Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 augustus 2016

The Company of Heaven Observeert de Reactie van Lichtwerkers op Rijkdom. / August 1, 2016 door Steve Beckow

The Company of Heaven Observeert de Reactie van Lichtwerkers op Rijkdom.
August 1, 2016 door Steve Beckow

 Het Gezelschap van de Hemel observeert de reacties van lichtwerkers op plotselinge rijkdom om te zien wie kan worden gebruikt voor grotere opdrachten welke St. Germaine "doorstromen" noemt. Hij waarschuwde ons dat het "doorstromen [van de rivieren van goud] nu zal sneller zal komen. "(1)

Het Gezelschap van de Hemel weet dat wij "de neiging hebben om te veranderen met een ongelooflijke overvloed" en "misschien zelfs een ook beetje gek worden”, zoals Aartsengel Michaël heeft waargenomen. Hij vertrouwde ons toe:

"Weet dat waar er hiaten en gaten zijn, we wachten om te zien hoe de verschuiving van invloed is op het collectief van de mensheid en het collectief van de stichtingen en de verschillende groepen." (2)

Ik vroeg hem over de zaak van een bekende financiële wegwijzer die werd geconfronteerd met de gebruikelijke oppositie en beschuldigingen. Was hij nep?

Aartsengel Michaël: Nee, dat is geen gegronde vrees. Staat hij onder zeer streng toezicht? Ja dat is hij.

Steve: Van jou?

AEM: Van ieder van ons, boven en onder. (3)

Wat gaat er met degenen gebeuren die het hemelse onderzoek doorstaan? Degenen die het goed doen in de taak die zij hebben in de samenleving? AEM en ik bespraken de kwestie bij twee gelegenheden. Op de eerste, zei hij het volgende:

Steve: Nou, Heer, wanneer mensen profiteren van de Herwaardering, zouden sommige mensen kunnen denken: "Nou, kijk, ik houd me vast aan wat ik heb verworven, en andere mensen kunnen denken, nee, nee, ik ga mijn deel krijgen ... maar een deel van wat ik heb gekregen ga ik delen met anderen, om anderen te helpen. Ben ik juist in mijn denken dat die mensen die vrijgevigheid aan de dag leggen dat zullen doen - hoe kan ik dit zeggen? - Nou ja, waarom het niet gewoon eerlijk zeggen? - Zullen zij worden gebruikt als kanalen voor verdere overvloed?

AEM: Ja, dat is juist. Begrijp: liefde brengt liefde voort; vrijgevigheid brengt dankbaarheid voort, brengt vrijgevigheid voort; vreugde brengt vrijgevigheid voort, brengt dankbaarheid voort. Je hebt het absoluut correct. (4)

De tweede keer was hij al even duidelijk:

Steve: Nu heb ik gezegd aan de lezers dat het Gezelschap van de Hemel de financiële wegwijzers en rentmeesters opserveert ...

AEM: Dat is juist.

Steve: ... en dat degenen die het goed doen - met andere woorden, het werk doen van de hydraterende samenleving - zichzelf gesteund zullen voelen om voorwaarts te gaan.

AEM: Dat is juist.

Steve: ... Het is correct. Goed. Ik wil niet iets tegen hen zeggen dat misleidend is. Dank u voor het duidelijke zijn hierover. (5)

Dit weten betekent niet het aan de laars lappen van de regels van financiën en economie. Het betekent niet dat je geen royaal noodfonds onvoorziene uitgave zou moeten hebben en jouw belastinggeld niet opzij zou moeten zetten. Je moet.

Maar het betekent wel dat het vertrouwen achterin onze geest dat dit ding is bedoeld om zich uit te breiden en uit te breiden, voorwaarts gaat en voorwaarts gaat. En wij spelen daar een cruciale rol in. De omvang van die rol is afhankelijk van de kwaliteit van onze prestaties. Misschien zou ik moeten zeggen "de goddelijke kwaliteiten”van die prestatie.

Nog een laatste ding. De zegeningen die we hebben verkregen kunnen we ook verliezen, zoals AEM ons hier vertelt :

AEM : "Zo gemakkelijk (en dit is geen bedreiging - wij werken niet met bedreigingen) maar zo gemakkelijk als zegeningen worden gegeven, kunnen zij ook weer worden weggenomen" (6)

Ik heb gezien wat er kan gebeuren met een lichtwerker die zich misdraagt en denkt dat hij niet zal worden opgemerkt. Men kan een Aartsengel niet voor de gek houden. Dus jullie integriteit zal moeten zijn, de hand te hebben in de grotere ondernemingen.

Maar ja, zij die de in de maatschappij werken en goed werk doen, kunnen uiteraard, meer verwachten van het Gezelschap van de Hemel, volgens Aartsengel Michaël.

Voetnoten:

(1) “St. Germaine: Rivers of Gold Will Flow Freely – Part 2/2,” Aug. 15, 2013, at http://goldenageofgaia.com/2013/08/st-germaine-rivers-of-gold-will-flow-freely-part-22/.

(2) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, Dec. 11, 2013.

(3) Ibid., June 7, 2015.

(4) “Archangel Michael on How to Work with the Reval,” Sept. 30, 2013 at http://goldenageofgaia.com/financial-wayshowing-reval/the-reval-itself/archangel-michael-on-how-to-work-with-the-reval/.

(5) Archangel Michael in a personal reading with Steve Beckow through Linda Dillon, July 1, 2016.

(6) Ibid., July 22, 2016.


Vertaald: wakkeremnensen.blogspot.nl