Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 augustus 2016

WERELDGEBEURTENISSEN zijn alleen maar AFLEIDINGEN die onze ATTENTIE afhouden van een VEEL GROTERE AGENDA. / Oktober 12, 2015/ Geplaatst 4 augustus 2016

WERELDGEBEURTENISSEN zijn alleen maar AFLEIDINGEN die onze ATTENTIE afhouden
van een VEEL GROTERE AGENDA.

(Gebruik s.v.p. uw onderscheidingsvermogen, wm)

Door Bradley Loves.
Oktober 12, 2015/ Geplaatst 4 augustus 2016

De wereld zit vol met afleidingen

Wat er ook schijnt te gebeuren, het gebeurt voor een reden. De oorlogen en gevechten die we in het Midden Oosten zien gebeuren, gebeuren in opdracht van een EEUWENOUDE ZWARTE MAGIE CULTUS.

Er bestaat een veel diepere reden voor wat er in het Midden Oosten gebeurt. Deze reden kan alleen maar begrepen worden als men bereid is terug te gaan in het verleden van wat overduidelijk een verschrikkelijke situatie is.

Het gaat allemaal over het MORFOGENETISCHE VELD van de planeet!

Het gaat allemaal over het energiesysteem van de planeet… en daarom ONS energiesysteem.

Vallende bommen, lijdende mensen en wat zich doet voorkomen als chaos die regeert, is een BEDACHTE FREQENTIE, die daar gecreëerd is om de mensheid in een staat van TRAUMA te houden.

We zullen echt moeten gaan snappen hoe dit in werkelijkheid zit!

Er zit een methode achter de krankzinnigheid van de GESTOORDE PSYCHOPATEN die hier over gaan

Zij, de psychopaten, begrijpen dingen zoveel dieper dan de doorsnee man, vrouw en kind die op het planeet oppervlak wonen. Zij werken n.l. met de kennis van de OUDEN…. En werken met volledige kennis van de Mysterie Scholen. Zij zijn niet simpelweg zomaar aan het proberen om oorlog en ellende te Creëren, hun doelen zijn zoveel groter en verder rijkend.

DENK GROOT!  KIJK DIEPER!

Zij willen komplete controle over deze planeet.
De planeet is in essentie een HOLOGRAM. Het is een geprojekteerd beeld van alle  kollektieve zielen die op het aardoppervlak leven.
Omdat zij de realiteit wensen te creëren die zij willen hier op het aardoppervlak, is het noodzakelijk voor hen om controle te hebben over werkelijk ieder levend wezen hier op aarde.

HIER VALT NIET OVER TE ONDERHANDELEN

Iedereen die denkt dat de realiteit een STATISCH iets is, iets dat er altijd geaeest is en nooit gestuurd of veranderd kan worden, begrijpt echt niet wat het UNIVERSUM eigenlijk is.

Onze gedachten…., zijn precies even kreatief en precies zo machtig als ATOOMWAPENS! En hoe wij op dagelijkse basis denken, is net zo belangrijk voor de struktuur en de grondstof van onze werkelijkheid als welke andere uiterlijke beïnvloeding die bestaat.

WE ZULLEN DIT GEWOON MOETEN GAAN SNAPPEN.

De Illuminatie, de Cabal, noem ze wat je maar wilt, werken vanuit het bezit van de OUDE KENNIS.
Zij hebben de noodzakelijke stappen ontdekt om de werkelijkheid te sturen en vorm te geven.

Zij kunnen dit NIET alleen voor elkaar krijgen, zij hebben onze hulp hierbij NODIG!

Waarom?

DE WERKELIJKHEID IS EEN GEZAMENLIJK CREATIE VAN ONS ALLEMAAL.

Ieder van ons heeft hier een inbreng in. Ieder van ons heeft een stem. Elk van onze stemmen is gelijk aan de stem van ieder ander mens!
Misschien heb je altijd gedacht dat de stemmenvan de Illuminatie of de Cabal meer waard zijn dan de jouwe, maar ik kan je verzekeren dat zijn ze NIET..

Dus, in Godsnaam, WAAROM, WAAROM, WAAROM, ziet de wereld er uit zoals hij doet??

Werkelijk iedere man en vrouw is aangeleerd, geïntimideerd en getraumatiseerd in een BEPAALD DENKPATROON dat er voor zorgt dat de Cabal een werkelijkheid kan Creëren die zij wenst.

Kan dit nog duidelijker zijn? Kan dit nog simpeler zijn? Kan dit nog beknopter zijn?

Wat we hier voor ons hebben is NIET de werkelijkheid die de meeste mensen willen, maar het IS de  gewenste werkelijkheid van diegene die een deel uitmaken van de Illuninati-Duivelvererende Cabal.

Mark Passio zegt het zo beknopt! En zo perfekt en daarom blijf ik zijn stof steeds maar weer posten…, maar tegelijkertijd is het een subtiel concept.
Bijna te subtiel voor de meeste mensen om te bevatten.

Het is subtiel omdat de WETENSCHAP achter dit concept niet duidelijk begrepen wordt.

LAAT ME DIT NOGMAALS HERHALEN. We hebben allemaal een enorm effekt op elkaar!

ONZE KOLLEKTIEVE GEDACHTEN…, DUS IEDEREEN DIE HIER SAMEN OP AARDE WOONT…, CREEERT DE WERKELIJKHEID DIE WE VOOR ONS ZIEN!.

Onze werkelijkheid is niet statisch…, is niet konstant, hij is VERANDERBAAR!

Wat ik hiermee bedoel is dat ALS de gedachten, dromen en beelden van alle mensen die op aarde wonen Morgen plotseling zouden veranderen, de werkelijkheid die we binnen het HOLOGRAM waarnemen, MORGEN EVENEENS ZOU VERANDEREN!

Ik houd je NIET voor de gek. Dit is geen grap, en ook geen spekulatie!

DENK GROTER!

Waarom denk je dat het zo ABSOLUUT NOODZAKELIJK is voor de USA Corporatie om een VRIEND te hebben als Saudie Arabie, een land dat bekend staat als een van de meest onderdrukkende regimes op deze planeet.?
Een regime waar onthoofdingen en kruisigingen gemeengoed zijn?

DENK JE WERKELIJK DAT ZIJ DAT REGIME ZOWEL NODIG HEBBEN ALS WENSEN OMDAT HET HUN DIENT?

De gedachtevorm en de mind-set van een land als S.A., is ONONTBEERLIJK voor hun grotere doelstellingen van het MORFOGENETISCHE VELD van de planeet te sturen en daarvoor het sturen van de  WERKELIJKHEID ZELF!!

We zullen afstand moeten nemen van het dag na dag bombarderen, de verwarring en alles wat er gebeurt en vooral van de TV/NIEUWSMEDIA…, ALS WE TENMINSTE OOIT HET GROTERE PLAATJE WILLEN GAAN ZIEN VAN DE REDEN WAAROM ZE DIT ALLEMAAL DOEN!

Ja, het zijn psychopaten die vreselijke dingen doen, maar het zijn psychopaten  die EXTREME KENNIS doorgronden hoe dit alles werkt!

En de manier om ze te verslaan is niet steeds te zuchten over alles wat zij uitvreten, maar in plaats WETEN WAT ZIJ WETEN…, en in te zien waarom zij doen wat ze doen!

Zij zijn werkzaam op een grootse energie en frequentieschaal.
Zij werken met elektrische/magnetische velden die het HOLOGRAM ONDERSTEUNEN.

En terzijde, Veronica Keen is de enige persoon die ik ooit ben tegengekomen die informatie op het web zet van de ANDERE ZIJDE, en die ook maar ooit praat over ley-lijnen en grids of het net, en hoe onze eigen kracht tegen ons gebruikt wordt.

Daarom blijf ik haar stukken posten, niet omdat zij een betere channelaar is, maar omdat zij daadwerkelijk een deel van de WAARHEID aanreikt.

En dan komt hier nu de HAMVRAAG voor al diegene die allemaal dol zijn op andere channelaars!
Waarom is er geen ene gechannelde entiteit te vinden die het ooit over de Grid/Net, de ley-lijnen en de  Morfo-genetische velden heeft?????

Dat komt omdat hun boodschappen VALS zijn. De enige manier waarop je dit sowieso te weten kunt komen, is werkelijk de subtiele werking van het UNIVERSUM te begrijpen en te weten hoe een werkelijkheid gekreeerd wordt. Daarom is kennis ZO BELANGRIJK VOOR ONS ALLEMAAL.

( Wakkeremensen ondersteund de bovenstaande uitlatingen niet geheel, omdat er in bepaalde channelingen wel degelijk over het Grid/Net, de ley-lijnen en de  Morfo-genetische velden wordt gesproken. Denk ook aan Martijn van Staveren, Cory Goode, David wilcock en andere, die hier veel over vertellen.)

Inplaats van aan ons zuivere kennis te geven, bedacht de Cabal de NEW-AGE…, en gaf ons feel-good boodschappen die ons eigenlijk niets vertellen. Voor allerlei praktische doelen is de NEW AGE de nieuwe religie die ons steeds en steeds weer elke week terug doet komen naar channelaars, i.p.v. priesters, om ons Boodschappen te geven die zo goed voelen en die ons inspireren…..maar ons altijd verzoeken om vooral NIKS TE DOEN!

De OUDE MANIER van de priesters was om ons te vertellen dat we allemaal zondaars zijn en dat we zelf NIETS kunnen doen om ons te redden omdat we krachteloos zijn!

De NIEUWE MANIER is ons te vertellen hoe geliefd we zijn…,maar omdat alles al voor ons geregeld is door veel hogere wezens en buitenaardsen, we  niets meer hoeven te doen dan gewoon achterover leunen en afwachten!

Zie je hoe deze twee dingen precies hetzelfde zijn?

NIETS DOEN. NIETS DOEN

Het is hetzelfde verjaardagskadootje met een nieuw papiertje er om heen!

Terugkomend op de Illuminati en de Cabal…

Zij zien elke man en vrouw slechts als een accu, die  af en toe gekieteld moet worden om een bepaalde frekwentie van energie en input af te geven om zo HUN VERSIE van de werkelijkheid in stand te houden.

Daarom blijft Mark Passio ons maar steeds vertellen dat WIJ, ja WIJ, de moed van een mosterdzaadje dienen te hebben, of nog beter van een erwt, en te stoppen MET DEZE PSYCHOPATEN TE ONDERSTEUNEN!

Er zijn miljoenen en miljoenen BRAVE BURGERS, of order followers, die, voor een salaris…, en voor een baan…,gehoorzaam het werk doen!

HOE KAN IK DIT NOG SIMPELER ZEGGEN?

Ieder van ons heeft een stem… ieder van ons heeft evenveel macht als de rijkste leden van de Cabal!
We dienen ons te verenigen  in deze wereld en deze werkelijkheid alsof het ONS AAN HET HART gaat!

Dus, als je bereid bent je stem te verkopen, ja, dat zei ik echt, je stem te VERKOPEN, je wens om een liefdevolle planeet te hebben, je stem te verkopen aan de Cabal voor niets meer dan wat loon, voor papieren dollars, voor een mooie auto, of levensmiddelen…, dan HELP JE HEN ABSOLUUT MET HET SCHEPPEN VAN EEN DUISTERE WERKELIJKHEID OP DEZE PLANEET!

Jouw stem doet er toe, en is zojuist “verkocht”.

We zullen moeten stoppen met vingerwijzen, omdat WIJ…, ja WIJ de Cabal helpen met iedere gedachte van hulpeloosheid…, en iedere Aktie die we verrichten, en elk moment van ons leven dat we niet correct DENKEN.

Elke man en vrouw in de USA helpt mee aan het werpen van bommen door de USA Corporatie in andere delen van de wereld simpelweg door NIET te zeggen: IK WIL NIET DAT JE DIT DOET!!!

Ofwel onvermurwbaar…. IK GEEF HIER GEEN TOESTEMMING VOOR!

De enige manier om correct te denken is om tot volledig bewustzijn/kennis te komen over wat zij weten wat zij echt van plan zijn!

Sommige mensen zullen denken dat ik helemaal gek ben om zo diep in het occulte en in de zwarte magie en in de duistere geheimen van het Satanisme. te duiken als ik gedaan heb.

Maar ik kan je vertellen dat dit het allerbelangrijkste is wat ik ooit gedaan heb, en ik ga er mee door!!!

Het heeft me geholpen om veel helderder het WAT, WAAROM, en HOE te zien van deze psychopaten, die in staat zijn de segmenten van het AARDE HOLOGRAM in een zo negatieve werkelijkheid te sturen zoals zij dit op dit moment dat wij spreken, nog steeds doen.

Het is allemaal redelijk logisch als je maar naar HET GROTERE PLAATJE kijkt!

Het voortdurende bloedvergieten in Syrie…, is niets meer dan een  bloedoffer wat plaatsvindt om de overkoepelende frekwentie van het morfo-genetische veld van de planeet te verlagen.

Dit dient vele manieren.

  1. Het traumatiseert de geest en emoties van ontelbare menselijke wezens.
  2. Dit trauma wordt ge-upload in het elektrisch magnetische veld van de planeet.
  3. Dit trauma verlaagt de resonantie en de kwaliteit van het totale veld.
  4. Het veroorzaakt een veel lagere trilling en frekwentie op een wijd veld van de planeet.
  5. De dromen van alle levende wezens worden hiermee beïnvloed.
  6. En tientallen andere manieren die niet genoemd worden.

Er bestaat NIET ZOIETS ALS:  Als ik me daar niet bevindt….dan heeft het geen effekt op mij!.

Juist deze levende planeet-energie kun je zien als een deken die ons allemaal bedekt en waar we allemaal door aangeraakt worden, ongeacht waar we daadwerkelijk wonen!

WIE ZIJN DE BRAVE BURGERS/ORDER FOLLOWERS?

Hoe zit het dan met de talloze mannen en vrouwen die wapens maken, vliegtuigen, tanks, geweren, bommen, iniformen, satelieten enz en dat alles voor een loon?

Wat GEBEURT ER MET HUN STEM?  Zij helpen de duistere Cabal!!

En hoe zit het met al die mannen en vrouwen die in de legers van deze aarde zitten om te vechten en te doden in hun oorlogen?
Wat doet hun stem  onze wereld aan?

En hoe dan met de mensen die hun geld investeren in bedrijven en corporaties die deze dingendoen?

EN WAT DENK JIJ EN DOE JIJ VANDAAG DAT EEN EFFEKT HEEFT OP DE GRONDSTOF VAN DE WEKELIJKHEID?

Dus, als jij op dit aardoppervlak leeft., dan word je aangeraakt door het  trauma dat zich momenteel in het Midden Oosten afspeelt.

Zelfs als je lekker in je bed slaapt, heeft deze trauma-energie een effekt op jou op een heel erg belangrijke wijze, het geeft vorm aan de werkelijkheid waarin jij leeft en die jou omringt!

Het is een down-load in je subtiele lichaam die je niet kunt vermijden!
Je kunt jezelf niet loskoppelen uit deze soep!

ZIE ONZE WERELD EN ONZE WERKELIJKHEID ALS EEN PAN GROENTESOEP

Stel je voor dat je een peen bent in die soep…. En als je eenmaal in die soep bent gegooid, dat alle smaken van iedere andere groente in de soep op de een of andere manier hier niet door beinvloedt worden!

Je zou kunnen zeggen…

Ooohhhh, ik ben maar een peen, dus die smaak (frekewentie) van al die andere groenten zal geen enkel effekt op mij als peen hebben, of op de smaaak van de soep, want we zijn allemaal verschillend.
Hun smaken (gedachten en frekewenties) moeten bij mij weg blijven… want ik ben een peen, en ik wordt niet beïnvloed door die andere soepgroenten.

IS DIT WAAR?

IS DIT ZELFS MAAR MOGELIJK?

Het wordt tijd dat we eerlijk worden over wat we hier op aarde eigenlijk komen doen.
Het wordt tijd dat we volwassen worden.

Als jouw baan,(hoe je geld verdient) de Cabal ondersteunt, NEEM DAN ONTSLAG.  ZOEK EEN ANDERE BAAN!

Als je dit niet doet, dan ben JIJ, ja..JIJ, een deel van het probleem en schaad je de planeet op een verschrikkelijke manier.

Ik vraag je om overdeze dingen na te denken.

Met al mijn liefde,

Bradley


Vertaling: Marianne