Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 augustus 2016

Update verslag Galactisch Hart Symposium / 3 augustus 2016 / Lilian Ferru


Update verslag Galactisch Hart Symposium
3 augustus 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Het regent en voor één keer vind ik het niet erg. Nu ik toch niet op een terras zit kan ik net zo goed nog nagenieten van het Galactisch Hart Symposium. De lezing van Omnec Onec staat op youtube. Ondanks dat ik allerlei geluidsfilters erop los heb gelaten is er nog een galm. Na het uploaden van een video kan het wel eens anders uitzien dan mijn eindproductie op de pc. Jammer, het vraagt dat je iets beter je best moet doen om het te verstaan. Misschien is dat wel de bedoeling.

kleur engel

Nu ik toch weer aan het monteren ben, heb ik een korte impressie van de Healing van Paul en zijn ontmoeting met Omnec Onec gemaakt. Het is een cadeautje aan jou, die dit leest. Twijfel je wel eens of het licht werkelijk bestaat? Dan moet je deze zeven minuten beslist zien. Het is pure onschuld in actie. Je denkt natuurlijk dat een verliefde vrouw aan het woord is. Dat klopt ook, maar ondertussen kan ik heus onderscheid maken. Paul is zo waarachtig, zo zichzelf. Hij is zich niet eens bewust dat de camera draait. De vreugde op zijn gezicht als hij de Lichtwezens ziet komen. Het eerbetoon aan zijn Galactische vrienden met een kort maar krachtig knikje. De concentratie als hij met een alziende blik de zaal afspeurt en de energie hoog houdt. De totale overgave als hij zich op het hemelse, de Bron, afstemt. Onkwetsbaar in kwetsbaarheid. Puur kippenvel.


kleur spiraal7

Een healing meemaken is een innerlijke beleving, maar deze beelden hebben ook op mij impact. Ik voel zoveel respect. Ja, hét bestaat. Paul laat het ons zien en ervaren. De verbondenheid is er. In jou, in de wereld, in het universum. Ze zijn er en ze staan ons bij! Wat een enorm geschenk. Het bevestigt ook nog een keer dat we zoveel meer zijn dan een lichaam. Dit zien herinnert mij aan mijn eigen licht, een licht dat nooit kan doven. Als liefde naar liefde kijkt verdwijnt alles. Nu begrijp ik de basisregel van ‘Een Cursus in Wonderen’: ‘Ik wil deze broeder kennen zoals ik mijzelf ken’.

universum20

Genezen is jezelf verbinden met de Bron. Ik ken geen mens zo heel als Paul. Dit alles wordt ons niet zomaar aangeboden, juist in deze tijd. Het ontwaken uit de droom van angst is volop bezig. Voor wie het licht aan doet, wakker is, kan alleen maar de zachtaardigheid van heel schepping zien. We hebben de wereld verkeerd begrepen omdat we onze oordelen erop legden en die naar ons terug zagen kijken. Nu mogen we het anders doen, nu wordt ons liefde weerspiegeld. Maar wat is ontwaken? Wakker worden is weten dat jij leeft en beweegt in volmaakte Heiligheid en dat alle ideeën van schuld illusies zijn. De enige realiteit is liefde en niets anders.

Op zondagmiddag 13 november is het ‘Galactisch Wake Up Symposium.’ Er staat een toneelstuk van de Wonderzusters op het programma. Zij zullen met passie zichzelf spelen en met vrije expressie laten zien wat het thema ‘ontwaken’ met hun doet. Na de pauze is het woord aan Tom de Kok, auteur van ‘Wakker zijn in een slapende wereld.’ Hij heeft contact met een collectief van niet-fysiek bewustzijn. Tom legt uit wat het betekent om wakker te zijn, wat je werkelijk bent, en hoe het er in de 5de dimensie eraan toe gaat. We besluiten uiteraard met een healing van Paul. Locatie: de Borenborg in Voerendaal, meer informatie volgt.

November duurt nog even. Voor velen is het nu vakantie. Ook ik neem een pauze en wens jou een fijne zomer toe waarin je elk moment van de dag met al jouw heiligheid en in gelukzaligheid het leven viert. Het wonder dat ben jij en jij bent omgeven door talloze zegeningen. Open je ogen en zie.

Liefs Lilian, en ook van Paul.

http://degoednieuwskrant.nl/
http://jijbenteenwonder.nl/