Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 21 augustus 2016

St. Germain “Vind Je Vreugde in Ieder Moment en BEN Het” / 18 Augustus 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


St. Germain
“Vind Je Vreugde in Ieder Moment en BEN Het”
18 Augustus 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefde Lichtwerkers,
Laat mij voor jullie de waarde herhalen van het deelnemen aan een collectieve focus. Wanneer heel veel mensen zich verzamelen om één focus vast te houden, een ieder op diens eigen unieke manier, gaat de energie welke deze actie creëert ver de atmosfeer in en verzamelt andere gelijkgestemde energie, die toegevoegde kracht geeft welke oplossingen kan creëren voor aldus veel hoofdbrekende problemen waar de mensheid mee geconfronteerd wordt in het Nu moment/het heden.
Door jullie energieën te combineren, creëren jullie een laser-focus om een veel krachtigere en meer positieve uitkomst voor alles te manifesteren. Jullie hebben dit gedaan tijdens belangrijke portaal dagen en deze actie heeft magie in de etherische gebieden gecreëerd. Deze magie heeft het zogenaamde onmogelijke in/naar de zeer waarschijnlijke toekomst, die nu aan de horizon wenkt, getransformeerd. Toen jullie aan jullie zelf werkten, de lagere vibrationale gedachten en gevoelens transmuterend in/naar een groter Licht binnenin jullie zelf, creëerden jullie ook een gebied van groter potentieel voor de mensen op de planeet.

In dit tijdsgewricht, is het belangrijk dat je gefocust blijft aangaande het binnenin jullie zelf creëren van gevoelens van vreugde - want het leven van je leven in vreugde is leven in de frequentie van Ascentie. Vreugde is de hoogste frequentie in termen van een betere manier van leven op de planeet binnenbrengen. Verbind je en lijn je uit met gedachten en gevoelens van vreugde gedurende de komende dagen en weken en creëer dit gevoel in anderen om je heen. Het gevoel van vreugde is zeer verheffend en besmettelijk, en dit alleen kan heel veel dingen op de planeet en binnenin jezelf veranderen, zodat ieder persoon een betere kans heeft van voorwaarts te gaan in/naar een nieuw begin.
Op iedere manier, is verandering het meest opvallende opmerkbare aspect van deze tijden waar wij in leven. Vind je vreugde in ieder moment en BEN het. Dit zal in je Ascentieproces helpen als jij je uitlijnt met de hogere dimensies. Iedereen heeft de kans om voorwaarts te gaan naar een nieuw leven, een nieuw begin. Focus op dat wat dit proces creëert en ondersteunt en laat alle mentale en emotionele gehechtheden aan voormalige inzichten los. Ben volledig aanwezig in ieder moment en zie af van de gebeurtenissen van het verleden of de zorgen over wat er in de toekomst zal gebeuren. Wij helpen al onze Lichtwerkers op iedere manier dat wij in staat zijn, en verwelkomen jullie naar de volgende stap van jullie reis op jullie individuele en collectieve pad. Met jullie volledige deelname, kan het alleen maar succes brengen.
IK BEN St. Germain
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com