Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 14 september 2016

Heavenletter 5773 Alle Zegeningen / 14 september 2016

Alle Zegeningen
Brief uit de Hemel
14 september 2016


God zei:

Geliefde, hoe geraak je voorbij een kleinheid? Je houdt er niet van wanneer je hart bemerkt, bedelend om meer liefde, noch ontvang je meer liefde op deze manier. Je was nooit bedoeld om een bedelaar voor liefde te zijn.

Accepteer liefde. Vecht niet tegen jouw acceptatie van liefde. Pruil ook niet over gebrek aan liefde. Laat liefde zijn. Je hoeft jezelf niet op te pompen. Ik herken jou. Er is nooit een moment waarop Ik je niet aan het herkennen ben. Je bent altijd in Mijn bewustzijn. Sta Mijn liefde toe om jouw hart te vullen.

Wat? Wil je dat de mensen van wie je wenst dat ze jou meer aandacht geven, zich dagelijks voor jou neervlijen? Wil je hun dagelijkse bekentenis aan jou, elke dag een geschenk voor jou laten zijn? Waarom ben je zo hunkerend naar hun goedkeuring en erkentelijkheid? Heb je dagelijks het bewijs nodig dat je het waard bent? Beken jezelf.

Onthoud dit: het is niet aan jou om eisen te stellen aan anderen. Het is ook niet aan jou om teveel eisen te stellen aan jezelf. Er is meer om voor te zorgen dan jouw broze gevoelens. Niemand hoeft er te zijn om jouw wenken te dienen. Niemand. Maak je los van je behoefte om te worden bediend.

Smacht niet langer naar liefde. Het is één ding om liefde te wensen en een ander om te wensen om het te geven en/of het gebieden van anderen hun reactie naar jou. Dankbaarheid van anderen is geen vereiste van het leven. Wees meer waarderend, geliefde.

Je bent met zoveel gezegend. Geef je ego op. Dien het ego niet langer. Waarom zou je ooit onder de duim willen zijn van een als huurling aangeworven ego? Waarom ego voor je laten paraderen als een schrille afgezant?

Wees van goede wil.  Wees van Mijn Goede Wil. Wanneer je vrede wilt – Ik weet dat je naar vrede hunkert samen met liefde – geef vrede aan anderen. Geef veel vrede liever dan een beetje.

Wanneer jouw gedachten krachtig zijn, waarom zou je iemand bestormen met wild zwaaiende gedachten? Ik begrijp dat jouw gedachten een eigen geest lijken te hebben, toch ben jij, niettemin de dader van jouw gedachten.

Wanneer jezelf treft met het denken van gedachten over hoe je meer liefde verdient dan je krijgt, denk aan iets anders.

Herinner misschien hoe diep dankbaar Ik ben voor jou en aan iedereen voor hun gulle diensten voor Mijn Koninkrijk. Je hebt al Mijn dankbaarheid. Onthoud Mijn dankbaarheid en werp het voor je ogen.

Wees een goede aanmoediging. Applaudisseer voor jezelf en verlang niet meer. Het moet zo zijn dat jouw ongemak een oproep voor je is om meer dankbaar te zijn. Je kan meer dankbaarheid geven. Als je bezwaar maakt tegen de krenterigheid van anderen, overweeg dan, waar je bezwaar tegen maakt bij anderen, helaas, ook binnenin jou ligt. Dat je dankbaarheid op de wereld mag verspillen.

Wanneer je bezeten bent van de gedachten van meer en meer en meer, vertaal de gedachte van meer ontvangen in een gedachte van meer geven. Ik vraag niet aan je om dwaas te zijn of te koppelen. Ik vraag je om meer dankbaar te zijn voor al de aan jou gegeven zegeningen.

Dat je in leven bent op Aarde op dit moment is een zegen, dat slechts voor korte tijd duurt. Dat een ander ook leeft op dit moment is een zegen voor jou alleen voor een oogwenk. Duidelijk wil je anderen in jouw leven, alleen kun je de neiging hebben om de dienst uit te willen maken. Het is niet nodig voor jou om poppenspeler te zijn.

Kijk, nu, sta jouw ego niet toe je bij de neus te nemen. Je bent niet vrij totdat je het ego laat varen. Laat liefde uit je hart de plaats van het ego innemen. Je weet al dat het ego niet aan gunsten doet. Iedere fout die je ontdekt om commentaar op te geven, verblijft niet in de sterren, maar binnenin jou. Jij bent de dader.

Plak je eigen ontevredenheden niet langer op anderen. Hou Ik wel of hou Ik niet van jou meer dan wat je ooit zou kunnen verwachten? Laat Mij genoeg voor jou zijn. Ik ben genoeg voor jou. Mijn Liefde stroomt over als vers ijs. Je bent rijk in Mijn liefde en je bent inderdaad welkom bij Mijn hart, Ik geef het je nu.

Vertaald door: Anja