Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 25 september 2016

Een boodschap van de hathors door Tom Kenyon ‘The Aetherium’ / 2016 © Tom Kenyon 2016 © deze versie WantToKnow.nl/be (vertaling L.Smit)

Een boodschap van de hathors door Tom Kenyon
x‘The Aetherium’
x2016 © Tom Kenyon
2016 © deze versie WantToKnow.nl/be 
(vertaling L.Smit)

De destabilisatie van jullie wereld die we in onze laatste planetaire boodschap vermeld hebben lijkt steeds heftiger te verlopen. Dit kan voor enorme stress zorgen in jullie biologische, mentale en emotionele realiteit. We willen met dit bericht een praktisch hulpmiddel bieden om de samenhang van jullie lichaam/geest complex te verbeteren te midden van deze toenemende chaos om jullie heen. De schokgolven van verandering die veel van jullie ervaren kunnen worden vergeleken met het verpotten van een plant, waarvan de wortels volgroeid zijn en er geen ruimte meer is voor verdere groei.

Bij veel mensen zitten de psychologische en biologische wortels vast in de waargenomen werkelijkheid. Op enkele uitzonderingen na, vinden de meeste mensen de huidige overgang moeilijk. Veel van wat jullie geloofden dat ‘waarheid’ was, in werkelijkheid een leugen blijkt te zijn. Veel van de instellingen waarop jullie rekenden dat ze jullie zouden beschermen, worden als verraderlijk onthuld.


Interpersoonlijke relaties zijn gespannen. Dit is te wijten aan het simpele feit dat de complexe veranderingen om jullie heen stress veroorzaken. Over deze veranderingen hebben jullie schijnbaar geen controle. Dit kan destructieve reactiepatronen opleveren in jullie biologische lichaam en jullie mentale en emotionele vermogens.

En terugkerend naar onze metafoor van de plant met de volgroeide wortels: alle levende wezens hebben psychische wortels die zijn aangesloten op de waargenomen werkelijkheid. Wanneer de wortels van een plant volgroeid raken kan een plant niet bloeien. De paradox is, dat wanneer de plant wordt overgepot naar een grotere container, de plant eerst een periode meemaakt van shock en desoriëntatie. Het duurt even voor de plant doorkrijgt dat er meer ruimte is voor zijn wortels.


Deze boodschap kan ongeloofwaardig lijken maar jullie zitten middenin een tijd waarin er meer mogelijkheden zijn voor groei, als gevolg van het feit dat de multidimensionale ruimte waarin jullie zitten, steeds groter aan het worden is. Jullie pot wordt steeds groter. En toch kan je juist de ervaring hebben je meer beperkt dan ooit te voelen. De meeste mensen – op enkele uitzonderingen na – herkennen de nieuwe groeiruimte maar langzaam. Ze zijn gewend geraakt aan gebondenheid en zitten opgesloten in de werkelijkheid die zijn ervaren. De menselijke natuur is aangeboren lui als het gaat om het stappen in een nieuwe werkelijkheid, groter dan een eerder waargenomen realiteit.

Als jij een van de weinige mensen bent die moedig de nieuwe realiteit instapt, petje af. De meeste mensen zijn terughoudend, willen hun eigen psychische wortels niet uitstrekken naar de nieuwe vergezichten, naar de nieuwe realiteit. Een van de grote uitdagingen van deze transitieperiode is dat de problemen niet alleen mentaal en emotioneel zijn, maar ook fysiek. Hiermee bedoelen we dat de fysiologie en neurologie worden uitgedaagd door de snelle veranderingen in de ervaren werkelijkheid.


The Aetherium

Een goed hulpmiddel om deze problemen aan te pakken is The Aetherium. De geluidscodes in deze klankmeditaties komen van de hogere lichtsferen. Het zijn uitvloeisels van de tiende, elfde en twaalfde dimensies van de werkelijkheid in een wereld die we het Aethos noemen. Dit vibrerende lichtveld is zelfbewust en intelligent en in een staat van bewustzijn dat je non-dualiteit zou kunnen noemen. We zullen praktische suggesties doen hoe jullie dit unieke geluidspatroon kunnen gebruiken.


hathor view
Als je naar The Aetherium luistert hoor je een continu bromgeluid op de achtergrond. Dit is de Aethos geluidmeditatie die we in 2012 presenteerden. Hieruit komen geluidscodes die comfort, verzorgende en genezende energieën van de Aethos in de cellen van je fysieke lichaam kunnen brengen. Hierdoor wordt licht gedownload in je fysieke lichaam, wat jullie kan helpen in deze immense transitie die de wereld nu doormaakt. Er zijn twee manieren om naar de geluidsmeditatie te luisteren.

Passief luisteren

Er kunnen dagen zijn dat je zo gestresst en uitgeput bent, dat je niet in staat bent om je aandacht te focussen. Luister dan gewoon naar de geluiden. Wanneer je gedachten afdwalen, breng je ontspannen de aandacht terug naar de muziek.


Gericht luisteren

Bij deze methode ligt de focus op je fysieke lichaam, terwijl je luistert naar de geluiden. Deze manier van luisteren zal het grootste effect hebben, want subtiele energie volgt bewustzijn. Wat we hiermee bedoelen is, dat subtiele energieën de neiging hebben om te gaan waar jij de gerichte aandacht op richt. Als je je bewustzijn richt op je fysieke lichaam tijdens het luisteren naar The Aetherium, zullen de subtiele energieën van kalmte en genezing dieper binnendringen in de lichaamscellen.

Je kunt wellicht complexe geometrieën zien wervelen in je lichaam. Laat ze naar eigen wil bewegen. Ze hebben bewustzijn en intelligentie. Sommige van deze energievelden draaien in tegengestelde richting. Er kunnen tijdens het luisteren allerlei patronen van roterende energieën bewegen door je lichaam. Dit fenomeen is een teken van diepe transformatie. Laat deze energiepatronen zonder tussenkomst gaan.

Je kunt de meditatie een of meerdere keren herhalen. Mensen die een diepere transformatie willen bereiken kunnen effectief werken met The Aetherium. Als je ongemak voelt in je lichaam, focus je dan, kijk waar je geest heen gaat en ga terug naar die plek in je lichaam. Je kunt The Aetherium ook zien als metafoor voor het reddingsvlot, dat veiligheid biedt te midden van de wilde golven van verandering. Als je verbinding voelt met deze geluidsmeditatie luister er dan regelmatig naar. Het is een effectief geluidshulpmiddel dat je lichaam en geest kan helpen.


Tom’s gedachten en observaties

Ik heb persoonlijk veel gehad aan deze geluidsmeditatie (The Aetherium). Zeer nuttig op zowel fysiek niveau, als op mijn gevoel van welzijn. Het heeft mij geholpen om mij aan de energetische veranderen te kunnen aanpassen. In het laatste bericht van de hathors, De stabilization, wordt gesuggereerd te luisteren naar de eerdere klankmeditatie ‘A Bridge Between the Worlds’. Hoewel dit op de meeste mensen een kalmerende invloed heeft en de effecten van stress zullen verminderen, heb ik het idee dat dit nieuwste muziekstuk een diepe genezende reactie heeft op cellulair niveau.

Met het woord genezend doel ik op een gevoel van harmonie op cellulair niveau dat voortvloeit uit de geluidscodes van The Aetherium. Als je luistert naar The Aetherium, zal je het aanhoudende achtergrondgeluid horen van de Aethos-geluidsmeditatie (20 september 2012).


Allereerst over deze achtergrond-frequentie; de ‘Aethos Sound Meditation’

Toen ik deze ‘Aethos Sound Meditation’ opnam in 2012, was er een Hathor, afkomstig uit de 10e dimensie, die me geleide. Vanuit het geluidstechnische opnameproces, was dit een ronduit fascinerende ervaring. Toen ik de eerste fundamentele opname had gemaakt, maakte ik een ‘loop’ en legde de volgende opnames óver elkaar. Terwijl ik bezig was élk van de 8 opnames in te zingen en op te nemen, waaruit deze geluidsmeditatie bestaat, veranderde dit wezen mijn stem, op héél kleine punten en met kleine stappen, in vergelijking met de vorige van de 8 opnames.

Ik deed dat volledig onder de hoede van deze Hathor, teneinde de licht-geluidsfluctuaties te verkrijgen, die zijn ‘wezen’ bevatte. Er was dus geen énkele ingreep via electronische manipulatie van mijn kant. Niet tijdens de opname, noch ná de opname is iets aan de frequenties gewijzigd, toegevoegd of verwijderd..! De geluiden die je dus hoort bij deze ‘Aethos Sound Meditation’ zijn volledig naturel en compleet puur, zonder enige toegevoegd effect. Hoe moeilijk dat misschien ook te geloven is, nadat je ernaar geluisterd hebt. Je kunt deze meditatie van 5 minuten en 4 seconden hier luisteren: The Aethos and Non-dual States of Consciousness.

De Hathors suggereren dat je op de volgende 5 manieren naar deze meditatie zou kunnen luisteren. En dat hoeft allemaal natuurlijk niet in één keer! Doe het rustig aan, zodat je geen ‘energetische overload’ krijgt. Teveel in té korte tijd.

  1. Luister eerst een keer met de volledige attentie naar de geluiden, 
  2. om vervolgens nógmaals te luisteren met je hartchakra. Onder je borstbeen en in het midden van je borst. 
  3. Luister vervolgens nogmaals, maar nu met je keelchakra. 
  4. Dan kun je luisteren met je focus op je ‘Derde oog’ (tussen je ogen en de brug van je neus). 
  5. Om tenslotte met je kruinchakra te luisteren, dat boven op je hoofd ligt
Hogere dimensionale werkelijkheden en de Hathors..
  
Als je geïnteresseerd bent in het perspectief van de hathors wat betreft non-dualiteit en hogere dimensionale werkelijkheden, raad ik je aan deze boodschap ook te lezen. De Aethos-geluidsmeditatie is de basis voor The Aetherium. De stemmen die je hoort zijn koorachtig en gecreëerd om de kalmerende energie te verplaatsen van de Aethos geluidscodes, die vervolgens kunnen worden gebruikt door de biologische systemen (dat wil zeggen, je lichaam en geest) voor comfort en voeding van de hogere vibratievelden.

Er zijn geen elektronische geluiden in ‘The Aetherium’-geluidsmeditatie, alleen meerdere lagen van door mij gezongen vocale tracks, zoals voorgeschreven door de hathors. Als ik luister naar langere sessies van The Aetherium (gewoon op de repeat-knop te drukken) dringen de codes dieper in mijn lichaam, in het meridiaan systeem, als dat nodig is in de organen en cellen en interessant genoeg, in een complex systeem van subtiele energiebanen dat de yogi’s nadis noemen.

Soms ervaar ik dat deze banen en organen worden gevuld met wit licht, soms met goud. Ik verwacht dat de kleur die nodig is voor jou op dat moment wordt ervaren, omdat de effecten van The Aetherium het resultaat zijn van synergie tussen de hogere harmonische klankcodes en je eigen energiesysteem.

Het is om effectief te zijn niet per se nodig om het licht in je geestesoog te ‘zien’ maar licht is de taal die wordt gebruikt. De lichttaal die uitgaat van The Aetherium is omgezet, zo je wilt, in klanktaal en zal invloed hebben op je lichaam en geest op een manier die uniek is voor jou. Een van mijn tantes zei altijd: alleen in de praktijk weet je of iets echt werkt. Dus luister zelf. Kijk of de muziek resoneert. Experimenteer vrijelijk en maak het onderdeel van je dagelijkse of wekelijkse programma om te zien wat het doet. Als het niets doet leg je het gewoon naast je neer.

The Aetherium is voor mij een harmonie van licht en geluid en onthult mij steeds diepere niveaus van voeding en genezing.


Hieronder is een link naar de klankmeditatie The Aetherium. Wanneer je erop klikt zal je eerst bij de voorwaarden terechtkomen. Na akkoord gegaan te zijn met de algemene voorwaarden, krijg je toegang tot alle geluidsmeditaties en lezingen in de luister sectie. Het is gratis, maar ik vraag je wel om het materiaal zuinig te behandelen; het is ook auteursrechtelijk beschermd materiaal en alleen voor persoonlijk gebruik..!

Click hier om naar ‘The Aetherium’ te luisteren en of te downloaden.

2016 ©  Tom Kenyon – All Rights Reserved –  www.tomkenyon.com