Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 september 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht / 2 September 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht
Sta Je Innerlijke Waarheid Toe om “Jou De Weg te Tonen”
2 September 2016

Blossom: Goedemorgen. Ik ben blij jullie te vertellen, nochtans verwacht ik dat jullie het al weten, dat sinds de channeling van vorige week, er een staakt-het-vuren is geweest aangaande een 52-jarig oude oorlog in Colombia. Dus, ik was behoorlijk onder de indruk van jullie voorspelling mijn vrienden. Goed gedaan van jullie. Zijn wij gereed voor een sessie?

GFL: Dat zijn wij. En wij danken je voor de hulde en toch, is het helemaal niet nodig. Wij houden er eenvoudig van om te helpen met de doorgaande kwesties die er in het verschiet liggen, door jullie bewust te maken van “gebeurtenissen” die wel of niet mogen gebeuren … want in Waarheid, is het niet in onze handen.

Bloss: Dit begrijp ik. Nochtans, was ik desalniettemin onder de indruk. Welke weg zullen wij vandaag bereizen?

GFL: Laat ons kwesties in overweging nemen die waarschijnlijk van interesse voor jullie zijn. Het schijnt, dat hoewel er veel opgewondenheid is in de “ranken” … zouden wij willen zeggen … dat velen getemperd en “op hun laatste benen” zijn, wat betrekking heeft op dit “wachtspel” … zoals men het aldus zou willen noemen.

Bloss: Echt? Ik heb daar in feite de laatste tijd niet zoveel over gehoord. Ik voelde gewoon verhoogde verwachting, hoewel ik bewust ben van een paar mensen die echt aan het worstelen zijn en in overweging nemen dat het Universum diens geluk op de proef stelt!!

GFL: Wij weten, dat voor sommigen, er zowel innerlijke als uiterlijke onrust is. Wij spraken de laatste keer over een “opschudden” en dat het zachtjes begonnen was. Dit kan vele verschillende vormen aannemen … want wij spreken niet alleen over een wereldwijde schaal, echter, ook over een individuele schaal. Want zoals jullie je er bewust van zijn, hebben heel veel verschuivingen plaatsgevonden.

Bloss: Verschuivingen gebeuren!

GFL: Het is gedurende deze tijden dat “verstoringen” … “verstoren” … om bij iemand dat naar voren te brengen, wat gewenst wordt om “naar te kijken”. Deze mogen aangeboden schijnen te worden op de meest bizarre manieren, voor iemand “om af te rekenen met dat waarmee afgerekend moet worden”, en toch … zijn afrekeningen noodzakelijk … en dat wat gepresenteerd wordt zal, zonder twijfel, de manier van het Universum zijn, van te helpen bij het in orde krijgen van een specifieke kwestie … voor iemand diens Hoogste Goede.

Er is niets dat zichzelf aan een individuele ziel presenteert, dat … op de lange termijn … niet gunstig is. Jullie zijn je er ten zeerste bewust van, dat het de houding is waarin iemand kiest het leven te leven en de kansen die het presenteert … dat ervoor zorgt dat de volledige affaire een plezierige of niet-plezierige … een extatische of saaie … een droevige of gelukkige, enzovoorts … ervaring is.

Bloss: Ja, en nochtans ook bewust zijnde dat hierin extremen zijn. Want iemand die gekozen heeft om in een oorlogsgebied of hongersnoodstaat te leven, gaat nauwelijks geluk uitdragen.

GFL:  Niettemin, zelfs dan … heeft hun innerlijke Wezen … binnenin de diepte van hun zielen … de mogelijkheid om te ‘stralen” ongeacht waar zij zijn. Je mag vragen, hoe kan een onschuldig kind dat aldus lijdt aan gebrek van voedsel … hoe kunnen zij “stralen”? En nochtans komt “stralen” in vele vermomde, Dierbare Zielen. De invloed die dat kind mag hebben op een vrijwilliger uit een ander land … als zij die ziel helpen … raakt het hart zo diep, dat het een stralende ziel moet zijn die ervoor kan zorgen dat dat gebeurt. Begrijp je?

Sommigen mogen zich afvragen waarom wie dan ook zou kiezen om omlaag te komen en een leven zoals dit te ervaren … en dan, voor het om aldus vroeg weggenomen te worden?

De Heldersten, Hoogsten van zielen, komen omlaag naar jullie Planeet om dat aldus te doen, om de harten van velen te ontwaken. Met het grootste respect zeggen wij … wanneer hun “taak eenmaal gedaan is” is het voor hen verenigbaar om eerder vroeger dan later hun vertrek te nemen, om aldus niet teveel schade aan hun ziel te riskeren in een dergelijke situatie.

Wij vragen, dat jullie je best doen om in uitlijning te blijven met wie jullie zijn. Ja, beproevingen komen en gaan. Jullie hebben goede dagen, jullie hebben niet zulke goede dagen. Doch, wanneer je WEET … wanneer je BEGRIJPT … dat in feite, ALLES dat aan het plaatsvinden is … ALLES dat zich aan jullie presenteert … voor jullie Hoogste Goede is … en dan staan jullie een VREDE toe om jullie Wezen binnen te komen.

Je “vergeet” om “super gestrest” te zijn over een kwestie … want je bent te druk met je te focussen op de VREDE in het WETEN dat ‘wat het ook is’ … voor jouw Hoogste Goede gebeurt.

Wanneer iemand deze kennis als WAARHEID ACCEPTEERT … dan worden zij gewaar dat de situatie, welke niet specifiek van Vreugde was … zichzelf met een sneller voornemen oplost … want de les werd geleerd/begrepen … om IN VREDE TE ZIJN … DE GEHELE TIJD … IN ALLE DINGEN.

Bloss: Met respect … gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vrede is niet iets dat velen ervaren op onze Planeet … om heel veel verschilleden redenen.

GFL: Wij accepteren dat het niet altijd het gemakkelijkste pad om te bewandelen is … en toch … IS HET DAT!
Om over het PAD van VREDE te lopen … in ieder moment … is veel gemakkelijker dan om over het “pad van stress” te lopen … nietwaar?

Bloss: Oh inderdaad! En met respect … Ik beschouw mezelf niet een stresskonijn te zijn. Maar toch, wanneer ik in het gezelschap van iemand ben … Denk ik dat het moeilijk moet zijn om zo te leven … dan herinner ik me … Dat is het gewoon was om zoals dat te zijn!! En … gaat het dus terug naar de houding over/in alle dingen.

GFL: Wij herinneren je aan je moeder in de laatste paar dagen van haar overgaan, toen zij met tussenpozen “haar vertrek nam” van jullie Planeet … en eenmaal bij haar terugkeer … met haar ogen als diamanten lichten … vertelde zij jou dat zij haar leven doorgebracht had met zich zorgen te maken, en dat het allemaal voor niets was … want er was helemaal niets om bezorgd over te zijn. Is dit niet zo, dierbare Blossom?

Bloss: Ja, en ik zou graag toe willen voegen dat ik er zeker van ben dat mijn moeder zeer gelukkig zal zijn als zij heel veel stresskonijnen kan helpen die dit lezen … om op te houden met het stressen! Het heeft gewoon geen zin.  

GFL: Het heeft WERKELIJK HELEMAAL geen zin. Wij kunnen dat niet genoeg BENADRUKKEN.

Bloss: Fijn! Dus, terug naar het PAD VAN VREDE.

GFL: Wat er ook maar plaats gaat vinden op jullie wereld … en dit betekent “jullie” wereld … voor ieder individu … sta je innerlijke Waarheid toe om “jou de weg te tonen”. Wanneer je wederom die WAARHEID van wie je bent WORDT … WANNEER je wederom die WAARHEID van wie je bent VOELT … kom je in/naar het Hogere Besef … dat WAARLIJK … NIETS er in feite TOE DOET. Als je hangt aan dat WETEN en in plaats daarvan VREDE kiest … kies om VREDE de gehele dag lang in en uit te ademen … voor de rest van je dagen … wat een andere ervaring je tegen zou komen.

Misschien zouden jullie het moeten proberen, Dierbare zielen?
Stel je voor … het PAD VAN VREDE met iedere ademhaling bewandelend! Wat … OP DE AARDE … zou er zijn om je zorgen over te maken?

Bloss: Nou, sommigen zouden zeggen … hun gezondheid, de gezondheid van hun kinderen, de gezondheid van hun ouders, hun financiën, hun relatie … of het gebrek eraan … hun hypotheek … hun familievete … zal ik verder gaan?

GFL: Daar is geen noodzaak toe … want wij liggen op je voor. Dit Dierbare Lady, is precies ons punt.

Bloss: Dat weet ik, ik probeerde gewoon “een punt te maken”.

GFL: Neem een moment, Elkeen van jullie die dit leest … neem een moment in dit moment … stop … en haal adem … en haal adem … en haal adem … Denk aan niets anders dan het woord VREDE … en doe het nu een klein poosje langer … totdat je ECHT BEGRIJPT WAT WIJ JULLIE VERTELLEN.

De volgende zin hieronder zal er altijd zijn voor jou om te lezen … wanneer je gereed bent. Dus blijf diep ademhalen en zeg het woord VREDE … met je ogen gesloten. Hoe velen van jullie zullen drie of vier keer ademhalen en denken “Ja ik snap het?” Hoe velen twintig keer? 

Hoe velen zouden aan zichzelf de eer en inderdaad de tijd geven van veertig diepe ademhalingen, voorafgaand aan de behoefte om verder te gaan … verder te gaan … verder te gaan. Altijd voelend dat zij verder moeten gaan, verder moeten gaan, verder moeten gaan … 

In plaats van te voelen ermee op te houden, ermee op te houden, ermee op te houden!  
Met respect … er zijn zeer weinig die zichzelf “genoeg” eren!

Iemand doet het zijne … hier en daar … echter, om WAARLIJK jezelf te eren … zeggen wij wederom … zou zo een opmerkelijk verschil maken dat hij/zij nooit achterom zou kijken.

Bloss: Jullie zijn je er natuurlijk van bewust … dat “tijd” in onze wereld onze gevangenis is?

GFL: Dat zijn wij … en toch, bouwen/bouwden jullie het.

Bloss: Tijd is iets waar wij noodzakelijkerwijs niet heel veel van hebben. Of we komen altijd zonder te zitten.

GFL: En in overweging nemend dat het helemaal niet bestaat … hebben jullie er niets van!
Verbeeld … verbeeld … verbeeld je een “ruimte” binnenin jullie WEZENS waar jullie de tijd loslaten. Je DEED gewoon wat je wilde doen in die ruimte van NU.

Bloss: Dat zou inderdaad prachtig zijn. Echter, hier op Aarde … moeten rekeningen betaald worden. De meerderheid zit in de routine van te moeten werken … zonder veel spel. Wat zou het voor “dat alles” nemen om te veranderen?

GFL: Iets groots! Wederom … precies ons punt!

Bloss: Wat betekent?

GFL: Wat betekent, dat jij bespeurd hebt Blossom, dat gedurende deze conversatie wij jou begeleid hebben om “met ons te spelen” vandaag … om te leiden naar … opgewekt … naar deze plaats/positie waarin wij kozen om te spreken.

Wij spreken tegen jullie over GROTE VERANDERING. Wij spreken tegen jullie over een NIEUWE WERELD. Niettemin is het met de hulp van jullie ‘verbeeldingskracht’ dat de levens van Vreugde … ondwangmatig … schuldloos … zich voor zullen doen.

Het wordt vaak besproken door mensen dat zij onze hulp nodig zijn. Echter, misschien kunnen wij dit omkeren vandaag … en zeggen dat wij misschien jullie hulp nodig zijn!

Wij zijn JULLIE nodig om de wereld te beginnen te visualiseren en te VOELEN die jullie willen. Jullie beginnen dan … daarnaar te handelen … en … dus … WORDT het.

De gehele tijd dat iemand “klem blijft zitten in sleur” en DAT leeft en VOELT … dan zal De Verandering des te langer nemen.

WIJ ZIJN JULLIE HULP NODIG! OM ONS TE HELPEN!
BEGIN GROOT TE DENKEN DIERBARE ZIELEN!
BEGIN JULLIE GEDACHTEN TE VERANDEREN NAAR GEDACHTEN VAN WAT JULLIE WILLEN.

LEEF HEN …
WORD HEN …
HOUD VAN HEN.

Bloss: Ik vind dit behoorlijk interessant, want vandaag en de laatste keer dat wij spraken … hebben jullie een “verschil” over jullie. Ik WEET dat jullie het zijn. Ik kan dat voor zeker VOELEN. Maar toch, een andere “kijk” op de dingen misschien?

GFL: Dierbare Blossom, Dierbare Zielen … WIJ ZIJN WIE WIJ ZIJN. Nochtans, kunnen wij ons tot uitdrukking brengen op iedere noodzakelijke manier om andere aspecten … andere inzichten … overgebracht te krijgen.

Bloss: Yep, dat snap ik. Ik weet het niet, ik moet lachen. Soms, vraag ik me af waarom er geen ‘groep’ van jullie brigade kan zijn … die omlaag zou kunnen komen naar diegenen van ons die gereed, bereid en in staat zijn … en dat jullie gewoon binnen komen vallen en hallo zeggen en “vermengen” en deze “vermenging” NORMAAL maken!!

Zo velen van ons zij zo gereed daarvoor. Om met de Hogere Energieën te vermengen. Het hart doet soms pijn voor de fysicaliteit daarvan, in plaats van slechts deze telepathische methode tussen werelden. Ik ben me er echter ook zeer bewust van, vanwege mensen die me schrijven … dat ik zeer gezegend ben om in staat te zijn om telepathisch met jullie in contact te zijn. Velen zouden dat maar wat graag willen, doch schijnen daar niet tot toe in staat te zijn. Dus, ik ben altijd in veel Dankbaarheid daarvoor. Het is een beetje van een grappige channeling geweest vandaag … noch hier noch daar. Hah! Dat maakte me aan het lachen … somt het behoorlijk op!  

GFL: Wederom, perfecte verwoording. Voor deze “onrust” die velen voelen, is het ten zeerste het geval van “Noch hier noch daar”. Wij zouden willen zeggen … de “ertussenin-heid” kan iemand zich eerder uit zijn element laten voelen. Hoewel wij aan jou vragen om er op een andere manier naar te kijken.

Stap op het PAD VAN VREDE en ga door met lopen. Te zijner ‘tijd’ zullen jullie “daar, vanaf hier” komen … of misschien van “hier naar daar” komen … het doet er WERKELIJK niet toe!

Bloss: Slechts om het te verduidelijken … ik voel dat jullie zeggen dat wij in het midden zijn … min of meer doorheen/naar boven verder gaand?

GFL: Correct. Misschien zouden wij het benoemen als “in niemandsland!”
Blossom, kan jij in je hart voelen als wij dit gevoel aan jou aanbieden … dat …

DE TIJD ER ZAL KOMEN WANNEER VREDE EN HARMONIE GELUKZALIG ZULLEN VERBLIJVEN IN ALLEN.
Iemands dag zal doorgebracht worden in de Zuiverste Liefde en Vreugde.

VOEL DIT.
WEET DIT.
WANT HET IS ZO.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Bloss: Houden ook van jullie. Ik zal geïnteresseerd zijn om deze terug te lezen … aangezien ik, natuurlijk, gewoon met het stromen meegegaan ben. Toch, heeft het toegeschenen een klein beetje overal en nergens geweest te zijn en ik kan me in feite niet herinneren hoe het begon!

Heel veel dank, mijn vrienden … In Liefde en dankbaarheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/