Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 27 september 2016

Er wordt Opgeroepen tot Zelf-Eer en Zelf-Leiding / 26 September 2016 / Brenda Hoffman

Er wordt Opgeroepen tot Zelf-Eer en Zelf-Leiding
                  26 September 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie voelen je waarschijnlijk uitgeput, moe, kwaad - zelfs hopeloos. Want alles waar jullie voor gewerkt hebben gedurende jullie overgang schijnt buiten jullie bekwaamheden te zijn.
Anderen rapporteren de voltooiing van hun dromen, en promoten dat als jullie precies doen zoals zij deden of doen, hetzelfde voor jullie waar zal zijn.
Zulks was het geval in 3D. Want velen van jullie leraren en goeroes liepen op hun tenen in onaards-achtige vaardigheden die voor hen werkten. Misschien waren zij in staat om te channelen, financiële overvloed of doorgaande vreugde te creëren. Iets waarvan jullie geloofden, en terecht op dat moment, dat jullie dat ook zouden kunnen bereiken als jullie hun richtlijnen opvolgden.
Dit is een andere tijd, en jullie zijn een andere jij. Het gaat niet langer meer over het op je tenen lopen in bekwaamheden, noch kan wie dan ook jou kopiëren en dezelfde resultaten verwachten.
Jij bent een uniek wezen met unieke vaardigheden die aan niemand overgedragen kunnen worden, noch kan je verwachten om zoals wie anders dan ook te zijn.
Deze energie uitbarstende tijd die de meesten van jullie labelen als September, is om jullie te helpen beter te begrijpen en te accepteren wie jullie zijn, zonder gedachten van te zijn zoals ieder ander.
Zelf-Liefde is een concept dat jullie nog maar net beginnen te begrijpen. Dat Zelf-Liefde betekent dat je een uniek wezen bent met unieke vaardigheden ongelijk aan wie anders dan ook.
Hoewel je een Olympische ster bent, hebben wij je om een reden niet verteld wat je speciale Olympische vaardigheid is - alleen jij weet dat. Je hebt je gedurende eonen, terwijl van de Aarde, op deze tijd voorbereid, in dit leven en vele andere levens, plus, van omgeving naar omgeving fladderend doorheen de ethers. Niemand kent de vaardigheden die jij verworven hebt anders dan jezelf.   
De moeilijkheid wordt, zo je wilt, dat je niet verwachtte om deze vaardigheden net zo gemakkelijk en vlot uit te voeren zoals voor jou bezig is duidelijk te worden in dit leven. Het was bedoeld ietwat een proces te zijn waar je misschien deze vaardigheden in een toekomstig aards leven zou gebruiken, als je kinderen of kleinkinderen of als een gids die niet van de Aarde is, diegenen van gelijksoortige interesses aansporend om het proces te creëren dat jij nu snel nadert.  
Hoewel dit concept toeschijnt te zijn van een sprookjes of science fiction verhaal, is het jullie nieuwe werkelijkheid. Jullie zijn de Olympische sterren van de Aarde, die veel sneller dan waarop geanticipeerd werd vooruitgaan en daardoor een Nieuw Wezen op een Nieuwe Aarde creëren. En alles dat jullie hoeven te doen is om jullie vreugde te ontdekken.
Misschien klinkt die gedachte onwerkelijk, gezien dat jullie vreugde nu een grote hoeveelheid van rust zou kunnen omvatten. Jullie rust staat jullie toe om die stukjes van jullie wezen te incorporeren die jullie in dit leven naar jullie Olympische vaardigheden zullen dirigeren, welke ontworpen werden om de Aarde en de Universums te veranderen.
Deze September zijn jullie vragen, “Wie ben ik? Wat geeft mij vreugde?” Een concept dat gemakkelijk schijnt te zijn om te ontdekken, want veel geeft jullie nu vreugde. Niettemin, gedurende de volgende paar dagen, zullen jullie je interesses polijsten naar een focus die jullie zelfs zou kunnen verrassen.
Misschien ben je een CEO van een bedrijf en ontdek je dat je ervan houdt om in de tuin te werken, wat resulteert in nieuwe plantensoorten. Misschien ben je een huisvrouw en creëer je een toepassing die het leven veel gemakkelijker maakt voor diegenen die volgen.  
In waarheid, hoef je niets te ontdekken of te creëren. Misschien moedigt jouw specifieke Olympische vaardigheid anderen aan om te lachen. Alles dat vreugde naar de Aarde brengt is de juiste vaardigheid.
Sommigen van jullie geloven dat je geen specifieke vaardigheid hebt, dat je een verlegen huismus bent die niet kan creëren, produceren of wiens leven dan ook maar kan verbeteren. Wij smeken je om dat anders te zien. Jouw vaardigheden mogen misschien niet gemakkelijk opgemerkt worden door jou of zelfs door anderen, maar jouw vreugde is de Aarde aan het verschuiven. Diegenen die volgen zouden jouw vaardigheid met hun unieke twist kunnen herhalen, of zij zouden hun eigen pad kunnen creëren.
Zoveel mogelijkheden en allemaal binnen jouw bereik. Want alles dat jou vreugde geeft is de juiste plaats voor jou om te zijn.
Hoewel zowel hopmeesters als de originele pioniers, wat nu de Verenigde Staten genoemd wordt, overstaken, dapper waren, hadden zij andere interesses en vaardigheden. Interesses en vaardigheden die de Verenigde Staten creëerden die jullie nu kennen.
Je kunt niet vaststellen hoe waardevol je bent, tenzij je naar het grote plaatje van nu en eonen vanaf nu kijkt. Aldus is het dat jullie leren om naar een groter plaatje te kijken, echter nog niet groot genoeg om de zelf-eer en zelf-liefde te waarborgen waarmee wij jullie bekijken. Want jullie zijn zo snel gegaan, dat wij jullie weinig aan te bieden hadden, anders dan geheugensteuntjes om jullie vreugde te volgen.  
Natuurlijk, iets dergelijks is nog steeds een leerproces, want jullie kunnen nog niet plaats zien die groot genoeg is om te begrijpen waarom het houden van de golven te besurfen in Hawaï levensveranderend zou kunnen zijn. Noch kunnen jullie begrijpen hoe jullie bekwaamheid om naar anderen te luisteren om hun verschuiving te begrijpen levensveranderend is voor jullie beide en anderen.
Hoewel deze overgang ingewikkeld toe zou kunnen schijnen, omdat jullie door zoveel lagen heen moesten manoeuvreren om jullie zelf-liefde en persoonlijke vreugde te ontdekken, hebben jullie een gemakkelijker pad voor diegenen die volgen gecreëerd.
Houd genoeg van jezelf om je vreugde te volgen en je zult de Universums en de Nieuwe Jij overeenkomstig doen laten overgaan.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com