Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 september 2016

Benjamin Fulford Khazariaanse maffia bazen bieden aan het tsaristische goud aan Rusland terug te geven in ruil voor een schuilplaats / 6 september 2016

Benjamin Fulford
Khazariaanse maffia bazen bieden aan het tsaristische goud aan Rusland terug te geven in ruil voor een schuilplaats
6 september 2016

Betrouwbare Russische en CIA contacten vertelden beiden aan de White Dragon Society dat de top bazen van de Khazariaanse maffia proberen om een schuilplaats te ruilen voor Russisch goud. Dit is gewoon het laatste uit een hele modderpoel van tekenen dat de regering van de planeet, door de Khazariaanse maffia, aan het afbrokkelen is. De White Dragon Society en zijn bondgenoten gaan door met het opvoeren van de aanval met het doel om hun regering voorgoed te beëindigen op zijn vroegst deze herfst.

Een ander belangrijk teken van Khazariaanse maffia nederlaag is de degraderende behandeling die aan de gezamenlijk gespreksvoerder van de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, Barack Obama, werd gegeven in Azië en elders. Obama werd letterlijk een rode loper behandeling geweigerd bij zijn aankomst in China waar hij was voor de G20 conferentie van afgelopen weekend. Dit stond in scherp contrast met de super VIP behandeling welke gegeven werd aan de Canadese Eerste Minister Justin Trudeau die werd aangeprezen door de WDS aan China als een beter leider voor Noord Amerika dan ofwel Hillary Clinton of Donald Trump. Trudeau werd behandeld als een superster in China gedurende een bezoek van een week wat als resultaat had dat Canada openlijk zijn steun aan de gezamenlijke regering van de VS opzegde door aan te kondigen dat ze samengingen met de door China geleide AIIB.

Japan wordt nu verwacht hierin te volgen, de VS gezamenlijke regering geïsoleerd achterlatend op het wereldpodium. Obama werd ook gedwongen een geplande ontmoeting af te zeggen met de Filippijnse President Rodrigo Duterte nadat Duterte hem “de zoon van een hoer noemde.”

https://www.theguardian.com/world/2016/sep/05/philippines-president-rodrigo-duterte-barack-obama-son-whore
Barack Obama zegt ontmoeting af nadat Filippijns president…….www.theguardian.com

Rodrigo Duterte zet de diplomatieke banden met Washington verder onder spanning als hij de leider van de VS waarschuwt om hem niet te ondervragen over de onwettige moorden.

Dit is belangrijk omdat de gezamenlijke verschuiving van de VS naar Azië voor een groot deel afhangt van het opstoken van territoriale geschillen tussen China en de Filippijnen en andere AZIATISCHE landen. In plaats daarvan, zijn de AZIATISCHE landen het eens met China om hun territoriale geschillen vreedzaam op te lossen.

Er is een hoop meer vernedering en hopelijk vergetelheid wat de VS gezamenlijke regering nog te wachten staat wanneer 31 september het fiscaal jaar nadert. Pogingen om ze eindelijk failliet te maken centreren zich op het internationaal dumpen van VS Schatkist aandelen gecombineerd met het aankopen van goud. Er is nu ook een enorme campagne onderweg om ervan verzekerd te zijn dat de aanvoer van drug en oliegelden naar de Federale Reserve Raad en zijn gezamenlijk assistent de regering van de VS, wordt afgesneden zodat ze niet meer in staat zijn om het faillissement nog verder uit te stellen.

Duterte’s moorddadige campagne tegen drugshandelaren in de Filippijnen is slechts een aspect hiervan. De grote campagne om de cocaïne geldstroom af te snijden vanuit Zuid Amerika intensiveert zich ook. Witte hoeden van het leger van de VS doen hun deel door alle Bush/Clinton Nazi factie drugs vluchten te stoppen die via de luchtbasis Incirlik in Turkije gaan, de Ramstein vliegbasis in Duitsland en de Bondsteel basis in Kosovo, zeggen bronnen bij het Pentagon.

De recente verwarring en het tegenstrijdig nieuws over ISIS in Irak en Syrië gaat allemaal over het afsnijden van olieinkomsten voor de Bush/Clinton factie van de cabal. De Russen en witte hoeden van het leger van de VS werken nu samen met de Turken, de Iraniërs en de Syriërs om dit te laten gebeuren.

De situatie heeft het punt bereikt waarop de campagneleiders van Hillary Clinton contact opnamen met de WDS om te zeggen dat ze van plan waren om een einde te maken aan Hillary’s gooi naar het Presidentschap. Ze gaan ofwel haar slechte gezondheid gebruiken als een reden voor haar vertrek of anders laten ze haar vermoorden op een manier waarop het lijkt of Donald Trump er bij betrokken was, zeggen de Clinton campagneleiders. Recente VS gezamenlijke media koppen wijzen er op dat het de gezondheidsoptie is waarvoor ze zullen gaan kiezen.


http://www.nbcnews.com/politics/2016-election/hillary-clinton-strug...

Er is ook een toenemend bewijs dat de meeste openbare optredens van Hillary Clinton die in de media verschijnen gedaan worden door middel van blauw scherm technologie, wat betekent dat ze ofwel vermijdt om met werkelijk publiek om te gaan of dat ze niet langer in de buurt is. Een P2 vrijmetselaars lodge bron op hoog niveau zegt dat dubbelgangers of klonen alleen gebruikt kunnen worden om vooraf geschreven toespraken voor te lezen of om linten door te knippen maar dat die niet in staat zijn om complexe gesprekken te voeren. Dit verklaart misschien waarom Hillary al bijna een jaar persbijeenkomsten uit de weg is gegaan.

Kopieën waarvan verondersteld wordt dat ze medische rapporten van Hillary zijn (naar voren gebracht door de CIA) kunnen hieronder gezien worden.

Sinds Hillary ondersteund wordt door Evelyn de Rothschild net als de Bush/Rockefeller/Clinton maffia, kun je ervan verzekerd zijn dat wanneer ze het opgeven om haar persoonlijkheid te gebruiken, ze een scenario voor ogen hebben dat iemand anders als Donald Trump zal involveren als de volgende president van de VS.

Hoewel het leger van de VS Trump ondersteunt, betekent dit niet noodzakelijk dat Donald Trump de volgende president zal worden omdat het faillissement van de VS gezamenlijke regering misschien leidt naar een totaal ander scenario. De Trudeau Noord Amerikaanse optie die hierboven wordt genoemd is er maar een van.

In feite, in een duidelijk teken zijn de dingen al veranderd, vlaggen van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika waren duidelijk zichtbaar op de achtergrond tijdens de toespraak die Obama maakte aan het einde van de G20 ontmoeting in China. Dit wordt bevestigd in de eerste seconden van deze video.

Tot nu toe heeft Obama gesproken met het symbool van de admiraal vlaggen met gouden franjes van het VS bestuur op de achtergrond. Dit betekent misschien dat het eigendomsrecht van de Obama huisslaaf is veranderd tijdens de G20.

In ieder geval, de gebruikelijke verdachten zijn waarschijnlijk niet in staat om de gebeurtenissen te manipuleren in de VS of elders op de manier die ze gewend zijn. De afwijzing van de TTIP en TTP fascistische verdragen in Europa en de VS onderhandeld door de Khazarianen is een duidelijk teken hiervan. Deze verdragen worden afgewezen omdat ze een speciaal tribunaal plaatsen, gecontroleerd door de Rockefellers enz., boven de gekozen regeringen.

Het instorten van de belasting oplichtingen door de VS in EU door bedrijven als Apple, Google Amazon en McDonalds is weer een ander duidelijk teken van de Europese breuk met de VS factie van de Khazariaanse maffia. De G20 landen zijn het er allemaal over eens dat het gebruik van belastingparadijzen door multinationals om belastingen te ontwijken op zijn einde is en dat de Europeanen de weg hebben laten zien hoe.

De Europeanen hebben ook systematisch hun financiële tegoeden verplaatst naar China. Nathaniel Rothschild en zijn maat (Jacob) van de Rothschild familie, bijvoorbeeld, hebben hun meeste tegoeden verplaatst naar China tijdens de afgelopen 18 maanden, bevestigen Mossad bronnen in Europa. De Rockefellers, Bushes, Clintons en de “duistere kant van de Rothschild familie” (Evelyn) onderhandelen nu met de Chinezen, zeggen de bronnen.

Dat is waarover de Russische bronnen, genoemd bovenaan deze nieuwsbrief, contact opnamen met de WDS.

In Azië, is ondertussen een enorme geheime strijd gevoerd in Thailand over de historische goudschat van dat land. Bronnen in de Thaise Koninklijke familie en CIA bronnen in Azië bevestigen dat er een serieuze strijd om de troonopvolging gaande is daar. Hier volgt een ruwe schets over dit onderwerp:

“Elke Thaise telefoon werd deze boodschap gestuurd vanuit het koninklijk paleis: “De Koning is niet in orde, hij heeft vocht in zijn longen en zijn lever functioneert niet goed.’ Dit brengt hierover: de Kroonprins ( die stervende is vanwege AIDS, gaat naar Engeland en Duitsland elke maand voor bloedtransfusies) wordt de Koning. En, nu hou je vast voor deze, de Prins wordt GEFINANCIEERD door Thaksin [Shinawatra]!! Dus wat een manier om Thaksin weer aan de macht te helpen.”

Thaksin zat achter de red shirt beweging in Thailand waarvan velen (inclusief deze schrijver) vermoeden dat het een Khazariaans complot was om het Thaise goud te stelen. Meer ruwe geheime informatie hieronder:

“Hier is wat meer achtergrondinformatie over de relatie met Thaksin en de Kroon Prins….Het is bekend dat de Kroonprins een zware gokker was (is)….Verschillende jaren geleden toen Thaksin nog Eerste Minister van Thailand was, zag hij er persoonlijk op toe dat de gokschulden van de kroonprins werden vastgesteld…. Deze bedroegen ongeveer 300 miljoen VS dollars. Sindsdien ‘is er een rekening die open staat en wacht om vereffend te worden’…

De elite van het Koninklijk Paleis runt de operatie in Thailand….HM is buiten beeld geweest voor vele jaren… Net als de Koningin, ze verliet deze dimensie in 2012… Een dubbel is sindsdien ingevallen….De elite op de achtergrond heeft keer op keer geprobeerd om alternatieven te vinden om de kroonprins van de troon af te houden; inclusief het veranderen van de grondwet en het overnemen van de troon door de Prinses. Dit is een van de redenen voor het Leger om nu de baas te zijn. Ik heb jaren geleden gezegd dat het beste scenario voor de Thaise bevolking is om aan te kondigen dat de Koning en Koningin samen zijn overleden in elkaars armen… De Thais zouden dit sprookjeseinde accepteren.

De elites zullen spoedig een beslissing moeten nemen….Ze kunnen de koning niet in het ziekenhuis houden, (met steeds meer verhalen over operaties, koortsen, infecties enz.) ….Ik was in het bezit van Russische geheime informatie van enkele jaren geleden dat de fraude verklaart in detail met foto’s welke is gepleegd tegenover de bevolking van Thailand en de wereld met betrekking tot de koning en koningin.”

Het Thaise volk moet kijken naar historische voorbeelden van andere landen met een lange imperiale geschiedenis als Engeland en Japan om te komen met een goed plan om de belasting crisis af te handelen op een manier die Thailand en zijn instellingen sterker maakt. 


Tenslotte, deze week, er is wat interessant X-file gedoe aan de gang waar verslag van moet worden gedaan.

Ten eerste de explosie van de Space X raket in Florida vorige week is breeduit verslagen als zou deze veroorzaakt zijn door een UFO en er is genoeg video bewijs om dit te ondersteunen.

http://www.veteranstoday.com/2016/09/02/ufo-destroys-israeli-weapon...

Omdat dit al breed is uitgewerkt elders, zullen we alleen het mogelijke motief hiervoor aanstippen. De Israëlische Satelliet die veronderstelt werd gelanceerd te zijn was bedoeld om alleen door Facebook gecontroleerde internetdata te versturen naar Afrika. Omdat Facebook een Rockefeller onderneming is, wilde duidelijk iemand die macht heeft niet dat Afrika onderworpen zou worden aan Rockefeller/Facebook mindcontrole.

Veel minder besproken dan de SpaceX explosie, maar waarschijnlijk veel belangrijker, was de aardbeving die vorige week gemeld werd aan de Oostkust van de VS. CIA bronnen zeggen dat dit geen gewone aardbeving was maar eerder een aanval op ondergrondse basissen in de VS. Ze stuurden een foto van het epicentrum (oranje punt in de foto hieronder) en het is vlak naast wat nogal mysterieuze gebouwen gelokaliseerd.Dankzij een intensievere ruimteoorlog, kunnen meer en meer nieuwsitems worden verwacht die gelinkt zijn aan X-files achtige gebeurtenissen met belangrijke verslagen, volgens bronnen in de aan buitenaardsen gelinkte factie van het militaire industriële complex van het leger. Er kan geen twijfel hierover bestaan, we leven in historische tijden. Dus we moeten er zeker van zijn dat de goede jongens winnen.

Vertaling: Lia