Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 augustus 2016

Valerie Donner met Boodschap van Mira van de Plejadische Hoge Raad op 4 aug. 2016 / Zaterdag 6 augustus 2016

Valerie Donner met Boodschap van Mira van de Plejadische Hoge Raad op 4 aug. 2016
Zaterdag 6 augustus 2016

Gegroet, ik ben Mira ik groet jullie vandaag met liefde en intense bemoediging.

Kunnen jullie de verandering voelen gebeuren? Kun je de energieën van het licht lezen? Zijn jullie klaar voor de grote veranderingen? We weten dat jullie dat zijn omdat sommigen van jullie onze Schepper vragen om goddelijke tussenbeide komst. Jullie bidden voor de verandering omdat je er klaar voor bent. Die is hier en zo zijn wij ook.

We geven jullie de betoverende bevestiging dat wat velen van jullie voelen inderdaad waar is.
We weten dat dit een lang proces is geweest. Het voelde oneindig maar dit is niet waar. Elke dag dat jullie worden uitgedaagd om te voelen wat er gebeurt rond je is echt volgens wat de grote media en de drie dimensionale controlerende energieën zouden willen dat jullie geloven. Maar, jullie weten anders en ik bevestig jullie gevoelens.

Jullie toekomst is schitterend. Jullie hebben gewerkt en werkten om het zo te doen. Nu kunnen jullie geloven dat het zo is. We weten dat jullie de ondraaglijke kant van de polariteit hebben gevoeld van de derde dimensie en dat veel te lang. Het is aan het eindigen en dat verandert snel.

Nu is het tijd voor jullie om vast te stellen hoe je jullie wereld wilt en je nieuwe leven wilt laten zijn. Hoe veel liefde, licht, harmonie, glorie, overvloed, healing en eenheid kunnen jullie ontvangen? Onze Schepper en wij allen in de Galactische Alliantie en Licht Alliantie willen dat jullie het allemaal hebben.

Dit allemaal is mogelijk omdat miljoenen hogere bewustzijnswezens van licht, zoals wij, het pad geplaveid hebben, deden het innerlijke werk, baden, mediteerden en losten het op om het werk te doen waarvoor jullie hier kwamen. Hiervoor worden jullie beloond. Ik kan niet voldoende zeggen over hoe blij we zijn met jullie en alles wat jullie bereikt hebben.

Voor nu, blijf gecentreerd, zorg buitengewoon goed voor jullie lichamen en wees positief en bewust. Luister goed naar je intuïtie. Volg de instructies die je krijgt. Geniet van de verrukking en de overvloed die jullie kant op komt. Jullie zullen je nieuwe aarde hebben en je nieuwe leven. Jullie en de aarde zijn ‘t meeste waard.
In liefdevolle dienstbaarheid, ik ben Mira.


Vertaling: Winny