Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 september 2016

JEZUS: Stop met oordelen en het oordeel zal niet langer meer naar je terug gespiegeld worden. / 7 september 2016 door John Smallman


JEZUS:
Stop met oordelen en het oordeel zal niet langer meer naar je terug gespiegeld worden.
7 september 2016 door John Smallman

Jullie weten allemaal in de diepte van je wezen, diep in je hart, waar de vlam van de liefde fel en voortdurend brandt, dat er slechts de Ene is. Maar, jullie hebben gekozen om de afscheiding te ervaren van die onlosmakelijk met elkaar verbonden staat, jullie hebben je bewustzijn ervan afgesloten vele eeuwen geleden en maken nu pas het bewustzijn ervan mogelijk eens te meer in jullie naar boven te komen. Velen vertellen nu hun verhalen van dit persoonlijk ontwaken, en van de vrede en vreugde waar het hen in voorziet, en moedigen anderen aan ook  te zoeken binnenin zichzelf wat er allemaal kan en wat men daar zal vinden, de absolute en onaantastbare wetendheid dat er enkel de Ene is, Jij en God.

Het is er voor jullie allemaal, want het is jullie natuur en jullie onvervreemdbaar erfgoed. Nu is het tijd om je greep los te laten op elk gevoel van schuld, zondigheid of onwaardigheid die jullie ervan blijven overtuigen dat God jullie op enigerlei wijze, onaanvaardbaar, of onwaardig voor Zijn Liefde vindt, en dat slaagt erin om jullie te overtuigen dat proberen contact te maken met Hem zinloos is.

Hij creëerde jullie, dus hoe zou Hij niet van jullie kunnen houden? Zijn Wil is voor jullie eeuwig geluk, en dat kan alleen plaatsvinden in Zijn tegenwoordigheid. Jullie hebben nooit Zijn tegenwoordigheid verlaten, jullie hebben je gewoon verborgen door het tekenen van een denkbeeldige mantel of sluier van ondoorzichtigheid rond jezelf, en nu is het tijd voor jullie om die te verscheuren en terug te keren naar het briljante licht van Zijn oneindige Liefde voor jou.

Dat is wat jullie voor eeuwen hebben gezocht terwijl jullie door de illusie reisde, een magische of onwerkelijke omgeving waarin het enige waarnaar jullie werkelijk zoeken niet kan worden gevonden! God is binnenin je, er is nergens anders, maar jullie hebben de Echte en prachtige Jij ingekrompen tot een klein en bijna volkomen onbeduidende jij,  aangezien jullie worstelen met al jullie valse, ongeldige, en voortdurend lopende zelfbeoordelingen of zelf-oordelen die jullie bereidheid zou vernietigen of de mogelijkheid om jullie Eenheid te realiseren met jullie Vader onder een zelfopgelegde mist of wolk van onbeminnelijkheid.

Echter, er is geen staat als zijnde niet geliefd zijn! Liefde is alles wat bestaat! Hier in de spirituele rijken blijven wij jullie hier aan herinneren, en nog steeds twijfelen jullie aan jezelf, aan jouw waardigheid en jouw waarde, natuurlijk is dat krankzinnig!

ALSJEBLIEFT, sta jezelf toe om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben zoals God doet. Open je hart voor de Liefde die Hij je biedt op elk moment van je eeuwige bestaan en geniet van de vreugde van Zijn liefdevolle omhelzing. Er is absoluut geen reden om een stapje terug te doen, verlegen te zijn, of om je af te wenden, alsof je iets beschamend te verbergen had. Je bent, en zal altijd zijn, Perfect, precies zoals Hij jouw heeft gecreëerd.

Liefde is. Het enige wat je hoeft te doen is de liefde toestaan. Jij bent liefde. Je erkent dat gewoon niet ofwel weigert dat te erkennen omdat je dat jouw eigen negatieve zelf-oordelen die naar je terug worden gespiegeld door degenen met wie je omgaat, gelooft waar en geldig te zijn. Zij zijn dat NIET! De oordelen van anderen zijn net zo ongeldig als die van je eigen. Stop met oordelen en het oordeel zal niet langer naar je terug weerspiegeld worden, dat wil zeggen, je zult merken en ervaren dat anderen je veel minder vaak zullen oordelen. Vaak is wat je ervaart als een negatief oordeel van iemand anders, jouw onjuiste interpretatie van hun woorden of gedrag in jouw aanwezigheid op dat moment, of zoals je ze achteraf herinnert, vooral omdat dat is wat je verwacht!

Als jullie echt al die negatieve zelf-oordelen loslaten, en echt gaan beginnen met het accepteren en het onvoorwaardelijk van jezelf houden, breidt jullie persoonlijke energieveld, jullie Liefdes veld uit en omvat iedereen met wie je omgaat. Hoe kan het dat niet? Het is oneindig, zoals gecreëerd door jullie Vader en Hij gaf het aan jullie op het moment van jullie creatie, en het doel is verbinding, een liefdevolle en harmonieuze relatie tussen de Vader en de Zoon, God en Creatie, en natuurlijk, tussen Zijn ogenschijnlijk afgescheiden kinderen die in elk moment Één met Hem zijn en met elkaar.

Er is alleen Liefde, dat God is, dat een ieder van jullie is! Er is GEEN afscheiding. Er is nooit enige afscheiding van de Bron geweest, omdat er nergens iets is waarvan je afgescheiden zou kunnen zijn, er is slechts één! Als je bestaat, en als je het gevoel hebt in ieder geval in leven te zijn - van extreme extase tot uiterste depressie - besta je, en bent je Een, er zijn geen andere opties. Het is heel simpel: als je bewust, leeft, waarneemt, voelt, proeft, aanraakt, ziet, hoort, ruikt, dan besta je, en in het bestaande ben je Één met God! Er is geen alternatief voor God, naar Eenheid wat het bestaan is, en het bestaan is eeuwig.

De boodschap hier is, en het is oneindig liefdevol: er is slechts Eén. Jij bent Een. God is Een. Je ergste vijanden zijn Een. Jouw meest geliefde vrienden, partners, kinderen, de hele schepping zijn Een. NIEMAND is uitgesloten, om welke reden dan ook, want er is geen enkele reden om uitgesloten te worden van Eenheid wat God in Zijn oneindige wijsheid Perfect gecreëerd heeft om van het eeuwige geluk in die goddelijke staat met Hem te genieten.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl