Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 9 september 2016

Aartsengel Michael Je Bent Bezig de Mens te Worden Die Je Bedoelde te Zijn / 8 September 2016 / Ailia Mira

Aartsengel Michael
Je Bent Bezig de Mens te Worden Die Je Bedoelde te Zijn
8 September 2016 / Ailia Mira

Goddelijke Wezens Hier op Aarde Belichaamd…

Neem een diepe ademteug en laat je schouders zakken. Neem een volgende diepe ademteug en blaas de lucht met kracht uit.

Laat jezelf een beetje ontspannen.

Schud nu je schouders en laat hen dan vallen. Laat je buik uitzetten en terugtrekken met één extra diepe ademteug.

Draai nu je frequentie omhoog. Stel je voor dat je kiest om je vibratie omhoog te laten gaan, en dat je deeltjes sneller bewegen. Ga door met je frequentie te verhogen en beweeg je lippen in een glimlach. Opzettelijk.

Je glimlach vasthoudend, open je Kroonchakra. Doe een beroep op het Goddelijke Licht binnenin je (telepathisch) en breng die verbinding naar de voorgrond. Verlicht je gebied.

Uitgebreid stromen uitnodigend en oproepend voor meer verbinding en nabijheid en ondersteuning. Merk op wat je voelt. Voel je warmte? Getintel? Roep die energie binnen, totdat je de sensaties voelt welke je bewuste verbinding bevestigen.

Laat dan los. Laat het allemaal los.

Deze Verduisteringscyclus is ongeveer halverwege, en het is een moeilijke.
Wij weten dat, en wij zien jullie toestaan en transformeren en rusten en jullie intenties instellen. Wij weten dat jullie je binnenin verbinden, jullie gebied verenigen, iedere dag tijd doorbrengend in wat jullie heilige ruimte is. Doen wat jullie van brandstof voorziet en jullie helpt om gecentreerd te blijven. Rusten wanneer jullie dat moeten. Meer hydrateren. Gefrustreerd en kwaad en geïrriteerd en overweldigd raken en terugkeren naar het centrum. Terugkomend voor meer.

Het is een verbazingwekkend iets om waar te nemen dat jullie steeds meer, niet alleen maar jullie Goddelijke Licht, maar ook jullie MEESTERSCHAP, belichamen.

Wij zien dat jullie meer zelfverzekerd worden in het incorporeren en integreren van nieuwe frequenties. Wij zien dat jullie meer ontspannen raken over de uitdagingen in jullie leven.

Jullie zijn aan het ontdekken dat jullie hobbels toe kunnen staan om te komen en te gaan zonder hen toe te staan jullie gevoel van zelf te wijzigen. Jullie gevoel van Zelf is bezig meer stabiel, gelijkmatig en waardevol te worden.

Te midden van deze veranderingen, begeleidt jullie innerlijke wezen jullie in/naar meer harmonie met alles dat jullie zijn.

Het weten dat je Goddelijk Licht als Liefde bent, schijnt minder als een idee te zijn en meer als een werkelijkheid. Heel veel veranderingen met jullie lichaam, besef, ideeën, relaties en manieren van leven, zijn er gebeurd. Wanneer de dingen nu intens worden, is het anders; jullie hebben toegang tot een staat van innerlijk weten. Jullie zijn meer capabel dan ooit tevoren.

Wij hebben groot enthousiasme voor jullie, en wij zijn één met Alles Dat Is, met het vieren van de bevrijding van jullie meesterschap. Terwijl jullie meer bereid worden om jullie spirit te volgen, en vertrouwen op de kleine, constante stem binnenin, beginnen jullie levens te stralen. Er is een sprankelende natuur aangaande jullie aanwezigheid en een zelfvertrouwen die anders is dan voorheen. Jullie zijn gemakkelijker om bij te zijn, en jullie zijn meer toestemmend aangaande verschillendheid. Zelfs aangaande het feit dat sommigen niets mogen afweten van deze zaak van “ontwaking”, zijn jullie bezig soeverein te worden, zelfverwijzend en claimen jullie vrijheid.

De energie van deze Verduisteringcyclus activeert een nieuwe golf van ontwakende mensen die roepen om de verbinding met hun bron. Er is een diep verlangen binnenin de mensheid voor gemeenschap en verbinding met de waarheid, met het essentiële, met het GODDELIJKE. Dit verlangen wordt alleen binnenin vervuld. Ieder menselijk wezen heeft diens benodigdheden voor naar soevereiniteit terug te keren. Naar een staat waar zij weten, “Ik ben een soevereine meester en creëer mijn leven hier met andere meesters,” en dit is levend en echt. Je weet dat iedereen op diens reis is en vertrouwt de ontvouwing van het Goddelijke Plan. Hoewel je wenst om je innerlijk weten en verschuivingen die je ervaart met iedereen waar je van houdt te delen, is je vreugde hier nu minder van afhankelijk.  

Je brengt meer tijd door in soevereiniteit en het vijfde dimensionale bewustzijn. De vierde dimensionale overtuiging dat je andere mensen moet redden is gewoon niet meer zo geactiveerd. Je bent bezig geduldiger en bewuster te worden. Wanneer je vrienden tegenkomt die nog steeds wachtende zijn of zelfs kwaad, eisend dat er voor hen gezorgd wordt, heb je mededogen. Je weet dat zij hun weg zullen ontdekken om al hun macht/kracht op te eisen. Je weet dat het punt is om je bereidwillig bezig te houden met de mensheid en je leven van binnenuit te hercreëren. Je koestert je ervaring.

De nieuwe energieën zijn hier, en jullie hebben hen voort geroepen. Hoe meer bevrijd jullie zijn, hoe meer verheven de energieën zijn die jullie aanwezigheid oproept. Jullie maken deel uit van de voorhoede, en jullie voelen een gevoel van hierover af te weten, niettemin is het geen probleem. Het is gewoon je rol, deze tijd, jouw weg precies nu. Je voelt immense dankbaarheid voor iedereen. Je houd ervan dat de wereld bezig is meer transparant te worden. Je bidt voor de moed en kracht om jullie collectieve bestaan te transformeren.

Diep binnenin weet je dat de verschuiving in de mensheid echt is. Je hebt dat innerlijke weten dat het leven dat je leeft helemaal over heelheid gaat. Je voelt de spiraal van je leven uitbreiden als je alles dat je bent en alles dat je geweest bent omhelst. Je hebt wie je bent afgescheiden van je ervaringen, aldus je van alles kunt houden. Door dit te doen, plavei je de weg voor de bevrijding van de mensheid uit beperking. Te weten dat jij niet je ervaring bent, is een prachtig iets om te weten.

Je leeft, in toenemende mate bewust van wat jou gelukkig maakt, in toenemende mate in staat om vreugde in alles te vinden. Je ziet wat verlicht is, wat voor jou de Hemel is, wat naar jou roept, en wat dat niet doet. Je leven verfijnt zich en jij, voelt je gestimuleerd, duidelijk, opgetogen over iedere dag en gelukkig om hier te zijn.  

Je bent bezig Eén te worden met het Goddelijke binnenin jou, en met dit, verspreidt enthousiasme zich doorheen je wezen.

Je gebied wordt steeds meer opgetild, en je blijft daar langer.

Je ontdekt dat je ervan houdt om meer energie, vrienden, geld, creativiteit en vreugde te manifesteren, omdat het leuk is om te creëren. Het is leuk om te ontdekken dat je door kunt breken naar geheel nieuwe niveaus van ervaring. Specifiek in gebieden die voor zolang klem schenen te zitten, gebroken schenen te zijn en voorbij het herstel.

Het is verbazingwekkend om gewaar te worden dat als jij jezelf leuk vindt, je open wordt om zoveel dingen te ontvangen die je voor zolang wilde. Je bent nu bereid te handelen naar wat er voor jou toe doet. Je probeert nieuwe dingen en leert en groeit, en het voelt aan zoals een avontuur, waar het eens gewoon was te voelen als strijd leveren en werken.

Dit alles is de potentiëlen voor de mensheid aan het transformeren.

Jouw reis is zich in samenwerking aan het ontvouwen met het Goddelijke Licht binnenin jou. Je vergelijkt jezelf niet met anderen en in plaats daarvan, leef je het pad dat naar jou roept. Het leven versnelt.

Bevrijd door je keuze van focus, is het Licht binnenin jou nu vrij. Vrij om te delen en jou de weg naar je leven, als een leven van vreugde te laten zien. Je bent bezig de mens te worden die je bedoelde te zijn, vanuit de grootsheid die je bent als een gebied van eindeloos Licht.

De waarheid is nu hier, als jou.

IK BEN Aartsengel Michael

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009 - 2016, Ailia Mira | Expect Wonderful by Ailia Mira. All rights reserved.http://www.expectwonderful.com