leerden 3D haat en angst niet in een paar maanden. Een dergelijk leren nam eonen.
Jij bent je aan het ontwikkelen naar 5D of eraan voorbij op een verbazingwekkend tempo - Jij durft om dat aldus in één levensspanne te doen. En “jij” is het geschikte woord, want niet iedereen zal net zo snel of zo ver verschuiven. Sommigen zullen in de 5D eerste klas doorheen dit leven blijven. Anderen zullen 5D naderen, maar te angstig zijn om het te betreden. De gehele tijd, vliegen jullie, de hopmeesters, door de eerste klas heen, en zeer beslist verder dan de eerste klas.
Je zou geen hopmeester kunnen zijn als je bang was om 5D of eraan voorbij binnen te gaan, want je titel omschrijft een avontuurlijk persoon die dat onderzoekt wat anderen nog niet onderzocht hebben.
Diegenen die aan het begin van hun overgang zijn, de validiteit van de 3D angst en haat in vraag stellend, zullen waarschijnlijk geboeid zijn van gedachten over ruimte aliens die hen redden of van te leren over astrologische tekens. Je begon je overgang waarschijnlijk op ongeveer dezelfde manier. Het verschil is, dat jij nu weet dat er iets voorbij 3D is en bent gefocust op wat er voor je is in plaats van waar je comfortabel mee bent via je eonen van 3D Aarde levens.
Aldus is het dat de boodschappen die verspreid zijn over jullie gehele Internet heen, de uiteenlopende seminars, channelings en gereedschappen, zoals kristallen, voor jou om te gebruiken zijn als je dat wenst. Hetzelfde is waar voor diegenen die nog maar net beginnen de geldigheid van 3D in vraag te stellen.
Sommigen van jullie zijn verward, want een specifieke channeling zou zeer uitnodigend kunnen voelen en klinken, maar voorziet jou niet van nieuwe informatie. Of die leraar biedt informatie aan dat voor jou verouderd schijnt te zijn, hoewel die leraar onvermurwbaar is over de waarde van diens materialen.
Sommige leraren onderwijzen anderen dat 3D niet langer meer geldig is. Anderen dat 3D geldig is voor zolang als dat bepaalde entiteiten verwijderd zijn. En nog weer anderen, dat 3D is waar het is.
Diegenen van jullie die deze en gelijkaardige materialen lezen zijn voorbij deze plaatsen verhuisd. Jullie hoeven niet langer 3D te onderzoeken, want jullie cursuswerk is ver voorbij dat. Vertrouw je intuïtie/wezen om die materialen te vinden die jou helpen om jezelf beter te begrijpen - ofwel 5D, voorbij 5D of 3D materialen.
Jij bent een leraar. En een groot deel van je zelf-onderwijzende rol is om toegang tot die materialen te verkrijgen die juist aanvoelen. Al het andere is verwarrend en een verspilling van de tijd.
Hoewel je geleerd hebt dat tijd aan het veranderen is, zal je in het eerste niveau van 5D blijven zolang als je de noodzaak voelt om toegang te hebben tot materialen die jou verstrekken met incorrecte - je zult het binnenin weten - of incomplete informatie.
Aldus is het dat jij jezelf wederom moet verzekeren dat je meer weet dan wie dan ook waar je capabel van bent, hoe de wereld aan het verschuiven is en je passie binnenin die verschuiving.  
Je mag niet onmiddellijk tot al die stukjes toegang hebben, want de meesten van jullie zijn in jullie beginnende 5D klassen, maar dat zal je. En om materialen te lezen of te verwerken waar je aan voorbij gegaan bent is een verspilling van je tijd. Toegegeven, je zou een passie kunnen hebben voor het onderwijzen van deze materialen aan anderen die jou volgen, maar dat is anders dan toegang verkrijgen tot materialen, omdat je niet het gevoel hebt dat je genoeg weet over comfortabel in 3D te zijn.
Je blijft deel uitmaken van je 3D wereld, maar je nieuwe sensaties en gevoelens verhuizen jou voorbij de meeste angst en wanhoop dat nu de 3D wereld is. En terwijl je uitbreidt binnenin je 5D en daaraan voorbij leringen, zullen die angst en wanhoop steeds verder weg van jou en je nieuwe wezen voelen.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com