Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 18 september 2016

Dagtekst van Zondag 18 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 18 September 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Onze psychische toestanden trekken uit de ruimte krachtstromen aan die ermee overeenstemmen –

"Alles wat je inwendig beleeft, brengt gevolgen teweeg. Waarom? Omdat iedere gedachte, ieder gevoel, ieder verlangen, de eigenschap bezit uit de ruimte een materie aan te trekken, die ermee overeenstemt. Zo trekken goede gedachten, goede gevoelens, goede verlangens, ondersteund door een standvastige wil, deeltjes aan van een zuivere, eeuwige en duurzame materie.

Leg je er elke dag op toe deze subtiele materie uit de ruimte aan te trekken. Alle deeltjes die je zo verzamelt, zullen hun plaats in jou vinden en tegelijkertijd de doffe, versleten en ziekelijke deeltjes verjagen… Zo zul je je fysieke, etherische, astrale en mentale lichamen doen herleven. En aangezien elk materiedeeltje verbonden is met een energie van dezelfde aard, zal het naarmate het zuiverder is, intenser trillen en meer energieën aantrekken uit de spirituele wereld. Dus, naargelang je in je organisme reeds versleten deeltjes vervangt door nieuwe, zuiverder deeltjes, trek je in jezelf energieën van de hemelse gebieden aan."