Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 5 september 2016

"Ik Kan Water Genezen" - Een Sterrekind Spreekt, Roept de Mensheid op om "Te Ontwaken" / September 4, 2016 by Suzanne Maresca

"Ik Kan Water Genezen" - Een Sterrekind Spreekt, Roept de Mensheid op om "Te Ontwaken"
September 4, 2016 by Suzanne Maresca

Ik kreeg de volgende e-mail over een negen-jarige uit Noord-Europa die spreekt over haar vermogen om 'water te genezen' door middel van sterren talen. Ook geeft zij haar visie op God en haar Missie:

"Ik Kan Water Genezen " –  Een Sterrekind Spreekt, Roept de Mensheid op om "Te Ontwaken"

Mary Rodwell, cosmicnews.org, September 1, 2016,

Het idee dat een 9-jarig meisje water kan genezen is verbazingwekkend genoeg! Ontdek wat ze nog meer kan doen en de boodschap die zij heeft voor de mensheid.

Een fragment uit het te verschijnen boek "De Nieuwe Mens" (The New Human) door Mary Rodwell

"Arme ons. Arme kinderen die komen om vrijwillig te dienen; we hebben zo'n moeilijke tijd voor ons liggen, een echt gevecht. Ik ben hier om mijn familie te helpen 'wakker te worden,' IEDEREEN slaapt."

Cathy's moeder:
Mijn negen jaar oude dochter spreekt 'sterren talen' om water te genezen. Ik woon in Noord-Europa en hebben vier kinderen. Op het moment van mijn eerste zwangerschap, vertelde een 'stem' me dat mijn kinderen niet van mij waren. Ze zouden alleen middels mij op Aarde komen. Deze kinderen behoren niemand toe. Het was niet eerder dan tot voor kort dat ik mij bewust was dat er zulke dingen bestonden zoals buitenaardse wezens.

Mijn negen jaar oude dochter is een bijzonder meisje dat de conventionele wereld en regels moeilijk vindt. Ze vraagt me waarom haar niet is toegestaan om de dingen op haar eigen manier te doen. Cathy heeft helende vermogens en dicteerde wat helende woorden in een ET taal om water te zuiveren. Ik merkte dat het water daarna feitelijk anders smaakte. Ze zegt dat sterren talen van een plaats buiten het Universum afkomstig zijn.

Cathy ontvangt berichten in ET talen en begrijpt wat ze tot haar zeggen. Ze zegt dat ze belangrijk zijn. Ik liet haar jullie presentatie zien, waar een vrouw een genezing doet en een aantal ET talen opschrijft. Mijn dochter reageerde met vreugde en opwinding, "'Ze weet wat ik heb geschreven."

Verbazingwekkend als Cathy bewering kan zijn, een wetenschapper uit Noord-Europa onderzoekt manieren om water te activeren en legt uit hoe dit mogelijk zou kunnen zijn. Dr. Ohlson (Ph.D.) is een Zweedse wetenschapper eerder genoemd als bedenker van de term letter mensen. Zij is ook water en zijn eigenschappen aan het bestuderen.

Dr. Ohlson Staten:
"Als een wetenschapper, en de spiraal formaties waar Ik mee heb gewerkt in mijn onderzoek, zoals het terug laden van energie in het water, helpt genezing herlaadt en versterkt het energieveld, de aura. Healing werkt op een cellulair niveau, of je het gelooft of niet. De genezing van mijn handen beïnvloed de eiwitbinding met een gen P53, die een rol speelt bij het aan en uit schakelen van genen. Bij een juist gebruik, kan het gelukzaligheid betekenen voor de mensheid bij de wederopbouw van onze Aarde."

Masaru Emoto, de voormalige Japanse wetenschapper, heeft in talloze wetenschappelijke testen, de kristallijne aard van water aangetoond en hoe het kan worden hergeprogrammeerd, gezuiverd en veranderd door frequenties via bepaalde soorten muziek, gebed en de menselijke intentie.

Opmerking: Voor studies die hebben aangetoond hoe de frequentie en intentie de kristallijnen aard van het water kan veranderen zie: “Masaru Emoto en de verborgen boodschappen in Water.”

God: Anders Bekeken:

Cathy's moeder vervolgt:

"Cathy gebruikt niet het woord God omdat ze zegt dat het is misbruikt. Ze noemt het een 'WEZEN' dat woont in het 'DAG LICHT.' Het is een 'BOVEN AARDS'. Dag Licht is waar we allemaal vandaan komen. God is geen man of vrouw. Het heeft geen geslacht. Dit wezen zaaide het zaad van Licht en Liefde, en het is waar het licht en engelen leven.

Cathy heeft 'helpers' die haar gidsen en onderwijzen. Eén van de wezens heet 'Emenoke', een vrouwelijke en is blauw, heeft geen haar of oren, haar ogen zijn als menselijke ogen, maar dan groter. De groene gids is mannelijk. Ze heeft een helper van Dag Land (dimensies), die haar helpt te begrijpen wat haar gidsen haar vertellen. Ze zegt: 'mijn vrienden zijn de hele tijd hier.'

De kennis:

"Cathy's Geestelijke ET vrienden hebben haar informatie gegeven in zeven boeken (geen echte boeken, maar dit is de beste manier waarop zij ze kan beschrijven).
 •     Het rode boek gaat over de schepping en onze oorsprong.
 •     Het bruine gaat over verschillende planeten en het leven daar.
 •     Het lichtgroene gaat over de natuur, en hoe we contact met planten en dieren kunnen maken en de natuur kunnen begrijpen.
 •     Het donkergroene gaat over het lichaam, hoe het echt werkt en hoe we kunnen evolueren.
 •     Het blauwe boek gaat over licht en waarheid. 
 •     De rood-bruine boek dat kan nog niet open, omdat 'een draak de sleutel' van haar afnam, ergens in de jaren 1700. 
 •     Het zwarte boek vertelt over de duisternis en het kwaad en is gevaarlijk.

Alle boeken bevatten belangrijke informatie."

Scholen, Educatieve systemen - Wat er Verkeerd is:

Cathy sprak via een tolk op Skype:

"Wat ze leren op school is onnauwkeurig. Ze programmeren je als computers en sluiten je af van het licht. Er is niets goeds aan dit systeem. De kinderen worden geprogrammeerd, de leraren drukken gewoon op de toetsen. De kinderen bevatten reeds de leringen die ze nodig hebben, maar ze staan niet toe dat de kinderen zich daarmee kunnen uitbreiden/groeien en het af kunnen maken omdat ze moeten stoppen om weer iets anders te doen.

De informatie is ingesteld en rigide op school. De schoolprogramma's zijn als een virus, het vernietigt wat we hebben binnenin ons en als we zijn als de computer, welke oud is, en we opgroeien, zullen we klaar zijn. We verliezen toegang tot de informatie die we in het begin hadden.

Maar onderwijs is slechts één van de manieren waarop dit gebeurt. Onze innerlijke kern kan vernietigd worden door te veel stress, geconfronteerd met meerdere taken, minder slaap en meer angst. We worden bewust vernietigd. "

Het Potentieel van de Mensheid, Verbeelding en het Maken van een Realiteit van iets:

"Alles is mogelijk."

"Mensen moeten weten dat we alles kunnen doen wat we willen. Wanneer kinderen spelen door het gebruik van hun fantasie, is het niet alleen verbeelding. Als we ze stoppen door te zeggen dat ze dit of dat niet kunnen doen, houdt dat hen tegen er de realiteit van te maken. Wat zij zich verbeelden kan een werkelijkheid worden. Wat wij op/in deze tijd verbeelding noemen kan realiteit worden. We zeggen dat het niet mogelijk is, maar alles is mogelijk. We moeten het alleen geloven, dan zullen we deze capaciteit hebben. Wanneer we herontdekken wat we kunnen doen, kunnen we ons volledig potentieel bereiken."

De Mensheid moet in zichzelf geloven.

"Het is moeilijk, want in de eerste plaats, geloven we het niet, als we het dan geloven, maar nog steeds twijfels hebben, voorkomt dit dat wij dit potentieel bereiken. We dienen op een punt binnenin onszelf te zijn om in contact te komen met onze echte waarheid om dit te bereiken. Er is een zekere tijd dat we het zullen bereiken, en indien een persoon het doet, zal het zich verspreiden naar andere mensen, en dit is de manier waarop het zal beginnen. Maar op welke tijd kan ik je niet vertellen. "

Cathy deelt waarom de sterrenkinderen op deze tijd naar deze planeet zijn gekomen:

"De sterrenkinderen zijn gekomen om ons de weg te wijzen. Zij zijn degenen om het proces te starten, het helpen ontwaken van de rest van de mensheid."

Cathy zegt dat ze van Evening Land is, om ons te helpen evolueren. Wanneer haar doel wordt bereikt, zal ze naar het Dag Licht gaan. Wij zijn al in het Dag Licht Land geweest, maar omdat we meer ervaringen wilde hebben, kwamen we naar deze planeet. De wezens die in Contact met haar staan, zoals Emenoke, leven niet op een andere planeet. Ze bevinden zich op de 'rand van het universum' in het Witte Licht. "De 'lichtbol' is gestuurd om ons te beschermen. Mijn kleine broertje heeft een blauwe orb die hem beschermt."

Mary: "Je zei dat hij ook een leraar zal zijn ˗ op welke manier?”

Cathy: "Hij zal mijn leraar zijn, zoals ik zal zijn, en hij zal thuis worden geschoold, zodat hij de ware kennis zal behouden."

M: "Wat leren je gidsen jou? '

C: "Ze leren me andere kennis, zodat ik volwassenen kan onderwijzen. Het gevaar is dat het kan worden veranderd en dan is de werkelijke informatie verloren. Dan raken mensen verward en verloren door het maken van grapjes over de sterrenkinderen, of door hen niet te geloven. Veel SterrenKinderen worden vernietigd door het onderwijs. "

M: "Hoeveel sterren kinderen zijn er?"

C: "Veertig of vijftig procent van de honderd mensen, maar velen verdwalen en slechts twintig procent zullen herinneren wie ze zijn."

"We Moeten Wakker Worden!"

"De wezens willen dat we wakker worden en de werkelijkheid zien zoals die is, om te begrijpen hoe sterk we werkelijk zijn. Sommige individuen uit Day Land en Evening Land zijn hier gekomen om de mensheid te helpen met de Ontwaking. Het is erg gevaarlijk om hier te komen om te helpen omdat onze herinneringen uit ons vorige leven kunnen worden verwijderd bij de geboorte en een deel van dit wordt vernietigd door de maatschappij en het onderwijs, drank en drugs. Degenen die hier komen zijn zich bewust van de gevaren en willen toch komen helpen. We zijn nog niet wakker."

M: "Hoe kunnen we wakker worden?”

C: "We moeten onze energie verhogen als we niet de energie hebben die nodig is, het is gestolen van ons."

M: "Hoe kunnen we onze energie beschermen?"

C: "Op dit moment hebben we enkel punt vijf procent (0,05%) van onze energie. We hebben een punt vijf procent (1,5%) nodig.

Hoe kunnen we beginnen om onze energie te verhogen? zegt Cathy ...
 •      Wordt niet boos over kleine dingen.
 •      Spreek niet voor een lange tijd over mobiele telefoons .
 •      Eet geen witte suiker.
 •      Kijk geen tv.
 •      Gebruik geen magnetrons.
 •      Gebruik geen draadloos internet.

De komende vijf jaar: 2012-2017:

"Er zal iets belangrijks gebeuren in de komende vijf jaar op deze planeet. De ouders dienen naar ons te luisteren. We dienen de ouders op te leiden."

Cathy vertelde me dat haar doel hier op aarde is om haar familie wakker te krijgen en haar broertje te beschermen, omdat hij belangrijk is voor de mensheid. Door dit te zeggen bedoeld zij dat hij zal haar leraar zal worden als hij op groeit, want hij zal, op zijn beurt, de mensheid helpen ontwaken.

Cathy zegt dan ...

"Mary heeft GROTE oren. Ze luistert. De meeste volwassenen doen dat niet. "

***************************

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl