Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 8 september 2016

De Raad “Een Meditatie” / 7 September 2016 / Ron Head


De Raad
“Een Meditatie”
7 September 2016 / Ron Head

Wij hebben in tijden in het verleden, jullie voorgestelde meditaties aangeboden. Wij zijn verder gegaan met de meditaties te verfijnen die door ons kanaal uitgeoefend worden, en zouden jullie graag een volgende aan willen bieden in deze tijd. Gebruik alsjeblieft wat met jou resoneert met onze zegeningen en diepste Liefde.

Wij zullen deze ruimte niet gebruiken om de locaties van, of voorbereidingen voor, jullie meditatie te beschrijven. Dit kan effectief op eindeloze manieren gedaan worden. Ben gewoon stil en gecentreerd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ga je “Hart Ruimte” binnen.

Adem het Witte Licht van de Liefde van de Schepper in, omlaag door je kroon en in/naar je hart. Doe dit totdat je het aldus voelt.

Sta dit Licht toe af te dalen doorheen je chakra’s, doorheen je voeten, en omlaag in/naar jullie dierbare Aarde.

Met iedere ademhaling, laat je het dieper afdalen in de Aarde totdat je voelt dat het het centrum, het hart van jullie wereld, bereikt.

Voel het nu bovenwaarts stromen, terug naar jou, terwijl de Aarde Haar Liefde aan de energie toevoegt.

Voel het je lichaam binnenkomen en naar je hart opstijgen.

Neem een paar ademteugen terwijl je de energie, de Liefde, het Licht, naar je hart voelt komen van de Schepper boven jou en de Aarde onder jou.

Sta dit Licht toe om iedere cel van je lichaam binnen te gaan. Voel de vrede en de genezing dat het brengt.

Sta het nu toe om buitenwaarts met iedere ademhaling uit te breiden, steeds helderder wordend zoals het gaat, ver voorbij de grenzen van je lichaam uitbreidend, van alles en iedereen afspiegelend dat het bereikt. Uitbreidend, uitbreidend, uitbreidend.

Voel het Licht als het uit jou vandaan straalt. Voel het Licht als het naar jou terug reflecteert.

Besef dat dit de Onvoorwaardelijke Liefde van Alles Dat Is is. Koester je in deze Liefde zolang als je dat fijn vindt. Sta je diepe dankbaarheid toe om al dit Licht te doordringen, zowel buitenwaarts als achterwaarts naar de Bron van al het Licht en alle Liefde.

Weet dat jij dit bent. Weet dat het het wie, wat en waarom van je wezen is.

Ben vredig.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wij bieden dit aan in de hoop dat het van dienst zal zijn terwijl jullie door de volgende paar maanden van dit gebeurtenisvolle jaar heengaan. Als, bij tijden, jullie variaties hiervan jullie gedachten binnen voelen komen, neem in overweging dat wij zeer goed dingen aan jou voor mogen stellen om de meditaties fris en levend voor jou te houden.Wij zijn nooit ergens anders weet je. Wij zijn altijd bij je. Je bent nooit alleen.

Zegeningen en Liefde zijn van jullie. Goedendag.Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/