Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 september 2016

Aartsengel Michael over Hillary Clinton en Klonen. / 10 September 2016 by Steve Beckow

Aartsengel Michael over Hillary Clinton en Klonen.
10 September 2016 by Steve Beckow

 Er is een zekere lijn van alternatief politiek commentaar dat gelooft dat de Hillary Clinton die we campagne zien voeren een kloon is.

Ik beken dat ik geloofde dat Hillary enkele jaren geleden klonen gebruikte, maar ik weet niet wat er misschien nu gebeurt.

Niettemin, om de berichten te bevestigen of af te wijzen, vroeg ik Aartsengel Michael in een recente lezing om duidelijkheid te geven. Zijn antwoord: “De huidige Hillary Clinton is geen kloon.” Hij had ook nog veel meer te zeggen.

Aartsengel Michael in een persoonlijke reading met Steve Beckow via het kanaal Linda Dillon op 2 september, 2016. Met dank aan Dana voor het transcript.

Steve: Zijn Bill en Hillary Clinton klonen?

Aartsengel Michaël: Nee, nee, gelukkig en helaas! (Lachend) (1) Zij hebben gewerkt zoals alle kandidaten en we spreken niet alleen maar over presidentskandidaten.

Degenen die in de bestaande posities zijn gedurende deze tijd van transitie, daar wordt enorm aan gewerkt.

Nu worden ze gepenetreerd zoals je goed weet door de tsunami [van liefde] van de Moeder, maar hen worden ook extra downloads en activeringen gegeven. Nu kunnen we jullie op dit moment in de tijd niet zeggen dat dit succesvol is geweest.

Het vasthouden aan de oude paradigma's is zeer sterk, die eigenaardig is vanuit ons perspectief. Het is bijzonder vanwege het potentieel, het ware vreugdevolle potentieel van wat ons te wachten staat.

Gezien de vrije wil en keuzes en besluitvorming punten, is het verbazingwekkend voor ons, als mensen politici of individuen ervoor kiezen om vast te houden aan wat niet meer haalbaar is. Dus aan dit verlangen blijven vasthouden en aan dat wat niet eens meer in vorm is en wat in feite steeds moeilijker wordt, wat zo vreemd is.

Dus, zijn deze mensen klonen? Nee, Wat Zij Zijn - en ik spreek van veel van deze die betrokken zijn in het politieke milieu, op dit moment - de vertegenwoordigingen van de menselijke chaos, van de onwil van de weerbarstigheid, van de desinteresse in het creëren van een nieuwe wereld.
Steve: Noch Hillary noch Trump zal het halen als kandidaat tot de verkiezingen, klopt dat?

AEM: Nee, dat is niet noodzakelijk zo. Wat noodzakelijk zo is is dat ze niet in posities van macht zullen komen. Het nieuwe paradigma is op zijn plaats dus, ongeacht wat ze geloven dat ze kunnen doen of hoe ze hun wil of hun verlangens kunnen opdringen aan een bevolking of aan de planeet, ze zullen niet voldoen aan de eisen voor het nieuwe leiderschap / nieuwe rentmeesterschap.

Dus ongeacht of zij te werk gaan als kandidaten of niet, zij zullen niet in posities van leiderschap komen. Nu weet Ik dat dit verwarrend is voor jou.

Dingen zijn niet altijd, zoals je weet, als ze lijken te zijn. Nu, bijvoorbeeld, je gedachten, "Oh deze mensen moet klonen zijn, want hoe kan dit mogelijk  zijn". Maar zij zijn geen klonen, omdat deze wetenschap en technologie niet beschikbaar is gemaakt voor degenen die deze personen zouden willen klonen (2)

Voetnoten:
(1) Als Hillary een kloon was, gemaakt door de heersende menselijke technologie, is de kans groot dat ze het niet zo ver zou hebben gebracht. Mensen worden al gekloond sinds de dagen van John Kennedy (voor zover we weten). Maar de klonen die wij produceren worden ziek na een tijdje en moeten regelmatig worden vervangen. Bovendien geven klonen geen speeches en hebben slechts een beperkt bereik van begrip en expressie.

(2) Ik denk dat AEM spreekt over kloontechnologie zoals het bekend is voor onze sterren familie, die waarschijnlijk geen van de bovenstaande gebreken heeft. Het zou deze technologie kunnen zijn die nog niet beschikbaar is gemaakt.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl