Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 september 2016

Geen kans op een Nucleaire Oorlog / 6 september 2016 / door Steve Beckow

Geen kans op een Nucleaire Oorlog
6 september 2016 / door Steve Beckow

Geruchten over een nucleaire Derde Wereldoorlog houden aan, maar zal een wereldoorlog toegestaan worden te gebeuren? En moet het een factor in onze overwegingen zijn van het bouwen van Nova Aarde?

Degenen onder ons die weten dat de planeet is omgeven en wordt beschermd door intergalactische federaties van licht weten dat Armageddon nooit zal gebeuren.

De zaak is al jaren besproken in de gechannelde literatuur die onze sterren familie gebruikt om te communiceren met ons. Ze hebben veel gepoogd gebruik van nucleaire wapens voorkomen.

Iedereen die naar hun berichten luistert zullen hun garanties dat het Goddelijke het vijandige gebruik van kernwapens niet toestaat op deze planeet of in de ruimte hebben gehoord. Laten we eens kijken naar een aantal van hen.

Matthew Ward  is een van de meer informatieve van onze bronnen betreffende die kwestie. Op 19 juni van dit jaar, verzekerde hij ons dat de opdracht om nucleaire explosies te voorkomen in de ruimte afkomstig is van de Schepper:

"De bezorgdheid over de ontwikkeling van landen, het moderniseren of uitbreiden van nucleaire capaciteiten hebben vragen opgeroepen over onze verzekering dat er geen nucleaire oorlog zal komen indien niet door intentie, maar wat te denken van een gedachteloze reactie op foutieve communicatie of een of ander ongeluk ?

"De zekerheid die wij gaven, dat het rijk van de mogelijkheden omvat, komt van de Schepper. Zielen zijn beschadigd door nucleaire explosies in de ruimte, en om te verordenen dat dit nooit meer zal gebeuren, Maakte De Schepper deze enige uitzondering op Zijn geschenk van de vrije wil: Iedereen die een dergelijke explosie probeert zal worden verhinderd te slagen.


"In dit Universum heeft God alle spirituele en technologisch geavanceerde beschavingen bevoegd om detonatie falen van kernkoppen te veroorzaken op gelanceerde raketten, en ten behoeve van de Aarde alleen, dit is al ongeveer een dozijn keer uitgevoerd." (1)

De cabal was van plan om de bevolking te verminderen van 7 miljard naar een beter beheersbaar aantal van 500 miljoen door het starten van een nucleaire oorlog.

Mike Quinsey zegt:

"De 'stille oorlog' over wie de Aarde en de mensen controleert komt zeer binnenkort tot een einde, en jullie zullen opgelucht zijn te weten dat de dreiging die boven jullie hangt is verwijderd.”

"Om gevangenen te zijn op jullie eigen planeet zou al erg genoeg moeten zijn geweest, maar er werden plannen gemaakt om de bevolking drastisch te verminderen. Sommigen van jullie hebben geleerd wie daarvoor verantwoordelijk zijn en over enige tijd zal alles aan iedereen worden onthuld, zodat jullie begrijpen wat er was gepland voor jullie toekomst. ...”

"Echter, de hiërarchie van het Licht heeft constant over jullie gewaakt en zorgde ervoor dat zaken niet uit de hand liepen." (2)

Vier jaar geleden, in 2012, Sprak SaLuSa van Sirius,  voor de Galactische Federatie van Licht via Mike Quinsey, en beschreef hoe pogingen gedaan werden om nucleaire bommen te laten ontploffen  en daarin faalden:

"Hoewel pogingen zijn gedaan om een nieuwe Wereldoorlog te beginnen, hebben ze gefaald en zullen dat blijven doen. ...”

"Onze technologie is zodanig dat we volledige controle hebben over wat er gebeurt .... De autoriteiten zijn op de hoogte dat we niet zullen toestaan dat kernwapens worden gebruikt, en dat we gekant zijn tegen iedere vorm van agressie.”

"Het is dan ook zinloos om oorlog spelletjes voort te zetten, en deel te nemen aan alle geneuzel dat de situatie verhit. Ons geduld raakt op en als de zaken niet verbeteren, zullen we onze autoriteit gebruiken om een einde te maken aan alle pogingen om deel te nemen in oorlogszuchtige bewegingen."(3)

Hij onthulde dat sommige cabal militaire commandanten aan het pushen waren om kernwapens te gebruiken:

"Vaak worden we gedwongen in een dergelijke positie wanneer onze orders worden genegeerd, en we geven ze alleen wanneer we bevoegd zijn om in te grijpen. In de meeste gevallen is dat wanneer kernwapens zullen worden gebruikt, en al jullie regeringen zijn gewaarschuwd dat we niet zullen toestaan dat het gebeurt.”

"Geloof ons, Dierbaren, sommige van jullie militaire commandanten hebben nog steeds de bedoeling ze te gebruiken om een nieuwe oorlog te beginnen." (4)

Nochtans, is er niets veranderd sinds 2012 met betrekking tot de belofte van onze sterren broeders en zusters. Hun belofte is niet iets wat ze op een dag maken en de volgende dag weer zijn vergeten. Ze blijven door ons luchtruim patrouilleren en zullen dat blijven doen totdat de dreiging voorbij is met Ascentie.

Niet alleen de galactische mensen, maar ook de Engelen hebben hun garanties aangeboden. Hier is Aartsengel Michaël:

"Nu opnieuw op jullie planeet, omdat dit plaatsvindt, is er een dreiging van de reactie van oorlog. Nu, wij willen dat jullie weten, het is zeer, zeer zeldzaam, ongewoon - als gevolg van onze overeenkomsten en vanwege de Universele Wet - dat we ingrijpen in dergelijke zaken.”

"Maar we willen aan jullie voorstellen, heel sterk, dat als deze reorganisatie wereldwijd plaatsvindt, die zo prachtig werd gekenmerkt door revolutie en evolutie in zoveel landen, het niet zal worden toegestaan om opnieuw te verzinken in oorlog .”

'Jij en ik, en velen in elk rijk hebben te lang en te hard gewerkt. We zijn te dicht bij die doorbraak om die storing toe te staan te gebeuren. "(5)

Derhalve hoeft niemand te vrezen dat zoiets als de Derde Wereld Oorlog uit zal breken op de planeet. Het zal niet door krachten worden toegestaan die veel krachtiger en goedaardige zijn dan wij. De drijvende kracht in de richting van de bewustzijn verschuiving is te groot om te kunnen worden ontspoord door een activiteiten van de recalcitranten.

Een revolutie van liefde en vreedzame co-existentie is voorbeschikt om binnen afzienbare tijd te ontstaan op Aarde. En degenen die er het meest verantwoordelijk voor zijn worden zelfs niet verondersteld te bestaan door de meeste mensen op Aarde.

Welk een verrassing was het voor ons toen we de sterren mensen ontmoeten die voorkomen hebben dat deze planeet werd vernietigd door nucleaire vervuiling, olielozingen, chemtrails, kunstmatige aardbevingen en orkanen, en Wereldoorlogen.


Voetnoten:

(1) Matthew’s Message, June 19, 2016, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm   Matthew is a reincarnation of St. Matthew the disciple and speaks through his mother, Suzy Ward.(4) SaLuSa, March 21, 2012.

(5) Archangel Michael, An Hour with an Angel, March 5, 2012, at http://www.goldenageofgaia.com/2012/03/an-hour-with-an-angel-with-archangel-michael-march-5-2012/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl