Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 september 2016

Heavenletter 5789 Je Persoonlijke God / 30 September 2016

 Je Persoonlijke God
Brief uit de Hemel
30 September 2016


God zei:

Je  houdt ervan als je bij Mij zit als jouw persoonlijke God, Mijn focus toegewijd aan jou. Ik hou er ook net zo goed van om hier bij jou te zitten, zelfs als Ik weet dat Ik naast Mij Eigen Zelf zit.

Jij bent de rode draad, geliefde. Je bent Één met Mij, dus, waar je ook bent, ben Ik. We kunnen ook zeggen dat je het Hele Brood bent. Ik ben de God er binnen. Ik ben de Bron van Al en Ik ben ingesloten binnenin jou. Je zou me jou DNA kunnen noemen. Zeker, Ik ben de Voorspelde Essentie van jou.

Wij zijn Bestaan, Het Bestaan heeft geen grenzen. Het Bestaan heeft geen beperkingen. De Bestaansheid is Éénheid. Één God, toch ieder mens brengt Godheid in beweging. Ik zeg het nog eens. Wij zijn Één. Je bent niet alleen een aanvulling. Je bent het Hele Pakket. Dit is hoogst verwonderlijk voor jou.

Je houdt werkelijk van het idee dat God buiten jou is. Je vindt troost bij het gevoel dat een God van Liefde jou in zijn of haar hand houdt en je draagt het als een Baby in de Armen. Al die tijd, is het Jij Die je Zelf draagt. Je bent verantwoordelijk voor en naar Jouw Zelf.

Zeker, ik spreek niet over de kleine versie van jou die je rond draagt en waar je van getuigd. Ik, God, ik kleineer jou niet. Het is jouw eigen visie die jou naar beneden haalt, zwerend dat het onmogelijk is dat jij een God kan zijn. Jij bent de God waarin je niet gelooft. Je bent de ontkenner van de God Binnenin.

Je zweert dat je louter een lichaam bent. Je zweert dat je een pop aan een touwtje bent. Je gelooft in het duidelijke en weigert te geloven in het subtiele. Je gelooft in pijn en lijden. Je gelooft een klein beetje in vreugde en geluk en kan niet geloven dat jij, alleen maar jij zelf, te zeggen hebt over wat je aan het licht doet komen op de Aarde.

Je hebt jezelf overtuigd dat je geen grote kracht hebt terwijl Ik zeg jij, jullie allemaal krachtig zijn. Zelfs wanneer je in God Almachtige gelooft met heel je hart, zijn je ogen verblind door de Waarheid van wat Ik zeg. Dan vraag je: Wat is al de nonsens over Ieder’s zijn van een God als er hogere en mindere engelen zijn in de Hemel en regelrechte schurken hier op de Aarde?

Ik vertel je, geliefde blinde, dat alles dat geen Éénheid is, een verzonnen verhaal is en je gelooft meer in het verhaal dan dat je gelooft in God. In feite, spot je met het idee van jou als God. Je denkt dat Ware Éénheid een verzonnen verhaal is.

Als je kan denken over jezelf als aan niets-weten in dit weten van tegenstellingen, kun je ook denken over jezelf als een Kenner van de Werkelijkheid. Wat ben Ik, God, behalve een Kenner van de Werkelijkheid?

Er zal een dag komen wanneer je kunt accepteren de God die je bent als de Ware Have. Heden, ben je zo bang om teleurgesteld te worden dat je jezelf terughoudt om jezelf als God van het Koninkrijk te verklaren. Je kunt jezelf zelfs niet echt zien als een Ingezetene van de Hemel. Je bent heel snel om jezelf te zien als minder, om jezelf te zien als een mindere mens met al die kronkels van volslagen onwetendheid die je portretteert.

Hé , waarom geef je er de voorkeur aan om te specialiseren in onwetendheid en de verkeerde opmerkingen te noemen? Waarom kom je niet uit de grot waarin je bezorgd bent en angst hebt en in overweging neemt dat Ik weet waarover Ik spreek? Wat als al wat Ik zeg zo is en jij bent God op jezelf, welke in feite jij bent.

Ik wil je geen gevallen God noemen, want je bent omhoog gegaan. Zonder het verheffen naar Jouw Ware Bestaan ben je terneergeslagen. Wie heeft je verteld minder aanzien te verschaffen aan jezelf dan dat Ik zeg. Ik niet.

Jij die kan toejuichen in Mij te geloven en elk Woord neemt wat Ik zeg als de Blijde Boodschap, toch lijk je onze Éénheid niet te aanvaarden wanneer Ik het zeg. Als Wij Één zijn, wat anders kan Éénheid betekenen? Wij zijn Één betekent niet dat wij Één mens zijn. Éénheid betekent dat wij Één God van het Universum zijn.

Wel, dan, laat dit idee zich van binnen bewegen in de enkele mens zoals je jezelf ziet. Je kan jezelf erkennen (herkennen) als Groter dan je jezelf nu erkent (herkent), dan om een daad van hoogmoed te zijn, die afbreuk doet aan jouw bescheidenheid. Is het niet juist hoogmoed die je zelf ten toon spreidt als wijzer dan Ik?

Vertaald door: Anja