vrijdag 2 september 2016

Heavenletter 5761: Het Wiel van de Verwarring / 2 September 2016

Het Wiel van de Verwarring
Brief uit de Hemel
2 September 2016


God zei:

Diep van binnen is al het weten. Dat heeft het altijd. Alle bewustzijn is daar binnen in jou. Wij spreken nu over wat je zou kunnen noemen de Onkenbaarheid. De Onkenbaarheid is Kenbaar, maar dat is niet voor alle feiten en cijfers waar Ik over spreek.

Ik spreek over de Waarheid die verder gaat dan alle grenzen van de wereld. Ik spreek over alle waarheid die je kent in de palm van jouw hand, in de kern van jouw hart. Ergens bij jou, ken je al de Waarheid.

Al het andere dat je beweert te kennen is een rol die je speelt.

Op de een of andere manier heb je die rol gekregen. De rol die je speelt is allemaal daad, handelen. Het is een opgelegd iets en je hebt het aangezet.

Ergens heb je een kostuum gevonden. Je dacht dat dit is wie je bent en je speelt de rol geheel. Er was geen weerhouden voor jou om deze rol te spelen. Zeker, je neemt deel aan een drama. Je bent heel goed in jouw bekwaamheid om de rol te spelen die je hebt opgenomen alsof het voor je werd gemaakt. Natuurlijk, deze rol dat ben je helemaal niet. Het is gewoon een rol. Het is alsof je op de bus stapt, bij wijze van spreken, en je erkent niet helemaal dat je uit de bus kunt stappen.

Heel de tijd ben je aan het zoeken naar jezelf. Waar denk je dat je naar aan het zoeken bent, wanneer je zoekt naar Mij?

Natuurlijk, probeer je jezelf te vinden en dat je uit het wiel van verwarring kan gaan. Je speelt jouw rol met glans. Je prestatie is ongelooflijk. Het is alsof jezelf hebt uitgevonden zoals je mee doet.

Je bent een volleerde artiest.

Zo nu en dan, soms, komt een deel van de ware jou naar buiten en je vraagt je af wat er aan de gang is.

Soms, vang je een glimp op van iets verder dan je prestatie. Je ziet als het ware aanwijzingen. Voor alle doeleinden, weet je niet welke rol je aan het spelen bent.

Hoe kan je weten wanneer je toch nog je Ware Bestaan hebt te eren?

Je kunt niet helemaal aan jouw eigen Waarheid toegeven.

Je kunt niet helemaal begrijpen wat Waarheid is en wat fictie is.

Soms ben je op de rand van opgeven.

Je kan veel applaus hebben gekregen voor fictie, terwijl de Waarheid van jou nog niet is gezien. Niemand heeft je erop gewezen.

Al de tijd ben je een Prins of Prinses die wacht achter de schermen.

Op het eerste gezicht, weet je niet wie je bent, en weet je niet waar je geweest bent. Je weet niet in welk stadium je bent. Je weet niet waar je bent en wat je daar aan het doen bent.

Beken, dat je heel jouw leven in de war bent gebracht. Nu begin je wakker te worden van deze zelfopgelegde trance.

Je bent aan het uitstappen van de Bus van Onwetendheid. Je bent aan het omhoog schakelen om je vorstelijke persoonlijke rijtuig te vinden en om de Realiteit van Waarheid te vinden.

Onwetendheid geeft jouw geen Realiteit. Onwetendheid geeft jou een fotokopie van een affiche over …. (toneel of). Onwetendheid vertelt jou over graag of niet.

Nu stijgt jouw Ware Wijsheid naar de stijgende/ de klimmer.

Je bent aan het ascenderen. (Omhoog gaan) In de geest van jezelf, ben je aan het opstijgen. De blinddoeken beginnen los te komen. Je kostuums zijn in de lorren. Je bent op het punt om jezelf aan jezelf te onthullen.

Je bent op het punt om een bekendmaking te hebben, en het Leven, zoals jij het kent, zal nooit meer hetzelfde zijn.

Dit is een goed ding. Dit is waar je heel jouw leven op hebt gewacht.

Je bent in opkomst. Je bent een rijkere arena van het Leven aan het binnen komen. Je bent aan het beginnen te herkennen, jezelf die het theater verlaat en ontdekkend de Waarheid van Wie Jij Werkelijk Bent.

Ik ben hier om jou te verwelkomen.

Vertaler: Anja