Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 13 september 2016

Bericht van Cobra, 12 september 2016, Een Korte Situatie Update + meditaties / 12 September 2016


Bericht van Cobra, 12 september 2016, Een Korte Situatie Update
12 September 2016

Hieronder vind je Cobra’s bericht, met een dringende oproep voor twee extra meditaties, op 16 september en op 22 september. Deze zijn heel belangrijk in deze tijd van oorlog en verwarring om met elkaar het Lichtgrit op de oppervlakte van de planeet te versterken. De exacte tijdstippen en de instructies staan hieronder in het bericht.

Verspreid alsjeblieft zoveel mogelijk de oproep voor het meedoen aan de meditaties; hoe meer er meedoen, des te krachtiger het is.  

N.B. Je hebt van mij nog de vertaling tegoed van het PFC interview met Cobra van augustus; er wordt aan gewerkt, het is wegens tijdgebrek wat vertraagd.

Veronica

De chimera groep heeft de zonsverduistering van 1 september gebruikt als een trigger om een negatief plasmaportaal via de Kongo energievortex te heropenen. Je kunt zien dat het pad van totaliteit voor de eclips door Kongo gaat:

2016-09-12-eclipse 

Precies 67 minuten nadat de eclips voorbij was heeft de chimera groep een scalar beam wapen gebruikt van een van hun UAV voertuigen om Elon Musk’s Falcon 9 te vernietigen, om zo een vertraging te creëren in de ruimteprogramma’s van de oppervlakte die pogen om de quarantainestatus voor de planeet Aarde te doorbreken:


Elon Musk is de zichtbare vertegenwoordiger van een bepaalde positieve SSP factie en in zijn laatste statement heeft hij hints gegeven dat buitenaardsen zijn betrokken bij de Falcon 9 explosie. Dit was openlijk gerapporteerd in de Russische mainstream media:


Sinds 1 september 2016, wat de 77e verjaardag is van het begin van de tweede wereldoorlog, is er een open oorlog binnen ons zonnestelsel gaande tussen de chimera en hun draco handlangers, en de positieve Lichtkrachten van het Centrale Ras, de Galactische Confederatie, de Pleiadian, Sirian en Andromedan vloot en positieve SSP facties. Dit is de laatste escalatie van de galactische oorlogen voor de uiteindelijke bevrijding van ons zonnestelsel en de uiteindelijke verwijdering van duister uit het universum.

Een aspect van deze oorlog zijn de toegenomen aanvallen naar de Lichtwerkers en Lichtstrijders met scalar technologie.

In verband met deze situatie, om het Lichtgrit op de oppervlakte van deze planeet te versterken, zullen wij twee aanvullende Wekelijkse Ascentie Meditaties doen deze maand.

De eerste op het exacte moment van de maansverduistering op

16 september om 6.54 pm UTC:
Dit is voor Nederland / centraal Europa: 20.54 uur


De tweede op het exacte moment van de equinox op

22 september om 2.21 pm UTC:
Dit is voor Nederland / centraal Europa: 16.21 uur


Hier zijn de instructies voor de meditatie:


Je kunt hier de tijd voor de meditatie van UTC naar jouw lokale tijdzone converteren:


Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

https://eventnl.wordpress.com