Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 september 2016

Hilarion “Onderzoek en Breid Jullie Opties Uit en Leef het Leven ten Volste” / 18 September 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
“Onderzoek en Breid Jullie Opties Uit en Leef het Leven ten Volste”
18 September 2016/  Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dit is een tijd om projecten te beëindigen en te voltooien en naar nieuwe horizonten te kijken. Het leven beweegt altijd voorwaarts met dat te creëren wat nieuw is, en dit is behulpzaam voor diegenen die zich klem hebben voelen zitten. Soms gebeurt dit gevoel omdat iemand niet bedoeld is voorwaarts te gaan om bepaalde ontvouwingen en realisaties van binnenuit toe te staan om te gebeuren. Dit is zoals het zou moeten zijn op de reis genaamd het leven en de evolutie van de spirit. Terwijl jij je focust op je eigen groei, richting je hogere potentieel, moet jij je opnieuw verbinden met de verplichting die je maakte om in nieuwe richtingen te gaan en alles te zijn dat je kunt zijn. Wanneer je in het proces van transformatie bent, mag je opgeroepen worden om aan gebieden van zelf te werken welke verdere expressie en ontwikkeling nodig zijn.

Deze activiteit bewerkstelligt een vernieuwing van de spirit binnenin als de stukjes van de puzzel van het leven samenkomen richting een nieuwe aanvang, hetgeen een nieuwe en belangrijke herverbinding creëert met dat wat voor jou belangrijk is. Toegevoegde begeleiding kan van het goddelijke zelf komen als jij jezelf de tijd toestaat voor periodes van rustigheid, stilte en binnenin gaat. Deze uitoefening brengt altijd een gevoel van de restauratie van kracht, en richting zal gegeven en gezien worden met duidelijkheid. Je lichaam, geest en spirit zullen in uitlijning komen en dit bewerkstelligt regeneratie en de grotere manifestatie van de nieuwe richtingen die je zou moeten gaan. Dit op diens beurt leidt naar de beweging voorwaarts met een vernieuwd gevoel van verplichting en doel.
Met dit nieuwe niveau van waarheid dat je verkregen hebt, kan je het toestaan om in alle aspecten van je leven door te dringen. Een groter besef binnenin en het nieuwe gevoel van richting zal jou inspireren om verder uit te breiden en voorbij voormalige beperkingen te reiken in/naar het Licht van grenzeloze mogelijkheden. Dit is het doorgaande proces van groei als je over de hordes springt die je eens waarnam als onbeweegbaar en je in/naar nieuwe gebieden van uitbreiding en expressie verhuist! Je innerlijke vertrouwen wordt groter als je wederom vertrouwt op je aangeboren intuïtieve bekwaamheden, en dit vernieuwde gevoel van zelf zal helpen om jou in je dagelijkse leven inzicht en besef te geven over de mensen en situaties om je heen.
Terwijl je door deze inwijding heenging, verhelderde het Licht binnenin jou. Je bewuste keuze en herverplichting naar zelf was gemaakt en de testperiode eindigde. Je ziel verheugd zich en deze vreugde dringt in alle aspecten van je werkelijkheid door en geeft genezing binnenin vrij. Het is tijd om van het leven te genieten en vaak te lachen! Jullie zijn een belangrijke drempel overgegaan en eindeloze mogelijkheden liggen er voor jullie. Onderzoek en breid jullie opties uit en leef het leven ten volste. Denk eraan dat jullie de situaties controleren die jullie tegenkomen, door wat jullie kiezen om te bekrachtigen en te omhelzen.
Weet dat wat je nodig hebt altijd naar jou aangetrokken wordt en wat naar jou aangetrokken is, is dat wat je nodig hebt voor verdere groei en leren, zodat je met anderen zou kunnen delen en daardoor jezelf uitbreidt. Deze nieuwe aspecten binnenin die tot uitdrukking gebracht worden brengen een nieuwe frequentieniveau waarmee te werken. Het is aan jou om verantwoordelijk te zijn voor de acties en richtingen die je kiest om te nemen, want het leven zal naar jou terugkeren wat je erin plaatst. Ieder moment van je leven is een les om op het één of andere niveau opgemerkt te worden en ervan te leren. Je leven is een constante cyclus met hoogtes en laagtes, want deze zijn nodig om in/naar het grotere besef en de evolutie van je zielgroei te komen.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com