Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 25 september 2016

Hilarion “Jullie Wereld Wordt die Betere Plaats die Jullie Altijd Gevisualiseerd Hebben” / 25 September 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion:
“Jullie Wereld Wordt die Betere Plaats die Jullie Altijd Gevisualiseerd Hebben”
25 September 2016/  Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,

De winden van verandering naderen de bewoners van de Aarde. De ingrijpende hervormingen aan de bestaande structuren van het oude paradigma, beginnen in alle ernst. De verbrokkeling en het verval worden overal bewezen en mensen voelen de effecten van de mislukking van de oude paradigma systemen die op hun plaats waren. Het is een tijd van intens zelfonderzoek binnenin ieder menselijk hart. Mensen stellen de belangrijke vragen en zij gaan binnenin. Zij willen weten waar het doel van hun leven helemaal over gaat, waarom zij op de Aarde zijn en wat zij moeten weten om een zekere/veilige fundering en houvast te vinden. Het is een moeilijke tijd voor degenen die ontwaakt zijn en extreme vriendelijkheid en geduld zijn nodig door diegenen die ontwaakt en bewust zijn.

Wij hebben eerder heel vaak gezegd, als meer verhoogde niveaus van Licht vanuit de Kosmos in/naar de atmosfeer van de Aarde filteren, zullen de oude manieren van het doen van de dingen die niet van de hoogste integriteit waren niet langer meer ondersteund worden. Het is nu aan het gebeuren en jullie moeten je bewust hiervan zijn, als jullie dat al niet zijn, zodat jullie het evenwicht en de vrede binnenin kunnen handhaven. Het zal een vastberaden concentratie en inspanning eisen om het trekken van de oude energieën te weerstaan die overal heersend zijn gedurende deze tijden. Als je de inspanning maakt wanneer dit gebeurt, helpt het om de effecten op het collectieve bewustzijn van de mensheid te verdrijven. Sta jezelf de voeding toe die je vier lichamelijk systeem (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) nodig heeft wanneer dit voor jou overduidelijk wordt.

Je Ziel koos deze eindcyclus, zodat het alle talrijke, bezienswaardigheden, geluiden, smaken, gevoelens en sensaties zou kunnen ervaren van dit gedenkwaardige volwassen worden van de Aarde en Haar bewoners. Het oude en het nieuwe zullen nog steeds vermengen, maar dat is snel aan het veranderen, terwijl het oude vervaagt in/naar de stoffige rijken van de mythe en het nieuwe paradigma een steviger houvast neemt door dit werk dat jullie iedere dag doen. Terwijl jullie de wereld opnieuw creëren door standvastig vast te houden aan de hogere visie van wat dat zou kunnen omvatten, begint het te actualiseren en wortel te schieten. Voel de verwachting en de opwinding van deze tijden, er is eindelijk beweging aan het gebeuren! Jullie wereld wordt die betere plaats die jullie altijd gevisualiseerd hebben en jullie zullen dit steeds vaker zien plaatsvinden.

De verborgen koninkrijken maken hun verhoogde aanwezigheid bekend en dit wordt geconstateerd door heel veel mensen van alle lagen van de bevolking en milieus. Dit is de waarheid - dit is de nieuwe en verlichte werkelijkheid die in het open zicht verborgen werd, welke alleen diegenen met ogen om te zien en oren om te horen tot toe ingewijd waren. Dezen zijn nu bekrachtigd om hun aanwezigheid met de mensheid te delen en hun verhoogde aanwezigheid brengt elementen van vreugde, wonder en magie naar de nieuwe werkelijkheid. De Aarde wordt in/naar haar volle glorie en haar originele pracht hersteld en jullie, Dierbaren, spelen een rol hierin. Geniet van dit vernieuwde contact met deze verrukkelijke wezens en probeer naar hen te luisteren en met hen te communiceren.

Alles waar jullie over gedroomd hebben, terwijl jullie de extreme inspanning maakten om naar deze planeet te komen gedurende deze tijden en alle inspanningen besteed aan het handhaven van jullie Licht, hogere visie en integriteit, wacht erop om jullie te begenadigen met diens volledige en wonderbaarlijke manifestatie in deze werkelijkheid. Vrede zal eindelijk komen, geloof dit met heel jullie hart en sta het toe te ontvouwen in goddelijke timing. Er word zielsveel van jullie gehouden en jullie worden diepgaand geëerd voor de rol die jullie spelen.

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com