Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 augustus 2016

Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook” / 29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook”
29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien voel jij je minder belangrijk door niets buitengewoons te voelen of zoals jullie zouden zeggen, “woo woo” (zweverig) gedurende dit energie seizoen.
Jouw bezorgdheid is dat je niet vooruitgaat zoals je wenst of dat je niet vooruit kunt gaan vanwege iets dat je niet opgeruimd of gedaan hebt dat anderen automatisch schijnen te doen.
Geen van jouw zorgen zijn accuraat. Je accepteert de nieuwe energieën van deze sterke verduisteringsperiode net zo volledig als ieder ander. Het is gewoon dat je minder te adresseren hebt, of de energieën zijn niet die energieën die je nodig hebt voor jouw uitbreiding in/naar de Nieuwe Jij.
Je pad is uniek. Aldus is het met energie uitbarstingen. Je zult die stukjes van welke energie uitbarsting dan ook die het meest geschikt zijn voor jouw wezen verzamelen.

Je accepteert volledig dat diegenen die met hun overgang beginnen, andere reacties op de energieën zullen hebben die de Aarde raken dan dat voor jou waar is. En je accepteert dat energieën die aan de Aarde geïntroduceerd worden, van de Aarde blijven om toegang tot te verkrijgen wanneer dat geschikt is. Niettemin, vrees je dat op de één of andere manier je wederom iets verkeerd gedaan hebt, want je voelt niet de diepte van de verschuiving die anderen rapporteren.
Jij bent niet hen, en zij zijn niet jou.
Voor diegenen die hun 3D bagage opgeruimd hebben, jullie overgang is niet langer een groepsovergang. Maar dit te zeggen maakt het noodzakelijkerwijs niet voor jou waar.
Aldus is het dat velen van jullie zich afvragen waarom jullie niets ongewoons voelen. Toegegeven, misschien zijn je slaappatronen een beetje verschoven. Of voel jij je misselijk of iets gelijkaardigs dat net zo gemakkelijk het resultaat zou kunnen zijn van het eten van voedsel waar je niet aan gewend bent als een overgangssymptoom.
De gehele tijd, lees of luister je naar diegenen die bijna onwerkelijke symptomen van bezoeken in hun dagdromen ervaren; naar fysieke kwalen zo diepgaand omschreven, dat zij moeilijkheden hebben met hun dagelijkse activiteiten te voltooien.
“En ik dan?” schreeuw je tegen jezelf. “Ben ik niet waardig? Heb ik iets verkeerd gedaan? Heb ik vergeten of verwaarloosd om een belangrijk stuk op te ruimen?” Allen indicatoren dat jij jezelf niet vertrouwt, zeer opmerkelijk voor deze tijd, je houdt niet van jezelf om jezelf toe te staan jezelf te zijn.
Die zinsnede, jezelf toestaan jezelf te zijn, is belangrijk voor je overgang. Jij bent niet zoals wie dan ook. Daarom, kan je niet langer verwachten hetzelfde te reageren als anderen gedurende welke energie uitbarsting dan ook.
Je bent comfortabel met te zijn zoals ieder ander, “Ja, ik denk dat ik ook iets voelde.” Maar niet zo comfortabel te verkondigen, “Ik voel niet veel van wat dan ook, maar dat is mijn waarheid.”
Aldus is het dat jij jezelf in totaliteit leert te accepteren. Sommigen van jullie hebben diepe verschuivingen binnenin je wezen ervaren en zullen deze ervaren. Sommigen van jullie zullen dat niet. Materialen over hoe jij je ZOU MOETEN en ZULT voelen zijn niet langer meer geschikt.  
Je zou de inwendige verschuivingen in je droomstaat kunnen ervaren, zoals velen nu bespreken. Je zou die fase al voltooid kunnen hebben. Of misschien is die fase niet zo belangrijk voor jouw overgang in deze tijd. Jij bent waarlijk een uniek individu en ver genoeg voort op je pad om je geen zorgen te maken over het accepteren van een energie uitbarsting op hetzelfde tijdstip als anderen - of ooit.
Uniek betekent uniek.
Accepteer en stroom met de verschuivingen mee die je voelt. Negeer wat anderen jou vertellen dat je zou moeten of zult voelen. Je zult nooit weer deel uitmaken van de “menigte”, terwijl je van de Aarde bent in dit leven.
Je mag bepaalde energie uitbarstingen ervaren - of niet. Maar geen van beide ervaringen maken jou minder van een Nieuw Wezen, louter een Uniek Nieuw Wezen. Ongeveer zoals dwars door de Verenigde Staten te reizen van de Atlantische Oceaan naar de Grote Oceaan op binnenwegen versus de snelwegen geen andere bestemming creëert, slechts een andere route.
Krijg toegang tot deze overgang materialen waar jij je persoonlijk tot aangetrokken voelt en negeer diegenen die jou vertellen wat je zou moeten voelen.
Jij ben jij in al je glorie. En ja, je inwendige wezen is net zo aan het verschuiven als je uitwendige wezen, je gewaarwordingen en je reacties. Maar zij zijn jouw verschuivingen, en zullen zich op een manier voordoen welke voor jou juist is. Sommigen van jullie zullen deze verschuivingen met groot ongemak ervaren - fysiek of emotioneel. Anderen zullen door uiteenlopende energie uitbarstingen heen stuiven - om alleen maar verrast te worden door een zogenaamde mindere energie uitbarsting. Of niet. Jij bent een uniek individu.
Denk aan diegenen van jullie die grote moeilijkheden hebben met bepaalde verjaardagen. En anderen van jullie die dat niet hebben. Jouw unieke verschuiving is niet anders.
Je kunt jezelf instellen voor een pijnlijke ervaring of iemand die gewoon deel uitmaakt van de ervaring - een volgende inzichtelijke verschuiving die een functie van de Nieuwe Jij is. Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook”.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com