Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 september 2016

De Raad “Eenheid, Eensgezindheid met Alles van het Intellectuele Begrip” / 31 Augustus 2016 / Ron Head

De Raad
“Eenheid, Eensgezindheid met Alles van het Intellectuele Begrip
31 Augustus 2016 / Ron Head

Als wij een klein beetje aan advies aan mogen bieden in deze tijd zou het dit zijn: ontwikkel een gewoonte, een nieuwe gewoonte. Verander de manier waarop jij over jezelf denkt.
Welnu, er zijn een groot aantal manieren waarop je dat heilzaam zou kunnen doen. En het is waar, dat de meesten van jullie die dit zullen lezen bezig gehouden werden met zoiets als dit gedurende een zeer lange tijd. Maar wij suggereren een specifieke verandering welke belangrijk zal zijn, zelfs tot aan het ware moment van jullie snel naderende bewustzijn uitbreidende gebeurtenis.
Wat wij voor jullie wensen om te bereiken is het in beweging brengen van het concept van eensgezindheid/eenheid met alles van het rijk van het intellectuele begrip, en misschien zelfs een overeenkomst met een experimenteel weten.

Zoals wij hierboven zeiden, zijn er heel veel manieren om dit te benaderen. Je zou urenlang of dagenlang hierover kunnen mediteren. Je zou naar buiten kunnen lopen in de bossen, op de stranden, of de bergen op terwijl je erover nadenkt. Je zou het onderwerp steeds weer gedurende de dag naar je besef terug kunnen brengen. Deze allemaal zouden uitstekende oefeningen zijn. En natuurlijk kan je meer bedenken. Maar zij bevatten allemaal één belangrijk ding dat hetzelfde zou zijn.
Elk van de oefeningen die wij aangehaald hebben is, in diens hart, een intentie/voornemen. Er moet een vaststaande intentie zijn om jezelf op deze manier te ervaren.
Als je inderdaad een definitie of doel nodig hebt in deze tijd, zouden wij willen suggereren dat je niet in staat zou kunnen zijn om er één hoger dan dit te vinden. Hoe wij dat kunnen zeggen? Omdat, wanneer je dit doet, je inderdaad iets van het zware tillen zult doen dat jullie volledige wereld in/naar de hogere vibraties zal brengen die jullie aldus wensen te bewonen.
Jullie wereld is begonnen te verhuizen in/naar een frequentie omgeving welke de vibratie van allen die bereid zijn gaat verhogen. Dit werd aan jullie verteld, en het is waar. Zoals altijd, gaan er diegenen zijn die dit gemakkelijk schijnen te vinden en diegenen die dat niet doen. Er zal een eerste en een laatste schijnen te zijn. Wij bieden dit advies aan diegenen aan die al bewust zijn van het proces en wensen om het proces voor zichzelf zo soepel als mogelijk is te maken. Als je wenst om visuele hulp te hebben, zie jezelf je armen uitspreiden en schreeuwen, “JA!!!” En draai je dan om en zeg hetzelfde tegen degenen die achter je staan.
Wij hebben jullie vaak verteld om te accepteren en toe te staan. Dat zal nu zelfs meer belangrijk zijn. Ontspan echter niet jullie waakzaamheid en jullie onderscheidingsvermogen. Een grote hoeveelheid aan misinformatie word er rondgegooid, en dat zal gedurende enige tijd doorgaan. Op het moment dat een stuk aan informatie bezorgdheid of vrees in je hart opwekt, ben er zeker van dat het niet de Waarheid bevat. Ja, hoofdletter W, Waarheid. Jullie hoeven jezelf alleen maar in te laten met dat wat Liefde bevat, hoofdletter L, Liefde.
Goedendag naar jullie. Verwacht wonderen. Verwacht om een wonder te zijn. Zie de wonderen in diegenen om je heen. Want dat is wat je zult zien wanneer je waarlijk kunt zien.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/