Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 september 2016

Heavenletter 5765 Het Imperium van de Mensen / 6 September 2016

Het Imperium van de Mensen
Brief uit de Hemel
6  September  2016


God zei:

Nu zal ik je vertellen wat vrijheid is. Het is vrijheid van een waarnemen van geweten. Is dit een verrassing voor je?

Je hebt geweten niet nodig om jouw de weg te wijzen. Geweten is een schuldgevoel. Mijn kinderen zijn niet om schuld te dragen. Schuld komt uit het valse verleden. Geweten is helemaal geen noodzakelijk ding. Geloof geen minuut langer dat je lankmoedig geweten nodig hebt.

Vrijheid is vrijheid van oordeel(velling). Oordeel is geen heilig ding.
Oordeel is de voorloper van geweten. Wees klaar met oordeel en geweten. Beiden houden ze je vast aan het verleden.

Wanneer je het verleden niet aan blijft houden, zou je geen spijt hebben van het verleden. Je zou nu leven en dat zou het zijn. Je zou niet gekluisterd zijn aan het verleden. Je zou jezelf niet aan al je tekortkomingen herinneren. Je zou geen scherven gooien naar jezelf of naar iemand. Waarvoor? Er was nooit een punt om jezelf te onderwerpen dan minder dan de waarheid van wie je werkelijk bent.

Het overwicht van je menselijkheid verschijnt eigenzinnig aan jou. In Werkelijkheid, ben je meer Goddelijk dan mens. Het is enkel of gewoon maar dat je gehecht bent aan menselijkheid.

Mensheid is niet helemaal hetzelfde als menselijkheid. Geloof in liefde omwille van de mensheid meer dan je gelooft in de menselijke capaciteit van vergissing.

Wat een ding om in –vergissing – te geloven! Vind groter om in te geloven.

Waarom rond rollen in wat je waarneemt als modder! Er is een groot verschil tussen modder en de Aarde waarop je leeft.

De Aarde heeft edelheid. De Aarde is gemaakt van edelheid. Onderschat de pracht van de Aarde en het Leven op Aarde niet. Er is grote verhevenheid in het overwicht van de Aarde. Overweeg de verhevenheid en dierbaarheid van wat de Aarde bevat. De Aarde is een Grootse Triomf.

Wat kan je meer aan het glimlachen maken dan een puppy of een lammetje? Een baby luiaard is aanbiddelijk!

Ergens heb je op de Aarde geleerd dat minder dan dapper bestaat. Misschien heb je geleerd dat slangen en bloedzuigers minder waren en dat jij minder was. Je hebt het idee van minder ergens van gekregen.

Je hebt ook het idee gekregen dat sommige mensen meer dan perfect zijn dan andere, tegelijk heb je geleerd dat sommige mensen meer onvolmaakt zijn. Je hebt geleerd dat iets beter was dan iets anders. Je had er geen twijfel over.

Je vergat dat Ik Één Schepping heb gemaakt. Iedere wezen die Ik heb gecreëerd is meer dan speculatie, want ieder wezen die Ik heb gecreëerd is spectaculair. Wezens, mensen of anderszins.

Een buitensporigheid is op de Aarde gaande. We kunnen zeggen dat het Leven op de Aarde de Grootste Show is op de Aarde, toch er is geen show. Er is pure Onschuld. Dit is de Natuur en dit is hoe de Natuur gaat over het regeren van het Imperium van de Mensen.

Alle plaatsen zijn vastgesteld en alle plaatsen zijn beschikbaar. De status is Éénheid. Er is geen oppergezag. Er is geen mindere. Er is geen Superieur en geen inferieur. Einde van de kwestie.

Je denkt anders. Je denkt dat iets het Meeste is en dat iets anders inderdaad het mindere moet zijn. Je bent zo vol met uitspraak en oordeel, dit lijkt te gaan door je aderen.

Als dom wilt zijn, geliefde, vorm dan oordelen. Als je wijs wilt zijn, heb dan lief.  Zie geen verschillen. Zie met Liefde. Er is niets beters in de wereld dan liefde. De waarheid is dat er niets anders is dan liefde.

De schepping is gecreëerd met liefde. Jij bent gecreëerd met liefde. Je werd gevormd uit liefde. Liefde is je getuige.

Ik ben Liefde. Ik ben God. Ik ben geliefd. Jij bent geliefd. Wij zijn geliefd.

Er is enkel één ding voor Ons om te doen en dat is de Liefde te zijn die Wij zijn en doorgaan om lief te hebben alsof er geen morgen is. Heb lief vandaag. Heb nu lief. Dit is al wat nodig is. Begin nu.

Dit is het beste advies wat je ooit zult ontvangen. Waag je te voorschijn en hou van alles dat je waard bent. Je bent al de Liefde in de Wereld waard. Er is niets meer. Zelfs wanneer je gelooft in minder, iets minder dan liefde bestaat niet.

Recht jezelf. Er is echt niets minder dan liefde. Liefde is Alles.

Vertaler: Anja