Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 september 2016

Energy Update: Geomagnetische Storm in Voortgang Gedurende 3 Dagen ~ DNA Activeringen Komen BINNEN voor Diegenen Open om te Ontvangen /4 September 2016 / Diane Canfield

Energy Update:
Geomagnetische Storm in Voortgang Gedurende 3 Dagen ~ DNA Actieveringen Komen BINNEN voor Diegenen Open om te Ontvangen
4 September 2016 / Diane Canfield

Intense Geomagnetische Stormen zijn in voortgang geweest in de afgelopen 3 dagen terwijl we ook de Verduisteringsenergieën ontvangen. Deze veroorzaken vele Ascentie Symptomen zoals:
 • Extreme vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Luid Oorsuizen/tonen
 • Lichamelijke kwalen
 • Extreme Duizeligheid/Draaiende Kamer

Samen met deze symptomen komen DNA activeringen zoals:

 • Verhuizen in/naar een hogere dimensie van bewust besef
 • Het verleden begrijpen en waarom het gebeurde
 • In staat te zijn om het grotere plaatje van alles te zien
 • Voorwaarts gaan met het maken van plannen van geluk voor de toekomst
 • Je Verbonden voelen - Wij zijn allen Eén
Als deze nieuwe inzichten binnenkomen stel ik voor dat je een opschrijfblok pakt en hen opschrijft. Zij komen soms zo snel binnen dat het moeilijk is om bij te blijven. Wanneer deze golf voorbij is, zal je deze nieuwe inzichten nodig zijn om naar hen te handelen en te begrijpen wat er in het grotere plaatje gebeurt.
Deze zijn zeer gelijk aan psychische inzichten en visioenen. Diegenen die deze normaal gesproken niet ervaren, zullen nu een kans hebben om deze ervaring te hebben als zij open zijn om te ontvangen en aandacht schenken aan wat er getoond wordt aan hen door het Universum en de Schepper.
Heel veel paranormale activiteit is zich ook aan het voordoen. Ik liet mijn man een kattenras zien … een BENGAALSE KAT op de computer, en een seconde later zag ik een enorme grote kat in de geest dwars over mijn bed heen lopen.
Sta op de uitkijk voor dingen die vanuit andere dimensies tevoorschijn komen. Zoals ik in al mijn posten gezegd heb, ga niet in/naar de modus van angst en probeer ook niet om een camera te pakken. Ben totaal in de ERVARING, in het MOMENT van NU, aldus de spirit ziet dat je diens aanwezigheid respecteert en dat je het waardeert dat zij voor jou tevoorschijn komen.
De dagen zijn voorbij van het nemen van foto’s en te moeten bewijzen aan iedereen dat dingen gezien worden vanuit andere niveaus van werkelijkheden. Dit is het oude paradigma dat wij snel bezig zijn te verlaten.
Heel veel aardeveranderingen gebeuren en dit is heel vaak verbonden met het ruimteweer en Geo-stormen. Deze aardeveranderingen dienen ertoe om meer mensen te ontwaken voor de altijd veranderende werkelijkheid waar we SNEL in/naar verhuizen. Zij zijn ook indicaties van tijdlijn verschuivingen die zich kunnen voordoen tijdens geo-stormen.
Tijddwalingen kunnen zich ook voordoen gedurende deze tijden. De tijd schijnt meer vloeibaar te zijn nu, velen mogen tijden ervaren waar de tijd zelf schijnt te STOPPEN. Ik heb dit de laatste paar dagen gehad.
Zoals ik in mijn laatste artikel gezegd heb, aard je, drink veel water, eet meer calcium en magnesium rijk voedsel voor het slapen gaan, verwacht het onverwachte en zoek naar VREUGDE in alles en Iedereen.
Ik houd van jullie allemaal! In dienstverlening en Liefde
Diane Canfield

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Wave Expert
Copyright © 2016 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article itself is included 
www.dianecanfield.com
Follow me on Facebook 
https://www.facebook.com/diane.canfield1