Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 augustus 2016

Vraag het ASHTAR / 31 augustus 2016

Vraag het ASHTAR
31 augustus 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

(Alstublieft alleen maar vragen van algemeen belang – dit is GEEN forum voor persoonlijke vragen en informatie en HIJ ZAL GEEN DATUMS GEVEN!)

NOOT: De laatste zin van dit antwoord was onbedoeld achterwege gebleven in onze laatste email en daarom publiceren wij dit nogmaals, maar dan in zijn geheel.

Vraag: "Kan jij ons alsjeblieft de status van NESARA vertellen?"  K.B., Florida, USA

Ashtar: "Allereerst zal ik jullie vertellen dat NESARA springlevend is en dat zijn aankondiging op handen is. Dat wil zeggen dat het zeker wordt aangekondigd en wij zijn daar dichter dan ooit bij, zelfs dichter dan op 9/11! Er zijn vele redenen waarom ik jullie dit vertel omdat er al dominostenen zijn omgevallen – maar er staan er nog een paar overeind.

Hoewel het er voor jullie op kan lijken dat alles een beetje stilstaat is de Waarheid dat wij achter de schermen op vele manieren bezig zijn met voorbereidingen, veiligheidsmaatregelen, implementatie en instructies/scholing – dit zijn allemaal laatste stappen in de eindfase!

Wij vragen jullie je Licht te focussen op de aankondiging van NESARA en op de activering daarvan en daardoor de mensheid te helpen zich daarop voor te bereiden, Ik verzeker jullie ook dat wij zullen doorgaan om jullie te assisteren bij de transitie van de wereld naar de Gouden Eeuw!

****************************

If you have a question for Ashtar, you can email it to him here:ashtarontheroad@aol.com

He will select one or two questions of general interest to answer in our emails - they will not be posted on our website, and they will not be answered privately. Remember to ask about ONE topic only! Be sure to include at least your first and last initials, and the state or country where you live!!!

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged, and that no part is altered or deleted.