Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 september 2016

Heavenletter 5780 God, Leer Me Hoe Liefde te Zijn / 21 September 2016

God, Leer Me Hoe Liefde te Zijn
Brief uit de Hemel
21 September 2016

 

God zei:

Je hebt Mij dringend verzocht om je te helpen om liefde te zijn, wat Ik je vertelde dat je bent. Steeds weer vraag je Mij jou te helpen om liefde te zijn. Je zet voor Mij uiteen dat je niet-bestaande liefde meedraagt, dat je gevuld bent met aversie meer dan je gevuld bent met liefde. Jij, jullie, Mijn kinderen, kunnen dringend verzoeken:

“God, vertel me hoe lief te hebben. Vertel het mij totdat ik liefde uit mij kan zien voortvloeien. U vertelt ons om hoe liefde te zijn, toch wat U zegt, glipt me door de vingers. Voor eens en altijd leer mij hoe liefde te voelen en om liefde te zijn. Ik ben moe van de verbittering en het zieke gevoel in mijn hart.”

Lieve Nietsziende Kinderen, jouw, jullie liefde is onschendbaar los van wat je denkt en waar je naar hunkert. Het is alsof je een elastiek stevig om je hart bindt. Je houdt jouw hart gespannen. Maakt niet uit wat je lijkt te voelen, het maakt niet uit wat je zegt en wat je doet, jouw hart is vol liefde.

Je legt knopen in jouw erkenning van liefde. Je hamert spijkers in jouw Hart van Liefde, toch Ik handhaaf dat je liefde bent. Zonder uitzondering, je bent liefde.

Je waarneming is misplaatst. Het is bijna alsof je gebonden bent en vastbesloten om te bevestigen dat je geen liefde bent. Je bent zeker dat je een ster bent in liefdeloos zijn, alsof liefdeloos zijn een soort ven perverse bonus is, Je bent verblind. Je concentreert je op irritatie.

Ik vertel je, je weet niet waar je het over hebt. Jij bent de Zoon of Dochter van de Koning van de Hemel. Je ontkent dat wat aan je is geschonken vanaf het eerste moment, vanaf de eerste gedachte die Ik voor jou dacht.

Hier is wat te doen: Accepteer dat Ik je vrijelijk Mijn Hart van Liefde heb gegeven. Kom vanuit dit uitgangspunt: Wat God zegt is waar. God kan alles doen en God heeft mijn menselijke hart gevuld met al Zijn Goddelijke Liefde.

Wat jij noemt niet-bestaande liefde, grote afwezigheid van liefde, is als het statische op de radio in vroegere tijden. Dit is een illusie die je overdraagt en waar je op aandringt, alsof het jouw speciaal maakt.

Je ziet wel in dat je momenten van liefde hebt, nietwaar? Je draagt een last van anti liefde onnodig om je schouders. Dit is een oud deuntje waar je op aandringt om het telkens weer in je gedachte af te spelen. Het is alsof je aandringt op het zien van spoken uit verhalen uit het verleden die je jezelf hebt verteld.

Houd vandaag zomaar in gedachten dat je liefde in actie wil vangen. De liefde waar je weerstand aan biedt is liefde voor jezelf. Houd niet langer de liefde stevig tegen je aan.

Stel jezelf talloze kleine Disney tekeningen van harten voor, stromend uit je grote hart over de hele wereld. Jouw hart is een uitreiker van liefde. Wat weerhoudt je van dit te weten met heel jouw hart?

Je kunt alleen de stroom van liefde blokkeren van en naar je hart. Je kunt het niet verwijderen. Stop met vechten tegen al de liefde die je bevat. Je kunt geloven in de liefde die Mijn hart bevat, klopt dit? Je erkent dat liefde bestaat, toch kun je niet accepteren dat liefde mooi van binnen uit jouw hart komt. Accepteer en het wordt gedaan.

Je zegt niet dat er geen liefde in de wereld is, doe je dit? Je zegt dat je het niet kunt vinden stromen vanuit je opgedroogde hart. Dit is een al lang geloof dat je hebt gevoed.

Je kunt iedere dag zeggen dat je onthoude liefde bent en daarvoor weerhoud jij jouw liefde. Je kunt net zo goed proberen de oceaan tegen te houden. Je weerhoudt jouw liefde met veel moeite van het licht van de dag. Geen wonder dat je moe bent. Je biedt weerstand aan liefde.
Je kunt het blokkeren, maar je kunt het niet verwijderen. Je kunt je door God gegeven liefde dag en nacht bedekken, toch kun je er geen sikkepit van verwijderen.

Wanneer je jezelf  vind met het denken dat je niet weet hoe te houden van, draai de gedachte om. Het gevoel van geen liefde waar je jezelf mee omringd heeft een doel om jou aan liefde te herinneren.

Herinner jezelf eraan dat liefde bestaat en het bestaat in jou, alleen heb je jouw liefde in een sluier gewikkeld voor jezelf. Je bent een dekmantel. Je vereeuwigt een liefdeloze maskerade.

Je bent een instrument van Mijn liefde, Je bent geen beschadigde have. Geef deze tegenzin op om de Waarheid van Liefde in jouw menselijke hart te zien en van iemand anders. Geef het op.

Vertaald door: Anja