vrijdag 2 september 2016

De Verlichten: Besef in Actie / 31 Augustus 2016 / Andrew Martin

De Verlichten:
Besef in Actie
31 Augustus 2016 / Andrew Martin
Waar is jouw besef op dit moment? Ben je aan het piekeren over de toekomst of zit je klem in spijt over het verleden? Ben je aanwezig in het moment, volledig bewust en verbonden?
De waarheid is, dat je fundamentele ervaring altijd gecreëerd wordt door je besef op ieder gegeven moment. Het is de basis voor al jouw creaties. In feite, BEN jij besef dat kiest om zich te focussen op zichzelf in de menselijke vorm voor dit leven.
Een spiritueel pad gaat niet over stilstand. Zeker, er zullen momenten van reflectie en rustige voorbereiding zijn op je pad. Actie ondernemen en voorwaarts gaan maakt net zozeer deel ervan uit als stilheid en stilte dat doen. De wanordelijke vreugde van een menselijke ervaring en al diens vele gemoedsstemmingen is precies waar jullie voor aantekenden in dit leven.  
Neem in overweging dat je emotionele/energetische staat de brandstof voor je creatie is. Het zal altijd in overeenstemming lopen met wat je erin geplaatst hebt. Kwaadheid, vreugde, uitputting, angst, vermijding, acceptatie … deze allemaal zijn brandstoffen voor creatie. Je mag niet elke en iedere situatie krijgen te kiezen die naar je toekomt. Maar je krijgt wel precies te beslissen wat voor brandstof het is dat je in de tank stopt in antwoord op die situatie. Je kunt de mist ingaan, voorwaarts struikelend op een hap-snap manier, niet gefocust en verward. Of, je kunt je terugtrekken, een ademteug nemen, en aan jezelf vragen wat het precies is dat jou in het moment aanstuurt. De truc is, om jezelf toe te staan bewust te worden en DAN te handelen.
Dus start nu met je besef. Sta gewoon toe wat het ook is dat bij jou is in het moment om zichzelf aan jou te tonen en dan te beslissen of je wilt dat het de brandstof is of dat je gereed bent om iets anders te kiezen.
De Verlichten
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Andrew Martin. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter or edit it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice link:http://www.thelightedones.com