Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 25 september 2016

Ashtar On The Road: Ashtar over klonen en stralen-projectors! / 13 september 2016 /Susan Leland


Ashtar over klonen en stralen-projectors!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
13 september 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefde familie! Is het nieuws niet opwindend? Er zijn zoveel dominostenen die omvallen; het lijkt echt op een olievlek in de tijdstromingen van de planeet Aarde. Toch hebben wij jullie allemaal verteld dat deze dingen zouden gaan gebeuren….. zonder datums natuurlijk!

Alles dat wij jullie nu kunnen vertellen is dat op deze datum, zoals jullie tijd meten, alles met lichtsnelheid gaat OF DAT ER GEBEURTENISSEN ZIJN IN EEN OPVOLGENDE STROOM, EN WEL OP EEN ZEER STERK TOENEMENDE MANIER!!!

Laten wij beginnen met jullie te vertellen dat de dingen zich voor de donkere hoeden zeer snel ontwikkelen. En ja, zij proberen een heleboel trucjes uit te halen. Er waren verschillende 9-11 gebeurtenissen waarvan zij hoopten dat zij zouden plaatsvinden waarvan er een – zoals zij hoopten – dezelfde verwoesting zou brengen – of dezelfde verwoestende impact – als 9-11. Dit is niet gebeurd! Er was iets gepland voor de City of London. Zij wilden dingen uitvoeren in de belangrijkste grote gebieden in de wereld, waarvan New York er een was. Deze dingen gebeurden niet op 9-11!!!

Wij nemen hiervoor niet alleen alle credits. Wij, de Witte Ridders, Factie 3,het Ashtar Commando enzovoorts, enzovoorts – omdat jullie onze partners zijn! Omdat jullie opstonden en zeiden:  “NIET MEER! WIJ GAAN DIT NIET MEER DOEN!!!”

In plaats daarvan zagen jullie in het afgelopen weekend in jullie tijd een vernietiging van een soort die was bedoeld om binnen de gemeenschap van de donkere hoeden te zijn – maar niet echt! Ik heb het, natuurlijk, over de – ik zal gewoon zeggen; het overlijden van een van de Hillary-klonen.

Er is een paar dingen te vertellen in verband met klonen. Jullie hebben al wat gehoord van onze wonderbaarlijke en zeer geëerde reporters* Ik wil dit nog een beetje uitbreiden. Het is algemeen aanvaard dat als een kloon sterft – wat een andere manier is om te zeggen dat zij klaar zijn met leven, in welke zin dan ook, levend in dat kloonlichaam, zij deze vervangen.

Daarom hebben zij klonen opgeslagen voor het geval dat… Toen de Hillary-kloon in verval raakte, zoals jullie zagen – het stond allemaal op internet, over het gehele wereld-web – riepen zij (zingend): “Send in the clones!!!” Goed, ik kon zien dat iedereen hierover een beetje bijgepraat wilde worden.

Ik zal jullie vertellen wat er gebeurt. Deze klonen zijn geen originelen en zij hebben geen capaciteiten, of mogelijkheden die een ziel heeft, laat ik maar zeggen. Elke versie is zwakker en zwakker. Een andere manier om dit te zeggen is dat zij steeds donkerder worden omdat de klonen als zij geschapen worden, natuurlijk zijn geschapen om te bestaan in duisternis, geprogrammeerd zijn voor duisternis in de driedimensionale wereld – de illusies, de nachtmerries. De duistere hoeden hebben al eonen lang nachtmerrieachtige situaties geschapen, hoewel de klonen natuurlijk een relatief nieuw deel van hun programma’s vormen.

Dus is er een kloon gecreëerd en die is geschapen om geprogrammeerd te zijn met duister – het is niet echt zo, maar je zou kunnen zeggen dat als een kloon angst heeft, hij bang is voor het Licht.

Intussen behoren jullie, geliefde familie van Ashtar on the Road, tussen de Lichtwerkers die steeds meer Licht uitstralen. Wat gebeurt er dus met de klonen? Wel, het is niet alleen als gevolg van wat jullie de genetica van hun schepping zouden kunnen noemen, maar het komt ook doordat jullie zoveel Licht uitstralen en steeds meer Licht door dringt in de planeet Aarde vanuit het melkwegstelsel en nog verder weg, van de Grote Centrale Zon zelf, enzovoorts.

Aldus vernietigen de klonen zichzelf steeds sneller, degene die zeer onlangs verdween “leefde” maar een maand. Hoe lang denken jullie dat de volgende zal “leven?” Zij kunnen gewoon niet overleven! Geen datums! En wij zeggen dit ook niet zodat jullie de dagen kunnen gaan tellen voor iets van dien aard. Het is gewoon zodat jullie het weten. Dit is gewoon een deel van wat er moet gebeuren als deel van het geleidelijk laten verdwijnen van de controle en de macht van de donkere hoeden – nog een reden om werkzaam te blijven voor het Licht, nietwaar?

ZONDER jullie gaat deze duisternis verder. ZONDER jullie en jullie deelname – 100% of meer, als Lichtwerkers, Werkers voor het Licht, en dit betekent: “Stralers” – weet je- ik ben er gek op om jullie Stralers te noemen omdat dit het is wat jullie zijn – en HOE MEER JULLIE JEZELF OMHOOG BRENGEN NAAR DE HOGERE VIBRATIES, NAAR HOGER DIMENSIONALE NIVEAUS VAN REALITEIT WAAR DE WAARHEID WOONT, HOE HELDERDER JULLIE STRALEN!

Wij zien jullie vanuit onze schepen en wij zijn in hogere Realiteitsniveaus dan 3D, maar wij kunnen in 3D kijken en wij kunnen jullie vertellen hoe helder jullie stralen. Oh, geen zorgen, wij hebben geen camera’s op elke straathoek om te meten hoeveel jullie stralen. Dat is niet wat ik bedoel. Ik heb het over het GEHEEL, De ENE, De Collectieve Eenheid van de mensheid van de planeet Aarde!

HOE HELDERDER DE MENSHEID STRAALT, HOE HOGER IEDEREEN STIJGT – IEDEREEN DIE DIT WIL!!!

Of dit nu vanuit het onderbewustzijn is of vanuit hun Hoger Dimensionale Zelven, of wat dan ook, het is ook zo dat jullie door te ontwaken en het werk te doen, als jullie het werk willen noemen, wij noemen het misschien ”je harten volgen”, te leven in hetgeen waar jullie passie voor hebben en vanuit die ruimte te scheppen, de planeet steeds meer zullen optillen!

Jullie weten ook dat dit NESARA betekent, de Gouden Eeuw, en Ware onthullingen, ontmantelingen en landingen van onze schepen – niet iets dat is opgezet om jullie angst in jullie harten te brengen. Zo is het absoluut niet! Wij komen jullie niet overvallen. WIJ KWAMEN OMDAT JULLIE ONS HEBBEN UITGENODIGD!!!  Wij komen hier niet om jullie derde wereldoorlogfeestje te voorkomen; wij komen hier omdat jullie zeiden: “Nee, deze keer gaan wij het een beetje anders doen! Geen oorlog meer! Geen wereldoorlog meer!” Dat is de reden waarom wij hier zijn!

ALS JULLIE DUS VERHALEN HOREN OVER HET AANSTAANDE EINDE VAN DE WERELD EN AL DIT SOORT DINGEN, IS DIT HET EINDE VAN DE DRIEDIMENSIONALE ILLUSIES EN OP ANGST GEBASEERDE MANIEREN VAN LEVEN DIE DE VOOKEUR HADDEN!!!

Terwijl wij hier nu allemaal inzitten willen wij jullie eraan herinneren om deze figuren te bedanken – inclusief de zichzelf vernietigende klonen – omdat het nu zo duidelijk is. Het is absoluut duidelijk! Iedereen die naar deze presentaties heeft gekeken of deze verhalen heeft gelezen, kan niet anders dan weten dat er iets aan de hand is dat klaarblijkelijk nergens op slaat. Maar als jullie weten van de, wat ik “vervanging van de klonen” noem, wordt het allemaal kristalhelder, nietwaar?

Als jullie het je afvragen, natuurlijk hebben deze klonen bewustzijn. De klonen weten het. De donkere hoeden weten het. De programmeurs weten het en degenen die geprogrammeerd zijn weten dat hun dagen van verstoppen in het duister voorbij zijn omdat zij allemaal worden blootgesteld aan het Licht!

In het geval dat enkelen van hen die naar het Licht kijken als – laten wij zeggen een waardige “vervanging van hun bestemming” is er altijd de mogelijkheid, zelfs voor de meest weerspannige onder hen, om naar het Licht te komen. Het is nooit te laat, zelfs niet voor een kloon. Als een kloon er voor kiest om naar het LiefdesLicht te komen zal dit niet noodzakelijkerwijs betekenen dat hun fysieke leven zal worden uitgebreid maar er is voor hen iets te winnen door ervaringen op zielsniveau, laten wij het zo maar uitdrukken.

Als jullie bij de twintigste kloon of zo komen, is het niet waarschijnlijk dat zij zullen komen, maar er zijn er enkelen die nog relatief jong zijn en die misschien zouden willen meedoen aan de Gouden Eeuw en als dit zo is zijn zij welkom om dit te doen!

Er is ruimte in elk hart van elk menselijk individu en ook van alle leden van Moeder Gaia’s Koninkrijken, voor Vergeving, hoe gruwelijk de daad schijnbaar ook is geweest. Ik wil daaraan toevoegen, zoals ik al heb gezegd, dat jullie allemaal mogelijkheden hadden om donkere hoeden te dragen – misschien niet zo omvangrijk in jullie acties en uitdrukking zoals enkelen van hen die nu zo duidelijk publiekelijk worden getoond – maar hoe dan ook, jullie hebben dit ook gedaan en als jullie iets vinden waarvan jullie je bewust zijn, weten jullie hoe jullie dit kunnen reinigen! Ik zal er hier niet veel tijd aan besteden. Ho’oponopono is een grootse plek om ermee te beginnen. Jullie kunnen dit opzoeken als jullie daarmee niet bekend zijn.

Het is ook zeer wijs om, in deze dagen en deze tijd, om alles te vragen dat jullie misschien nog niet weten door gewoon alle programma’s of activiteiten, uitdrukkingen die ergens in jullie wezen, in jullie energievelden bestaan, op te roepen – verleden, heden, toekomst, onbewust – in alle andere aspecten, want ook die kunnen jullie reinigen.

Jullie zijn op een punt in jullie ontwikkeling gekomen waarop jullie niet noodzakelijk alle specificaties hoeven te kennen. Jullie kunnen gewoon vragen om hen op te lossen: als jullie het in tamelijk technische termen willen zeggen – ik ben een beetje een fan van elektronica – zodat jullie gewoon kunnen vragen om oplossing van alle programma’s die jullie niet langer dienen als ontwikkelde, ascenderende wezens! Nou, dit is makkelijk genoeg, nietwaar? Met andere woorden: breng er Licht naar toe en breng Licht in jezelf. Wordt partner van alle Wezens van LiefdesLicht in het Universum – inclusief jezelf – en doe het!

Dit is het moment omdat ik jullie garandeer dat jullie in de volgende momenten nog meer dominostenen zullen zien omvallen en er zelfs nog sneller meer gebeurtenissen zullen zijn, zelfs nog meer waarbij jullie kunnen zeggen: “Dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

Jullie zullen beginnen binnen je eigen Geheiligde Wezens, in jezelf en herinner je dat jullie net zo goddelijk zijn als ik, Ashtar, of ieder ander die zich in het Licht bevindt omdat jullie hier bij ons zijn op deze niveaus van jullie wezens!

Ga dus verder omhoog, geniet van de rit en blijf afgestemd omdat er nog veel meer gaat gebeuren. Wie weet wat ik zal zingen als wij onze volgende bijeenkomst houden. Ha, ha, ha.

IK HOUD ERVAN OM MET JULLIE SAMEN TE KOMEN, OM OP DEZE SPECIALE MOMENTEN IN JULLIE TIJD TE KOMEN. ZIJ ZIJN OP ALLE NIVEAUS BIJZONDER OMDAT JULLIE ONZE GELIEFDE FAMILIE ZIJN!

Zo is het dat wij samenzijn in onze harten en in ons LiefdesLicht en wij verder gaan naar de Gouden Eeuw en naar alle wonderbaarlijke, wonderbaarlijke gebeurtenissen en ervaringen die er voor jullie liggen. Wees dus niet verbijsterd als er het een of ander gebeurt.

VERSPREID GEWOON HET LICHT VAN WAARHEID EN BLIJF STANDVASTIG IN JULLIE BETROKKENHEID OM EEN WARE WERKER VOOR HET LICHT TE ZIJN!!!

En zo is het.

Saluut!

*Tara and Rama

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, September 13, 2016.
Edited for clarity by Ashtar and Susan

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.