Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 september 2016

Download Alle PATENTEN van Nikola Tesla (pdf) / Vrijdag 2 September 2016

Download Alle PATENTEN van Nikola Tesla (pdf)
Vrijdag 2 September 2016


door Ivan, augustus 2016

Heb je ooit gewild om door alle patenten van Nikola Tesla te gaan? Dit is jouw kans om jezelf onder te dompelen in de wereld en de geest van Nikola Tesla en door al zijn patenten te gaan. Download alle uitvindingen van Tesla en ga door het werk van de man die de wereld geëlektrificeerd heeft.

Van Nikola Tesla wordt vaak gezegd de man te zijn die de wereld heeft 'geëlektrificeerd ' Maar eerlijk gezegd, deed Tesla meer dan alleen de wereld elektrificeren. Hij is de man die de toekomst voor ogen had en hoe onze planeet eruit zou moeten zien, voor iemand anders.

Zijn ideeën en projecten waren niet te vergelijken met om het even wat meer dan honderd jaar geleden, en velen beweren dat vandaag de dag nog, we hebben alle ideeën van Tesla niet ingehaald.

Hij was een futuristische geest die meer dan honderd jaar geleden, de basis van de technologie van vandaag uitvond.

Heb je je ooit verwonderd over Tesla en wat er zou zijn gebeurd als het genie nooit had bestaan?

Het is de vraag waar onze technologie van vandaag zou zijn.

In feite, als Tesla niet alles wat hij honderd jaar geleden had uitgevonden en gepatenteerd, we vandaag de dag geen: Radio, Televisie, AC elektriciteit, Bestraling-, Radar, Magnetron, de Tesla Spoel, Radio bestuurde toestellen, robots, en honderden andere dingen die deel uitmaken van de huidige manier van leven.

Voor iemand anders, voorzag Nikola Tesla de wereld waar de mensheid toegang heeft tot onbeperkte en vrije energie.

Onder een van de meest controversiële patenten van Tesla, waar niet veel mensen zich bewust van zijn is zijn anti-elektromagnetisch veld aandrijving of Space Drive die in feite de vorming toestond van wat we vandaag UFO's noemen.


De meeste mensen zijn het erover eens dat als Tesla niet was gecensureerd op de manier waarop hij was, wij nu zouden reizen tussen de sterren , een andere wereld koloniseren en genieten van vrije energie.

Hij was een van de meest revolutionaire uitvinders die de wereld ooit heeft gezien.
Na de dood van Tesla, haastte de Amerikaanse regering zich om al zijn onderzoeksrapporten te vinden, en nota's voordat iemand anders de hand op hen zou  kunnen leggen.

Volgens rapporten, Sava Kosanovic, melde Tesla's neef dat voor de komst van de OAP, iemand toegang nam tot Tesla's bezittingen en gereedschap 'een onbekende hoeveelheid persoonlijke aantekeningen van Tesla en onderzoeksrapporten.

In dit artikel brengen we u een fascinerend bestand van alle van Nikola Tesla's geregistreerde Amerikaanse octrooien die ook vrij verkrijgbaar zijn bij de US Patent and Trademark Office.
Maar in plaats van het zoeken en het een voor een doorspitten van de Tesla's patenten, presenteren wij u al zijn revolutionaire patenten in een enkel bestand.Over de auteur:

Ivan is een freelance schrijver, hoofdredacteur van ancient-code.com, hij schrijft ook voor EWAO, Deel Kennis, Svemir Online en Ancient Origins.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl