Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 september 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zondag 11 september 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zondag 11 september 2016


Wij nodigen jullie uit om je leven te onderzoeken en te kijken naar alle gebieden die niet zo goed zijn als je zou willen. Hoeveel weerstand heb je rondom dat onderwerp? Stop en vraag jezelf af welke overtuigingen je hebt die je vast houden of betrekken je in wat ongewenst is. Is je focus bekrachtiging of ontkrachting?

Als je een probleem hebt waarbij het lijkt alsof er geen beweging in komt, wat je ook probeert, heb je waarschijnlijk alle opties uitgeput die je kunt bedenken. Dat is een teken dat het tijd is om het uit handen te geven aan je gidsen en helpers. Je kunt dat doen door middel van een oprechte vraag om hulp en je over te geven aan die bijstand. Als je niet weet wie om hulp te vragen, dan kun je gewoon vragen om welk hoger wezen de perfecte match voor jouw is om je te helpen om daaraan voorbij te evolueren voor eens en altijd. Sta dan jezelf gewoon toe je te laten leiden, volg de weg van de minste weerstand, en let op de signalen en synchroniciteiten die de weg wijzen.

Wij zijn altijd hier om je te helpen. Wij kunnen alle potentiëlen en mogelijkheden zien vanaf onze kant van de sluier, en de perfecte energieke matches voor jou zien. Maar je moet vragen om ons toestemming te geven om te helpen en dan bereid zijn om het aan te grijpen en te worden geleid. Een van de meest magische dingen die je ooit kunt ervaren als een mens op de planeet is jezelf laten beminnen, begeleiden en ondersteunen door jouw team naar de mogelijkheden die jij je nooit kon voorstellen dat ze bestonden. Het is een grote vreugde voor jou en voor ons. 

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl