Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 augustus 2016

VRAAG HET ASHTAR / Geplaatst 14 augustus 2016

VRAAG HET ASHTAR
Geplaatst 14 augustus 2016

(Vergeet niet om slechts vragen te stellen van algemeen belang - dit is niet een forum voor persoonlijke vragen en verzoeken om informatie, en HIJ ZAL GEEN DATUMS GEVEN!)

"Ik heb geruchten gehoord over een op handen zijnde massale verschijning van een gigantisch ruimteschip door middel van een visuele onthulling voor de wereld in oktober 2016 - Hoe groot is de kans dat dit gebeurt?" Hugo, Zwitserland

 Ashtar:  Onze schepen van allerlei soorten en maten worden nu gezien op verschillende plaatsen! Echter, er komt een dag waarop ze overal in jullie luchten volledig zichtbare zullen zijn.  Dit zal gepaard gaan met de formele Wereldwijde aankondiging van onze aanwezigheid. Zoals jullie je wel kunnen voorstellen, zal dit evenement een primeur zijn voor Planeet Aarde, en het moet worden gedaan wanneer de mensheid klaar is om in hun hart te begrijpen en weten dat wij in vrede komen.

"Op dit moment, waarop jullie de tijd te meten, zijn de voorbereidingen nog niet helemaal compleet. Wij naderen snel de voltooiing van ons deel, dat is te zien doordat er geen interferentie is door degenen die proberen om hun controle op te dringen aan de Wereld. En, wij nemen ook waar dat het verheffen van het bewustzijn snelle vorderingen maakt in het verzekeren van de mensen van de waarheid van onze vreedzame komst! Het is niet aan mij, om het even, welke specifieke datum te geven, maar ik kan jullie vertellen dat het, gemeten naar jullie tijd, zeer dichtbij is! "

****************************

"Zal er een noodzaak zijn om te slapen na Ascentie? ' B.T.

 Ashtar: Nadat jullie volledig zijn geascendeerd naar jullie Lichtlichamen, hoeven jullie niet te slapen of iets anders wat jullie rekenen als fundamentele benodigdheden in jullie huidige levensstijl, jullie zullen vele keuzes hebben zoals, waar in de Rijken van Licht je gaat,  en welke ervaringen en lessen je kiest.

"Jullie kunnen ervoor kiezen te incarneren in een fysiek lichaam op Aarde of elders, in welk geval het nodig zou kunnen zijn om te slapen, te eten en je lichaam te geven wat het nodig heeft in dat dimensionaal niveau. Echter, zodra je deze bijzondere ervaring hebt voltooid, wordt je in staat gesteld om je bestaan in jouw Licht Lichaam te hervatten, zonder het Ascentie proces opnieuw te ondergaan! "

****************************

Als u een vraag heeft voor Ashtar, kunt u deze hier e-mail naar hem: ashtarontheroad@aol.com

Hij zal een of twee vragen van algemeen belang selecteren om te beantwoorden _ in onze e-mails - zij zullen niet worden geplaatst op onze website, en zij zullen niet persoonlijk worden beantwoord. Vergeet niet om slechts één onderwerp te vragen! 

Zorg ervoor dat u in ieder geval o.a. uw eerste en laatste initialen en de staat of het land waar u woont vermeld !!!

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged, and that no part is altered or deleted. 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl