Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 september 2016

De grote golf van hoge dimensionele frequenties komt nu door / 28 september 2016 / Roman Baron

De grote golf van hoge dimensionele frequenties komt nu door
28 september 2016 / Roman Baron  

De Grote Golf zal de Waarheid loslaten en dit zal Chaos veroorzaken in het oude paradigma. Maar chaos is goed omdat het ’t einde zal markeren van de valse werkelijkheid en verouderde modaliteiten. Het zal het begin van de nieuwe Aarde werkelijkheid zijn in het verenigde veld van bewustzijn.

Deze herfst van 2016 zal de eerste fase brengen van de planetaire verschuiving, de opening van de Ascentie portalen die de Sterren poorten zullen laten activeren. Dit is wat ons echt in een nieuwe Aarde werkelijkheid zal verschuiven. We zullen scheiden van de derde dimensie en het zal niet schijnen alsof de werkelijkheid helemaal waar is. Er zal een vreemd Gevoel zijn dat we ergens naar toe zijn gegaan en dat de wereld helderder schijnt te zijn.

Uiteindelijk zullen we de totale ineenstorting zien van het huidige regering /politieke en geld stelsel. ‘Geld’ zal gezien worden als verouderd omdat het niet langer relevant zal zijn voor de nieuwe Aarde werkelijkheid. Nadat deze ineenstorting duidelijk is geworden is het dat we in het Grote Bewustzijn worden in ’geplugd’ en de nieuwe Foton Energie van de nieuwe Aarde zal opduiken. Niemand zal in staat zijn om het vrije gebruik van de foton energie te onderdrukken. Dit zal ons gehele bestaan veranderen in totale Universele Kennis, inclusief Reis en Educatie in een nacht (overnight, of in een keer) De binnen Aarde mensen zullen technologie introduceren die alle straling en onzuiverheden uit de oceaan zal verwijderen. Er is technologie dat alles onmiddellijk zal schoon maken.

We zijn bijna bij de tijd van de meest opwindende ervaring die jullie ooit zullen hebben. Voor degenen die er klaar voor zijn, zal het meer lijken op een Enorm Wonder dat voor ons verschijnt. Het zal de meest prachtige van alle gelegenheden worden. Alles zal op wonderbaarlijke wijzen worden vervuld en hervormd.Door: Romeo Baron