Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 11 september 2016

11 september Jubileum Meditatie:

11 september Jubileum Meditatie Gericht op Healing en Voorbereiding van de Weg voor Verandering
 in Nederland a.s. zondagavond om 18.00 uur

In verband met de lengte van dit artikel, verkorten wij dit artikel tot de meest belangrijke info. U kunt het gehele artikel HIER lezen.

De afgelopen jaren hebben er wekelijks, massa meditaties plaatsgevonden. Dit jaar valt de 15e verjaardag van de 11 september aanslagen op een zondag. Een oproep is uitgegaan om op deze dag een speciale meditatie te houden voor collectieve genezing en de voorbereiding voor het Event.

Het is mijn overtuiging dat we een katalysator nodig hebben om deze waarheid te laten zegevieren - die katalysator is "The Event" - die permanent de realiteit van de mensheid ten beste zal veranderen.

by Nova Biscotti, September 9th 2016

Om het woord 'compassie' te spellen, moest iemand voor het gemak het woord 'passie' moeten er aan toevoegen. Om vele redenen, beroert de afbeelding hieronder mijn ziel - om meer te willen doen, om letterlijk de waarheid aan het licht brengen - zodat gerechtigheid kan zegevieren en de nasleep van die dag permanent kan worden genezen.

In de Cobra's meest recente instructies voor de "Wekelijkse Ascentie Meditatie", kan men het volgende vinden:

Visualiseer een zuil van licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, ga dan door alle punten van Licht binnen ons zonnestelsel en vervolgens door je lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere pilaar van Licht die oprijst vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door je lichaam en naar boven in de lucht in de richting van alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en ons Universum. Je zit nu in twee pijlers van Licht, het Licht stroomt  tegelijk zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht voor een paar minuten actief


Onlangs bracht iemand het idee naar voren van het genezen van 9/11 via een massameditatie. Het viel me op dat dit het eerste jaar sinds 2011 is dat 9/11 valt op een zondag. Om deze reden heb ik gevraagd het idee te concentreren op de komende meditatie deze aankomende zondag op het helen van de nasleep - de "tijdlijnen", als je wilt - met betrekking tot 9/11.

Cobra was voorstander van dit idee, dus voor de volgende week, stel ik voor dat de energetische focus van de meditatie specifiek op Manhattan gericht is. In feite vertegenwoordigd de bovenstaande foto een uitstekend visueel punt van nadruk zoals blijkt in de instructies die volgen:

Speciale 11 September Ascentie Meditatie Instructies

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen.

2. Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascentie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.

3. Visualiseer jezelf staande in een van de twee elektrische Blauwe "Pilaren van Licht" op Manhattan in de afbeelding hierboven. Visualiseer deze pilaar van licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, ga dan door alle punten van Licht binnen ons zonnestelsel en vervolgens door je lichaam (op Manhattan eiland) naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere electrische blauwe pilaar van Licht gelijk opstijgend vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door je lichaam en naar boven in de lucht in de richting van alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en ons Universum. Je zit nu in twee pijlers van Licht, het Licht stroomt  tegelijk zowel naar boven als naar beneden door je heen- op het eiland Manhattan, waar de twee WTC-torens stonden. Houd deze pijlers van Licht voor een paar minuten actief.

4. Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex, die zich uitbreid over de gehele Aarde en vervolgens door het hele zonnestelsel, alle duisternis en anomalie verwijderend,  het trauma genezend van 9/11 en de daaruit voortvloeiende oorlogen, de Matrix ontbindend en het brengen van geluk, overvloed, vrede en liefde voor alle wezens binnen ons zonnestelsel.

5. Visualiseer gegevens releases via de massamedia over de complete realiteit van 9/11 - waarom het is gebeurd, hoe het gebeurd is, en wie verantwoordelijk was. Zie de massa kalm reageren, rationeel en op verantwoorde wijze als eenmaal deze waarheid volledig wordt onthuld. Visualiseer dat de mensheid snel uit de shock van de openbaringen geneest - en uiteindelijk begrijpen dat de verdeel-en-heers tactiek altijd zal worden overwonnen door de waarheid, liefde, en mededogen.

6. Visualiseer volledige Openbaarmaking en massale informatie vrijgave over de buitenaardse aanwezigheid en de geheime ruimte programma's via de massamedia. Visualiseer de oprichting van het nieuwe eerlijke financiële stelsel voor iedereen. Visualiseer het eerste contact met welwillende ET rassen. Visualiseer dat de Event plaatsvindt, wat eindelijk Planeet Aarde bevrijd.

Deze instructies zijn alleen bedoeld voor de actuele dag van 11 september 2016.

Aanstaande zondag zal de 15e verjaardag zijn, en het is tijd voor de mensheid om niet alleen de waarheid te leren, maar ook om het genezingsproces te beginnen.

Wat er gebeurde ongeveer 15 jaar geleden heeft ons allemaal getroffen - of jullie in New York waren die dag of elders in de wereld. De Cabal probeerde - in een grote klap - om uiteindelijk een fascistische staat binnen de Verenigde Staten te creëren en te beginnen met het plunderen van de rest van de wereld ongestraft via voortdurende oorlogvoering.

Maar ze hebben al gefaald. Een belangrijk aspect van "The Event" zal volledig blootstellen wat er werkelijk is gebeurd die dag - niet de uitgebreide leugens die schaamteloos werden verkocht aan het publiek. Ondanks dat de overgrote meerderheid van de mensheid zich niet ervan bewust is dat het een "inside job" was, waren wij (als mensen) nog steeds in staat om gezamenlijk het tij te keren tegen de eeuwigdurende oorlog en richting een ultiem einde van gewapende conflicten op onze planeet.

Nu is het tijd om het af te maken. Samen hebben we de kracht om onszelf te doen gelden en verklaren ons verlangen naar een wereld waar we niet langer slaven zijn - maar echt vrij om onze hoogste doelen na te streven als soevereine wezens.

Dit is onze kans om een standpunt te maken en te zeggen: "We stemmen niet langer in met deze realiteit!"

Met voldoende druk, zal de matrix van controle instorten.

Inderdaad, Freddie, "Waarom kunnen we Liefde niet nog één kans geven?"

Help mee deze aankomende zondag in de speciale "9/11 versie" van de Wekelijkse Ascentie Meditatie. Samen zijn we niet te stoppen - angst en controle zijn machteloos in het gezicht van liefde en waarheid.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl