Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 september 2016

Benjamin Fulford: Grote strijd om de wereldmacht en veranderingen als gevolg daarvan in Oktober / 26 september 2016

Grote strijd om de wereldmacht en veranderingen als gevolg daarvan in Oktober
26 september 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

Verschillende betrouwbare bronnen binnen de geheime diensten van de wereld en geheime genootschappen voorspellen belangrijke veranderingen in de machtstructuur van de wereld in oktober. De strijd richt zich op wie de Verenigde Staten en zijn militaire industriële complex zal controleren, zijn de bronnen het over eens.

CIA en Pentagon bronnen zeggen nu beiden dat noch Hillary Clinton noch Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten zal worden. Echter, ze zijn het er niet over eens wie wel president zal worden, wat laat zien dat deze zaak nog niet vast staat.

In de VS gevestigde CIA bronnen dringen er nog steeds op aan dat Joe Biden president zal worden alleen om snel vervangen te worden door VP kandidaat Tim Kaine. Deze bronnen zeggen ook dat er een factie is die er op aandringt dat Michelle Obama President wordt aldus feitelijk het Obama Presidentschap verlengend.

Echter, Pentagon bronnen zeggen dat een Biden Presidentschap “een ramp zou zijn.” Ze zeggen dat in plaats daarvan “de oktober verrassing de republiek misschien zal herstellen en nieuwe kandidaten oplevert voor het presidentschap zoals spreker Paul Ryan (R) en Senator Elizabeth Warren (Dem), die nationaal aanzien heeft verworven voor het openlijk er van langs geven van Wells Fargo CEO. ”

De White Dragon Society, op zijn beurt, beveelt aan dat de Canadese Eerste Minister Justin Trudeau hoofd wordt van een Noord Amerikaanse Unie. Wanneer de VS en Canada in 1776 uiteen gingen, kozen de Amerikanen voor “leven, vrijheid en het zoeken van geluk, ” terwijl de Canadezen een meer prozaïsche “goede regering.” promootten.

De wetten en regels in de Verenigde Staten zijn nu zo corrupt dat er misschien wel een vriendelijke buitenstaander als de Canadezen voor nodig is om de boel op te schonen. Het was ook niets waard dat Schotland alleen een deel van Engeland werd omdat een Schotse koning eindigde met de regering van beiden, dus een Canadese regering van de VS zal op de lange termijn een gelijksoortig resultaat opleveren. Ook zou een Verenigde Staten van Noord Amerika een bevolking hebben van 475 miljoen en dus een veel sterkere entiteit worden. De 122 miljoen relatief arme Mexicanen absorberen zou een belangrijke schaduwkant zijn voor dit voorstel maar tegelijkertijd, zouden deze Mexicanen de Noord Amerikaanse industrie helpen met de Aziaten te wedijveren.
Deze onderwerpen kwamen het afgelopen weekend naar voren tijdens onderhandelingen tussen WDS vertegenwoordigers, CIA witte hoeden en Aziatische geheime dienst en Chinese regeringsvertegenwoordigers. De gesprekken verliepen erg goed.

De Chinese regering en de CIA kwamen overeen dat enorme fondsen beschikbaar zouden komen voor het opzetten van een bureau voor toekomstplanning. De eerste taak voor dit bureau zou zijn het toezicht houden op de voortgaande opruiming van de Khazariaanse gangster vuiligheid die de Verenigde Staten hebben geruïneerd en zo veel ellende hebben veroorzaakt op plaatsen als het Midden Oosten en de Oekraïne.

Er werd overeengekomen dat het bureau uiteindelijk een jaarlijks budget zou hebben van biljoenen dollars om enorme projecten te financieren voor het opnieuw vullen van de oceanen met vis, de woestijnen weer groen te maken, het verbeteren van de wereldinfrastructuur, het exploreren van het universum en meer. Het bureau zou niet een bureau met een Stalinistische stijl van centrale planning zijn omdat het meeste van het feitelijke werk wordt uitbesteed aan de private sector door middel van concurrerend bieden.

Het Chinese leger biedt grote sommen goud aan om dit bureau te ondersteunen, terwijl zekere Aziatische koninklijken bruikbare dollar contanten aanbieden die samen gaan met dit goud. Het probleem waar nu aan wordt gewerkt is om uit te zoeken of deze dollars worden witgewassen door de Bush/Clinton/Rockefeller maffia of niet.

CIA en Mossad bronnen beweren dat de VS dollar na 30 september zal blijven maar dat de dollar verdeeld zal worden in een binnenlandse VS dollar die gedevalueerd zal worden met 50% en een internationale dollar die onveranderd blijft.

Echter, Pentagon en andere CIA bronnen beweren dat de Federale Reserve Raad op 30 september zal ophouden te bestaan waarbij de vraag rijst wie precies de dollar zal controleren.

Dit is wat het Pentagon rapporteert over het onderwerp:

“Het IMF accepteert de door goud ondersteunde yuan in de SDR mand op 1 oktober, terwijl de FRR 30 september ophoudt te bestaan.” Het voegt toe: “De Parijse overeenkomst welke in het geheim een globale goudstandaard activeert staat op bijna 48%, India zal het op 2 oktober ratificeren (4,5%) dus wanneer Rusland (7,35%) ratificeert zal het de 55% drempel overschrijden maar het wordt uitgesteld totdat militaire zaken opgelost zijn en de cabal zich overgeeft.”

CIA bronnen, zeggen op hun beurt dat China in het geheim de SDR controleert en het IMF. De SDR of Speciale Drawing Rights (speciale onderteken rechten), is een valuta voorgesteld door de IMF als een alternatief voor de VS dollar.

Chinese regeringsbronnen, zeggen op hun beurt dat China zal kijken wat het Westen zal doen in de komende maanden voordat ze zelf hun eigen actie ondernemen. Echter, ze zeggen dat de “VS dollar ondersteund wordt door niets.”

Mossad en CIA bronnen in Azië, staan er net als de Rothschild familie op dat er grote voorraden goud in Azië zijn die de dollar ondersteunen. Echter, deze schrijver, ondanks dat hij deze zaak al tien jaar onderzoekt, moet nog zien of het goud werkelijk bestaat. Een vertegenwoordiger van de WDS zal in de nabije toekomst naar Indonesië reizen om te onderzoeken of er werkelijk enig goud is in het Equator monument in Indonesië dat nu een ommuurde bouwplaats is geworden. CIA en Mossad bronnen in Azië zeggen dat er 4000 ton op deze locatie ligt.

Herinner je dat in 2012 Baron James Blackheath bewijs presenteerde aan het Britse Parlement dat in 2008 de VS Federale Reserve Raad rechten gebruikte tot 700 ton goud om door goud ondersteunde certificaten met een waarde van 15 biljoen te creëren wat suggereerde dat het werd ondersteund met 700.000 ton. Dit was hoe ze uit de Lehman crisis raakten.

Hier is de originele verklaring van Lord Blackheath:


Dus de Feds zijn officiële leugenaars over goud in het verleden. Zoals Nazi Propaganda Chef Joseph Goebbels het eens zei:

“Als iemand een leugen vertelt welke groot genoeg is en het blijft herhalen, gaan mensen het uiteindelijk geloven. De leugen kan alleen net zo lang blijven als de Staat de bevolking kan beschermen voor de politieke, economische en /of militaire gevolgen van de leugen. Het wordt dus van vitaal belang voor de Staat om al zijn macht aan te wenden om andere meningen te onderdrukken, want de waarheid is de doodsvijand van de leugen, en dus is de waarheid steeds meer de grootste vijand van de Staat.”

Als het verhaal over het begraven Aziatisch goud alleen maar een grote leugen is om de algemene controle te behouden, dan zal er duidelijk een alternatieve oplossing gevonden moeten worden om te voorkomen dat het financiële systeem en de beschaving instort.

Pentagon bronnen beweren dat er “30 Mossad/CIA controleurs van ISIS werden gedood door Russische raketaanvallen, dus het nieuwe financiële systeem kan in werking treden wanneer ISIS in Syrië en de Oekraïne is verslagen.”

De WDS heeft het Pentagon geadviseerd dat de oliebedrijven die druk uitoefenen op energieprojecten in Syrië en de Oekraïne Chevron en Exxon Mobil zijn. Dus, hen werd verteld, dat de beste manier om ISIS en de Nazi’s in de Oekraïne te stoppen zou zijn om de leidinggevenden van deze bedrijven op te pakken. Deze leidinggevenden zullen dan zeker zingen als kanaries over hun Bush/Clinton/Rockefeller bazen.

Sinds we weten dat de zoon van Joe Biden betrokken is bij de energie zaken in de Oekraïne, is het een goede veronderstelling dat het Biden als President voorstel gewoon een andere poging is van de Bush/Clinton/Rockefeller maffia om een proxy van hen aan de macht te houden in de Verenigde Staten sinds ze weten dat Hillary te giftig is (of dood) om President te worden.

Hopelijk zal het oppakken van leidinggevenden van oliebedrijven eindelijk deze Khazariaanse gangsters en hun ISIS private huurlingenleger uitschakelen.

In ieder geval, hun financiële fronten als Goldman Sachs bevinden zich onder hevige aanvallen op drie continenten.

In Azië, heeft een boycot van handel Goldman gedwongen 30% van zijn bankiers daar te ontslaan. Er is ook een beweging om de Bush/Clinton/Rockefeller maffia te dwingen de aandelen van Japans geregistreerde bedrijven terug te geven welke ze van Japan afpersten. Japan krijgt Russische ondersteuning voor deze actie, zeggen CIA bronnen in Azië. Volgens hen is een vredesovereenkomst met Rusland over vier Eilanden waar onenigheid over was, al definitief. In deze overeenkomst, krijgt Japan de twee meest Zuidelijke Eilanden terug. Hierna, wordt een sterk Japans, Russisch leger en commercieel verbond verwacht te verschijnen, zeggen de bronnen.

Dit zal officieel worden aangekondigd wanneer de Russische President Vladimir Poetin arriveert in Japan op 15 december, zeggen ze.

In Europa ondertussen, was ex Goldman econoom Jim O’Neall gedwongen om ontslag te nemen uit zijn baan als minister van financiën in het VK. In de EU wordt voormalig commissie chef Jose Barroso onderzocht voor het plotselinge ontslag nemen uit zijn baan en het in zee gaan met Goldman Sachs.


De door Goldman ondersteunde firma Uber en de Bush drugsgelden witwas Bank van Amerika worden al lang geraakt door onthullingen van hun adviseur, voormalig EU Commissaris Neelie Croes, die betrokken was bij twijfelachtige Bahama deals terwijl ze in dienst was.


Ook in de VS worden door ex Goldman biljonair employees gerunde hedge fondsen als Leon Cooperman van Omega adviseurs en Dan Och van Och-Ziff Capital Management onderzocht.


Deze onthullingen maken deel uit van een systematische aanval op de wereldwijde financiële parasieten van de Khazariaanse maffia. De voormalig onderzoeker van het Saving and Loan Scandal (Spaar en Leen Schandaal) in de VS, William Black, die duizenden in de gevangenis zette, is naar buiten gekomen met de mededeling dat het belangrijkste businessmodel van de banken fraude is.


Het neerhalen van de Khazariaanse maffia zal door gaan en intensiveren totdat ze zich volledig overgeven, zijn meerdere bronnen het over eens. Richting dit einde, wordt Top Khazariaanse maffia baas Benyamin Netanyahu ultimatums gegeven bij de VN, zeggen Pentagon bronnen. Dat is waarom top Joodse leiders een ontmoeting hebben met de Turkse President Recep Erdogan in New York om werkelijke vrede in het Midden Oosten te verkrijgen.

Bron: Antimatrix.Org

Vertaling: Lia